Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos kursai-II

QUOTE(egzotika117 @ 2012 03 05, 15:24)
O kokia tai atranka? ka per ja reikia daryti?? smile.gif aciu.

ziuritn kokie tie kursai bus, as pvz buvau del siuveju, tai teko ir skaciuoti, ir ziuret ko truskta brezinukuose ir paskui tipo parasyt kodel tu nori juos lankyt ir ka darysi po ju ir pan, kituose nezinau kaip, nes nebuvau mirksiukas.gif o tinko tai bent kai buvau neaisku pagal ka, nes kai klausiau kokios klaidos mano buvo kad nepatekau tai sako viskas gerai padaryta bet o taciau as nepapuoliau vistiek i juos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 03 06, 13:29)
ziuritn kokie tie kursai bus, as pvz buvau del siuveju, tai teko ir skaciuoti, ir ziuret ko truskta brezinukuose ir paskui tipo parasyt kodel tu nori juos lankyt ir ka darysi po ju ir pan, kituose nezinau kaip, nes nebuvau  mirksiukas.gif  o tinko tai bent kai buvau neaisku pagal ka, nes kai klausiau kokios klaidos mano buvo kad nepatekau tai sako viskas gerai padaryta bet o taciau as nepapuoliau vistiek i juos  cool.gif

Kaip idomei smile.gif As tai va laukiu kursu, sake jau greitai turetu prasideti, man dabar tik sio men gale reikes eiti i birza.. o taip tai nieko nezinau, manau jau viska isaiskins man kaip kas, nes kai paskutini karta buvau tai tarpininke pati nieko nezinojo del organizuojamu kursu. Siaip pati labiau noreciau lankyti kokios floristikos arba pardavejos-padavejos kursu.. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotika117 @ 2012 03 06, 13:43)
Kaip idomei smile.gif As tai va laukiu kursu, sake jau greitai turetu prasideti, man dabar tik sio men gale reikes eiti i birza.. o taip tai nieko nezinau, manau jau viska isaiskins man kaip kas, nes kai paskutini karta buvau tai tarpininke pati nieko nezinojo del organizuojamu kursu. Siaip pati labiau noreciau lankyti kokios floristikos arba pardavejos-padavejos kursu.. wink.gif

nezinau ar maniske nieko nezino ar dar kas yra, bet kiek klausiu del kursu tai sake daugiau viskas jokiu, patys darbdaviai jeigu nores tada ir sius, o is DB nieko nebe bus, ir ne i vienus prasiau kursus jeigu bus kad siustu, na aisku, jeigu vienus lankai kitu negausi automatiskai, bet turejau pasakius keleta variantu, aisku ji pasizymejo bet jokios naudos man is to nera schmoll.gif
dabar vat pati susiradau, aisku pinigus tai kainuoja ne tai kaip is DB smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 03 06, 13:48)
nezinau ar maniske nieko nezino ar dar kas yra, bet kiek klausiu del kursu tai sake daugiau viskas jokiu, patys darbdaviai jeigu nores tada ir sius, o is DB nieko nebe bus, ir ne i vienus prasiau kursus jeigu bus kad siustu, na aisku, jeigu vienus lankai kitu negausi automatiskai, bet turejau pasakius keleta variantu, aisku ji pasizymejo bet jokios naudos man is to nera  schmoll.gif
dabar vat pati susiradau, aisku pinigus tai kainuoja ne tai kaip is DB smile.gif

Wow.. o tai kodel cia taip. as pati esu baigus vydurine ir todel prasiaus i kursus, nes dar plius stipendija mokes. Sake butinai sius jeigu bus tu kursu. Tai va laukiu, nezinau kaip ten kas su jeis, nieko nezinau, visu klausineju kas birzoi stovi, jie irgi sako nieko nezino, zodziu nervina kai niekas neaisku.. o nesinori to laiko tempti, norisi tureti kvalifikacija.. ech.
Atsakyti
QUOTE(egzotika117 @ 2012 03 06, 13:59)
Wow.. o tai kodel cia taip. as pati esu baigus vydurine ir todel prasiaus i kursus, nes dar plius stipendija mokes. Sake butinai sius jeigu bus tu kursu. Tai va laukiu, nezinau kaip ten kas su jeis, nieko nezinau, visu klausineju kas birzoi stovi, jie irgi sako nieko nezino, zodziu nervina kai niekas neaisku.. o nesinori to laiko tempti, norisi tureti kvalifikacija.. ech.

