Įkraunama...
Įkraunama...

Lietuvaitės, gyvenančios Milton Keynes (UK)

schmoll.gif Pakolkas nieko schmoll.gif

Mums Bletchley nelabai tinka dėl darbo ir sako rajonas ne per geriausias g.gif Mums idealiai oldbrookas būtų doh.gif

Bet viena agentūra užregistravo vyrą ir nepravijo, vadinas ne visos aukštus reikalavimus išsikėlusios.

O jūsų žmogus tik vieną namą tur? Gal daugiau turi g.gif Per kur radot?
Atsakyti
Sveikutes na jau cia istikruju isinuomuoti kaska sunkoka mum ir isprazdiu buvo sunku bet paskui susiradom labai gera agentura ji ysikurus vulvertone toli nuo centro ir ten zmones sukalbamesni bent jau mum taip pasirode.as pernai kaip atskridau cia su savo mazyliu susidurem su nekomunikabileis zmonemis norejome issinuomuoti kambary trumpam jau kaip ir vyras buvo susitares viskas buvo gerai o vienai dienai likus iki mano atvykimo paskambino ir pasake kad nenuomuos nes mes su mazu vaiku gerai kad buvo geru draugu sale tai pas juos prisiglaudem trumpam vyrui tekdavo y darba vazineti is lutono y MK o paskui susiradom agentura ir per jia isinuomavom nama.tokia mano patirtis cia MK.

Merginos darom koky susitikima!!!!
Atsakyti
Kas per agentūra rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2011 05 16, 15:35)
Mums Bletchley nelabai tinka dėl darbo ir sako rajonas ne per geriausias  g.gif Mums idealiai oldbrookas būtų  doh.gif

Aha, mes kai ieskojom nuomotis, tai vienoj agenturoj pasake, kad Bletchley "not everyone's cup of tea" smile.gif Ir dabar, kai cia gyvenom, tai matosi tas skirtumas tarp Bletchley ir kitu rajonu...toks jau siek tiek pavarges, tipinis anglisko stiliaus biggrin.gif
Atsakyti
Mes rinkomes ne pagal rajona,o svarbiausia,kad pradziai turetume kur gyventi ir kad namas butu erdvesnis,nes ne vieni gyvensim. O sito namo skelbima radom laikrastyje.
Tad sekmes visoms ieskancioms. Kaip suprantu birzeli jau bus visos persikrausciusios, tad galim apie menesio viduri daryti pirma susitikima ir susipazinti :-)
Mamytes ir ne tik,kurios jau gyvenat MK pasiulykit kur butu tinkama vieta su vaikais susimatyti :-)
Atsakyti
svarbu, kad radot. Gal ir mums pasiseks biggrin.gif

Mes kai prieš kelis metus buvom UK. Važiuodavom su mergaite į tokius, kaip čia pasakyt,žaidimų kambarius, na niekaip neatgaminu kaip angliškai jie vadinasi g.gif Būdavo laipiojimai kelių aukštų, kamuoliukai, tuneliai, turiu nufilmuota. Vat ten būdavo gėris thumbup.gif thumbup.gif Turbūt MK irgi tokių yra, gal kas žinot g.gif
Atsakyti
Va toks kambarys butu super vaikams, tik neaisku ar po to eitu juos is ten paimti :-)
Laukiam mamyciu pasiulymu ir pasisakymu kuria savaites diena esat laisvesnes.
Atsakyti
O toks ar yra MK? ne man ten labai patiko pačiai palaipiot lotuliukas.gif

Jezus aš nupušiu toj LT doh.gif doh.gif Ir net bilietų negaliu pirkt, kol nėra kur prisiglaust doh.gif O tokie geri bilietai buvo birželio 9 dienai doh.gif Ir susiradau kas tašes pervežtų. Bet nepajudam iš vietos visai doh.gif O dar pusę metų vyro nemačiau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Butent birzelio 9 d. as grisiu is LT po atostogu tiesiai i naujus nanus.Tai butume kartu skride smile.gif O per mano nurodyta gumtree.co.uk nieko nerandat? Jei tavo vyras MK tegul paziuriu laikrasciuose skelbimu. Beja zinau ka reiskia gyventi be vyro,as pernai ilgai taip gyvenau.
Atsakyti
QUOTE(gelga @ 2011 05 18, 20:40)
Butent birzelio 9 d. as grisiu is LT po atostogu tiesiai i naujus nanus.Tai butume kartu skride  smile.gif O per mano nurodyta gumtree.co.uk nieko nerandat? Jei tavo vyras MK tegul paziuriu laikrasciuose skelbimu. Beja zinau ka reiskia gyventi be vyro,as pernai ilgai taip gyvenau.

Gelga,naktiniu skrydžiu skrendi? Birželio 9 d? Aš renkuosi iš birželio 7 ir 9. Naktį su vaikais sudėtinga visur nusigaut, bet skrydis būtų ramus g.gif

Pasidžiaugsiu,kad ir pasmus ledai pajudėjo. Kontraktai pasirašyti ir galim keltis kada panorėję. tai vat db sprendžiu kurią dieną pasirinkt rolleyes.gif
Atsakyti
Mano skrydis 9 d. i Anglija. O ka jus susiradot?Kokiame rajone?Ar per zmones?
Atsakyti
O tai mažu kartu skrisim bigsmile.gif Mes 9d iš Kauno.

Mes radom namą per agentūrą, Crownhill rajone rolleyes.gif
Atsakyti