Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos kursai-II

QUOTE(DOMINUKE @ 2013 02 23, 15:31)
Kirpeju taip pat 7menesiu trukmes kursai,bent jau pas mus mieste.O kaune sake 4 menesius.

Klaipedoj irgi rods 7men,tik va ten kur jau tobulini zinias,tai tie trumpesni,o jeigu kaip pirma karta specialybe tai 7men,kaip ir kosmetologes.
Atsakyti
QUOTE(Nala24 @ 2013 02 23, 17:27)
Klaipedoj irgi rods 7men,tik va ten kur jau tobulini zinias,tai tie trumpesni,o jeigu kaip pirma karta specialybe tai 7men,kaip ir kosmetologes.

o kas mokina kosmetologes?
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2013 02 24, 09:37)
o kas mokina kosmetologes?

Kaip suprasti,kas? Cia kur mokina? Nu Klaipedoj kiek maciau tai tam drbo rinkos mokymo centre arba femina bonoi,bet ten eiles zveriskos ir kaina kosmine doh.gif trukme ta pati,tik tiek kad ten gal placiau bisku is parasymo,bet as kazkaip vis tik kada maziau mokina,kad isisdeti viska i galva,na zinau kad ten lb rimti kursuj,bet man auginanciai dar ir du vaikus,bijau kad ten butu per didelis apkrovimas. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nala24 @ 2013 02 24, 12:50)
Kaip suprasti,kas? Cia kur mokina? Nu Klaipedoj kiek maciau tai tam drbo rinkos mokymo centre arba femina bonoi,bet ten eiles zveriskos ir kaina kosmine doh.gif  trukme ta pati,tik tiek kad ten gal placiau bisku is parasymo,bet as kazkaip vis tik kada maziau mokina,kad isisdeti viska i galva,na zinau kad ten lb rimti kursuj,bet man auginanciai dar ir du vaikus,bijau kad ten butu per didelis apkrovimas. ax.gif

As ruosiuosi rugseji pradeti utenos kolegijoj mokytis kosmetologija,tik ten ir liko neakiviaizdines studijos.
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2013 02 25, 17:40)
As ruosiuosi rugseji pradeti utenos kolegijoj mokytis kosmetologija,tik ten ir liko neakiviaizdines studijos.

As mastau apie klaipedos kolegija,joje irgi neakivaizdziai kosmetologija,jau domejausi... Tik kad stojama bala ziuri,o as nei biologijos,nei chemijos neturiu,del to galvojau i kursus pirma eiti,tada yra pridedamas balas,kad tesi tos pacios srities mokslus. O is kur jus esat? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Nala24 @ 2013 02 26, 11:54)
As mastau apie klaipedos kolegija,joje irgi neakivaizdziai kosmetologija,jau domejausi... Tik kad stojama bala ziuri,o as nei biologijos,nei chemijos neturiu,del to galvojau i kursus pirma eiti,tada yra pridedamas balas,kad tesi tos pacios srities mokslus. O is kur jus esat? blush2.gif

EIna sau,tikrai nebera klaipedoj doh.gif dar pries menesi ziurejau buvo,rasiau,sake,kad yra,o va se tau boba devintines doh.gif blink.gif verysad.gif
Atsakyti
As is Marijampoles.Tai vat tik Utena liko dabar,tikiuosi nepradings ir jie iki rugsejo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DOMINUKE @ 2013 02 27, 21:42)
As is Marijampoles.Tai vat tik Utena liko dabar,tikiuosi nepradings ir jie iki rugsejo biggrin.gif

Nu jooo,taip iseina,nori tapti diplomuota kosmetologe,eik i dienini doh.gif o jei kisene neleidzia? sakes... teks tada kol kas pasiriboti kursais,o po nauju ziuretis,testi ta sriti ar kaip,gal iki to bus pasikeitimu i gera smile.gif
Atsakyti
sveikos smile.gif gal netycia yra baigusiu kirpejos specialybe " Kauno Naujamiesčio darbo rinkos mokymo centre " ? Labai idomu atsiliepimai 4u.gif
Atsakyti
O gal kuri zinot,ar galima i darbo rinkos mokymo centro kursus eiti uz savo pinigelius? Parasiau jiem,bet negaunu atsakymo g.gif nes kazkaip vis kyla mintys,kad per darbo dirba juos gauti,tas pats kas,vaivorykste paciupineti biggrin.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nala24 @ 2013 02 28, 19:20)
O gal kuri zinot,ar galima i darbo rinkos mokymo centro kursus eiti uz savo pinigelius? Parasiau jiem,bet negaunu atsakymo g.gif  nes kazkaip vis kyla mintys,kad per darbo dirba juos gauti,tas pats kas,vaivorykste paciupineti biggrin.gif  unsure.gif

Galima smile.gif .
Atsakyti
Koki apsurda suzinojau doh.gif Zodziu,buvau prasiusi,kad mama nueitu i darbo birza Klaipedoje (pati siuo metu esu ne LT),kad paklaustu,kaip del kursu,kur veliau patenta issiemus galetum dirbti,tai va ka jai pasake: kad sugrieztino ir siu kursu isdavimo taisykel,neuzteks parasyti mini verlo planiuko,reiks dar prie gaunant kursus,tureti irengtas patalpas busimam drbui,tai reiskia,kad jeigu tai kosmetologijos,manikiuro ar kirpejos darbo vieta,tai ji tures buti uzregistruota,gauti visi leidimai ir atitikti visas normas,ir bute registruoti negalima,va jeigu turi nama dideli ir tam gali skirti atskira kambari... Zodziu,totalus apsurdas,nes isirengti kabineta,reikia lesu,ir dar neturit net specialybes,jau jau virs visko doh.gif Nejaugi cia tikrai tiesa?????
Atsakyti
Sveikos smile.gif Esu bedarbė jau su stažu ir su aukštuoju išsilavinimu, tai ir man pasiūlė kursus. Bet labai daug klausimų iškilo. Pvz., jei norėčiau pasimokyti kokios buhalterijos ar apskaitos, tai turbūt reikėtų sudaryti trišalę sutartį, o ne verslo planą rengti? O jeigu besimokant kursuose netyčia susirasčiau darbą, tai mane iš ten išmestų? Beje, jei tarkim išsirinkau, kad tikrai noriu tam tikrų kursų, bet jų teikėjų yra daug, tad kyla klausimas, kurią mokymo įstaigą pasirinkti. Ar čia jau su DB konsultante tartis, gal siųs į tuos, kurie arčiausiai nusimato? Jei kuri galės pasidalinti patirtimi, būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti