Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvaitės, gyvenančios Milton Keynes (UK)

Sveikos mamos 4u.gif
Norėjau pasiteirauti, ar vis dar yra mamyčių, kurios susiduria su įvairiausiomis kliūtimis, ieškant gyvenamosios vietos MK-
todėl, gal kuri norėtų kooperuotis ir nuomotis namelį kartu? (rašykit až)
O gal kuri nors galėtumėt pasiūlyt kokį share, ar žinot, kas nuomoja ne per agentūrą gyvenamą plotelį Milton Keynes? Būčiau labai dėkinga. 4u.gif
Atsakyti
Atsiprasau, kad ilendu ne i savo miesto teritorija. Bet kad daznokai tenka uzsukti i jusu miesteli , tad nutariau i po jusu tema pasizvalgyti blush2.gif

QUOTE(indrutee @ 2011 04 15, 21:03)
laba  mirksiukas.gif  as ne is MK bet daznas svecias ten  thumbup.gif
ziur tavo maziukas tik menesiu jaunesnis uz mano antra berniuka  thumbup.gif  gal jau vaiksto?  bigsmile.gif

na va, ne viena as cia svecias hihihi.gif

QUOTE(~♥KaipTaiKaip♥~ @ 2011 02 27, 17:24)
Šiaip tai suku, labai suku, norisi viską susidėliot, ir viską žinot....
Noriu ir amway platint ir vitaminukus,kuo ir čia bandžiau užsiimt, bet kol pati nesu, nieko neina surikiuot  doh.gif

Amway thumbup.gif Pati tuo uzsiimu ir kitiems siulau. Be to gerai, kad paciam MK ju yra pagrindine bustine, tad norint gauti kokius nors apmokymus nereikia toli vazineti wink.gif

QUOTE(nepataisoma optimiste:) @ 2011 03 05, 15:20)
Sveikos!Gyvenu MK beveik metus,turiu 2 dukrytes 4 ir 9 metuku amziaus.Pati dirbu rubu sandelyje ir galiu pasakyti,kad nera taip lengva-turi surinkti procentus-minimum 100,be to,jei nenori po ziemos sezono likti bedarbe keliems menesiams-turi imti vadinamuosius overtime(papildomas darbo valandas).Pati dirbu naktineje pamainoje ir galiu pasakyti,kad lengva tikrai nera.Nelengva buvo ir dienineje.Bet siaip viskas imanoma-norint-galima ir uzdirbti.As,pvz,dirbdavau 6 naktis per savaite ir dar papildomai viena rytini shifta nuo 6 am-iki 2 .po to,dar ta pacia diena eidavau 10 val vakare dirbti naktineje pamainoje 8 val.Ir uzdirbdavau per savaite virs 300 svaru.cia per agentura. smile.gif

teka pradzioje mano vyrui panasiu tempu dirbti. aciu D pavyko istrukti. Sekmes darbe 4u.gif

QUOTE(gelga @ 2011 04 15, 19:14)
Mamytes,gyvenancios Milton Keynes noreciau suzinoti jusu ir jusu draugu nuomone,ar butu lietuviams aktualu tureti kavine - parduotuve kaip traukos centra,kur butu galima visiems susitikti?O vasara pratesiant jau buvusi Uzgaveniu susitikima - piknikus daryti gamtoje.  drinks_cheers.gif Norim tuo uzsiimti ir burti visus,kad bendrautu,bet dvejojam ar tai reikalinga. g.gif Tad tikrai noreciau suzinoti jusu nuomone  mirksiukas.gif

Mintis super. Bet buciau atsargi pasikliaudama tik kitu lietuviu nuomone. Juk aisq kiekvienas pasakys, kad butinai reikalinga tokia vieta. Bet ar daug is tu zmoniu is tikro nors karta apsilankys ten?
Mes jau gal puse metu nesekmingai bandom suorganizuoti meeta musu kaime doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Dabar kaip paziuriu kainas namu, tai kaip sukile blink.gif Mums dar pasiseke sakyciau ir tu skelbimu mazai blink.gif

Uzsiregistravau Amway, nes man paciai patinka ju produkcija, o gal ir kitos mamytes is MK nores, jei ka kreipkites blush2.gif Kadangi as cia dar labai mazai, tai nieko nepazistu ir neturiu kam pasiulyt ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pabendravom su daugiau lietuviu ir susidarem nuomone, kad jau dauguma turi su kuo bendrauti. O i lietuviu susirinkimo vietas nelabai kas nori eiti,del paplitusios cia nuomones, kad lietuvis lietuviui vilkas. o gaila......
Papildyta:
Del Amway produkcijos, tai manau cia gyvenancios pacios nusiperka. Jei nori tuo uzsiimti siulyk toliau gyvenancioms arba lietuvoje esancioms mamoms. smile.gif
Atsakyti
O kur perka g.gif
Vakar viena sake, kad nori, bet nezino kur gauti biggrin.gif Tas mane labai nustebino biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, kadangi dabar kaip tik isikurineju naujuose namuciuose,tad daug ko truksta.Gal galetumet papasakoti kur labiausiai apsimoka pirkti tarkim kilima,geles,zaliuzes ir pan. Buciau labai dekinga uz skubius atsakymus :-)
Atsakyti
Labas vakaras,

atsiprasau, kad isiverziu i jusu pokalbius, bet noriu pasiulyti isigyti lietuviskos spaudos is Lietuvos, siunciu tiesiai i Jusu namus. Jei kas nusidomejo, parasykite man emaila. aivalaur21@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
Dar prie ankstesnio klausimo noreciau paklausti,gal zinot kur pardavineja akvariumus ir zuvytes :-)
Atsakyti
Diiiiideli akvariuma maciau sendaikciuos bigsmile.gif
Ziurekis ten gal, nes tikrai geras buvo, bet kainos nepaklausiau, nes pakolkas neaktualu, nes net miegot ant ko neturim lotuliukas.gif
Be to ebay ziurineju baldus, kilimelius, kainos man visa patinka bigsmile.gif Ir geles ten ziurejau. Is Spaldingo sakysiuos geliu svoguneliu blush2.gif
Atsakyti
As irgi dabar Ebay sedziu pastoviai smile.gif Geru ten dalyku randu smile.gif
Atsakyti
Sveikos Mamytes smile.gif , mes gyvename Milton Keynes, noreciau Jusu pasiteirauti gal zinote kokia anglu mokytoja kuri moka privaciai, o gal cia kokie kursai vyksta , nes mano anglu kalba = 1. ACIU blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamiuks @ 2011 07 31, 20:21)
Sveikos Mamytes smile.gif , mes gyvename Milton Keynes, noreciau Jusu pasiteirauti gal zinote kokia anglu mokytoja kuri moka privaciai, o gal cia kokie kursai vyksta , nes mano anglu kalba = 1. ACIU blush2.gif

1 yra daug biggrin.gif Mano zinios gal -1 lotuliukas.gif Parasiau paraiska i koledza, ESOL kursus, uzregistravo jie ten mane, laukiu laisko su detalesne info. Turguj, lenku parduotuvej, maciau skelbima,kad moko privaciai.
Atsakyti