Mamytes,gyvenancios Milton Keynes noreciau suzinoti jusu ir jusu draugu nuomone,ar butu lietuviams aktualu tureti kavine - parduotuve kaip traukos centra,kur butu galima visiems susitikti?O vasara pratesiant jau buvusi Uzgaveniu susitikima - piknikus daryti gamtoje. Norim tuo uzsiimti ir burti visus,kad bendrautu,bet dvejojam ar tai reikalinga. Tad tikrai noreciau suzinoti jusu nuomone
laba as ne is MK bet daznas svecias ten
ziur tavo maziukas tik menesiu jaunesnis uz mano antra berniuka gal jau vaiksto?
QUOTE(maukis2 @ 2011 04 13, 08:30)
sveikutes
kokia dziugi temuke mes gyvanam milton keynes,o tiksliau springfield.
kas nori pabendrauti rasykit ar skambinkit 07413062347 virga
ir siaip yra sukaupta nemazai ziniu visokiais klausimais, tai jei ka skamb ar rasykit
kokia dziugi temuke mes gyvanam milton keynes,o tiksliau springfield.
kas nori pabendrauti rasykit ar skambinkit 07413062347 virga
ir siaip yra sukaupta nemazai ziniu visokiais klausimais, tai jei ka skamb ar rasykit
ziur tavo maziukas tik menesiu jaunesnis uz mano antra berniuka gal jau vaiksto?
Sveikos
Kokia čia tyluma
Sakykit gal kas žino privačių žmonių nuomojančių namus? Nes per agentūra ne tik kad brangiau, depozitas didesnis, bet ir papildomi visokie mokesčiai, kiek skaičiau
Jau reikia vyrui pradėt ieškotis, nes nebedaug laiko iki vasaros
Kokia čia tyluma
Sakykit gal kas žino privačių žmonių nuomojančių namus? Nes per agentūra ne tik kad brangiau, depozitas didesnis, bet ir papildomi visokie mokesčiai, kiek skaičiau
Jau reikia vyrui pradėt ieškotis, nes nebedaug laiko iki vasaros
QUOTE(gelga @ 2011 04 15, 19:14)
Mamytes,gyvenancios Milton Keynes noreciau suzinoti jusu ir jusu draugu nuomone,ar butu lietuviams aktualu tureti kavine - parduotuve kaip traukos centra,kur butu galima visiems susitikti?O vasara pratesiant jau buvusi Uzgaveniu susitikima - piknikus daryti gamtoje. Norim tuo uzsiimti ir burti visus,kad bendrautu,bet dvejojam ar tai reikalinga. Tad tikrai noreciau suzinoti jusu nuomone
Gelga,
facebooke yra susikurus Milton Keynes bendruomene:) apsilankykikite ten ir tikrai atsakymu daugiau sulauksite, negu sitoje apmirusioje temoje Kiek zinau is MK gyvenanciu lietuviu tai svenciu ir susiburimu nori daug kas, tik organizacija uzsiimanciu yra nedaug visi labai uzsieme ir neturi laiko
Mamos ar jūs visos per agentūras nuomojatės namus? Gal turit kontaktų žmonių, kurie nuomoja namus.
Laba.Mes irgi siuo metu ieskomes namo nuomuotis ir jau apziurejom kelis namus,bet per zmones kol kas namai buvo blogos bukles,o per agentura labai daug nervu susigadinom ir kol kas taip ir neturim namo. Agenturos skaiciuoja metini uzdarbi ir jei jis nedidelis tada reikia primoketi papildoma depozita. Tad bendroje sumoje gaunasi labai didele suma(mokestis agenturai,depozitai 2 ir dar nuoma). Beja dauguma namu be baldu,tad dar reikia apsistatyti visa nama.
Tai vat agentūroj ir pravijo vyrą,nes aš nedirbu,nes manęs net nėra ten. O vyras iki mėnesio galo turi surast kur apgyvendint mus
Gal gali pasidalint numeriukais žmonių? O kokiose agentūrose buvot? Kiek yra mokestis agentūrai?
Gal gali pasidalint numeriukais žmonių? O kokiose agentūrose buvot? Kiek yra mokestis agentūrai?
QUOTE(Vaidullka @ 2011 05 10, 21:20)
Tai vat agentūroj ir pravijo vyrą,nes aš nedirbu,nes manęs net nėra ten. O vyras iki mėnesio galo turi surast kur apgyvendint mus
Papildyta:
Mes buvom agenturoje Couldwels(lyg taip vadinas) ir labai nusivylem. Kaina didejo nuo musu susidomejimo konkreciu namu. Tikrai parasyciau zmoniu nr., kur ziurejom,bet neissaugojau kontaktu. Pasiziurekit namu siais adresais internete: gumtree.co.uk; zoopla.co.uk; findaproperty.co.uk;rightmove.co.uk. Tai kartu kraustysimes i Milton Keynes Reikes butinai organizuotis mamyciu susitikima Parasyk, kaip seksis jums rasti namucius. Mes va rytoj vaziuosim ziuretis vel,nes reikia kuo greiciau rasti ir mums.
Mano vyrą pravijo iš cauldwell Buvo pirma agentūra į kurią nuėjo. Pajamos per mažos,aš nedirbu, be to aš turiu būt dirbus 3 mėn tiesiogiai. O kaip man būt dirbus,jei manęs net nėra ten Juk ne poilsiaut aš atvažiuoju, bet jiems nesuprast
Žiūriu skelbimus kasdien, bet.....
Kaip ir susiplanavę birželio pirmom dienom skrist, bet į kur nėra
QUOTE(Vaidullka @ 2011 05 12, 17:57)
Mano vyrą pravijo iš cauldwell Buvo pirma agentūra į kurią nuėjo.
Taip jau yra su agenturom, turi savas taisykles ir grieztai laikosi...Londone dar galima butu susitart, o cia nelabai...uztat tik atvaziave dazniausiai nuomojasi kambarius...
Papildyta:
Gal ne visos, bet yra agenturu, kurios leidzia kokiam draugui ar giminaiciui, kuris pakankamai uzdirba, laiduoti, kad jus mokesit nuoma...tik, aisku, tas laiduotojas ir lieka labiausiai atsakingas
Sveikos,
buvom siandien vel namu ziuretis. Oi kokiu vaizdu kai kur pamatem Taciau vis dar neturim nieko ir jei nieko nerasim imsim is blogiausiu geriausia varianta O puslapyje www.gumtree.co.uk tikrai galima rasti namu is zmoniu. Arba jau extra atveju reikes nuomuotis kamb.trumpam laikui,nors radau kur ir namus nuomuoja trumpam laikui.
buvom siandien vel namu ziuretis. Oi kokiu vaizdu kai kur pamatem Taciau vis dar neturim nieko ir jei nieko nerasim imsim is blogiausiu geriausia varianta O puslapyje www.gumtree.co.uk tikrai galima rasti namu is zmoniu. Arba jau extra atveju reikes nuomuotis kamb.trumpam laikui,nors radau kur ir namus nuomuoja trumpam laikui.
Vaidullka, ar jau radot ka nors?
Mes kraustysimes i Bletshley rajona. Radom per zmones. Tikiuosi kai rasit ka nors susimatysim :-)
Mes kraustysimes i Bletshley rajona. Radom per zmones. Tikiuosi kai rasit ka nors susimatysim :-)