man per pora matu pasiule du kartsu, pernai pavasrai Vilniuj, kai esu is Panevezio ir tai jau ten jau dirbanciam toki darba, tipo pasitobulint, ir sia ziema viskas, daugiau jokiu kursu nieko cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 03 06, 14:03)
man per pora matu pasiule du kartsu, pernai pavasrai Vilniuj, kai esu is Panevezio ir tai jau ten jau dirbanciam toki darba, tipo pasitobulint, ir sia ziema viskas, daugiau jokiu kursu nieko  cool.gif

Supratau.. smile.gif
Atsakyti
Kazkada seniai man mano tarpininke aiskino,kad i kursus pirmumo teise tiems,kas ilgiausiai darbo birzoj stovi,tad jei neseniai esate,o norinciu buvo stovinciu 2-3 metus tai ir nepapuolet unsure.gif o dabar,kursus kaip kad minejote,organizuoja tik tokiu atveju(ir dar neaisku ar nera kokiu kabliuku)jei iskart turi vieta kur isidarbinti su specialybe-zodziu,iskart iseit is birzos reik blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2012 03 07, 14:42)
Kazkada seniai man mano tarpininke aiskino,kad i kursus pirmumo teise tiems,kas ilgiausiai darbo birzoj stovi,tad jei neseniai esate,o norinciu buvo stovinciu 2-3 metus tai ir nepapuolet  unsure.gif  o dabar,kursus kaip kad minejote,organizuoja tik tokiu atveju(ir dar neaisku ar nera kokiu kabliuku)jei iskart turi vieta kur isidarbinti su specialybe-zodziu,iskart iseit is birzos reik  blink.gif

tai viena is salygu ir yra kad jeigu yra laisva darbo vieta, nesvarbu tinka ar netinka kazkas tau vistiek turi eiti ir dirbti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2012 03 07, 14:42)
Kazkada seniai man mano tarpininke aiskino,kad i kursus pirmumo teise tiems,kas ilgiausiai darbo birzoj stovi,tad jei neseniai esate,o norinciu buvo stovinciu 2-3 metus tai ir nepapuolet  unsure.gif  o dabar,kursus kaip kad minejote,organizuoja tik tokiu atveju(ir dar neaisku ar nera kokiu kabliuku)jei iskart turi vieta kur isidarbinti su specialybe-zodziu,iskart iseit is birzos reik  blink.gif

Man nieko panasaus neminejo... schmoll.gif Tai kaip supratau jeigu susirandi darba, kuriame dirbsi po kursu ir tik tada sius mokytis??? O jeigu niekas nenores manes priimti dirbti?? nes as visa vasara ieskojau darbo, ir neseniai apejau visas parduotuves ir pan. visur reikalauja patirties, bet is kur bus tos patirties jeigu as tik baigus vydurine...
Atsakyti
QUOTE(egzotika117 @ 2012 03 07, 20:54)
Man nieko panasaus neminejo...  schmoll.gif  Tai kaip supratau jeigu susirandi darba, kuriame dirbsi po kursu ir tik tada sius mokytis??? O jeigu niekas nenores manes priimti dirbti?? nes as visa vasara ieskojau darbo, ir neseniai apejau visas parduotuves ir pan. visur reikalauja patirties, bet is kur bus tos patirties jeigu as tik baigus vydurine...

gali ir buti taip, jog birza darbina kai baigi kursus, ir visai nesvarbu tinka tau ar ne mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotika117 @ 2012 03 07, 19:54)
Man nieko panasaus neminejo...  schmoll.gif  Tai kaip supratau jeigu susirandi darba, kuriame dirbsi po kursu ir tik tada sius mokytis??? O jeigu niekas nenores manes priimti dirbti?? nes as visa vasara ieskojau darbo, ir neseniai apejau visas parduotuves ir pan. visur reikalauja patirties, bet is kur bus tos patirties jeigu as tik baigus vydurine...

kai mokaisi per birza, ten jie siuncia 3 menesius praktikos , per ta laika ir igauni patirties, nes 3 men dirbi veltui tik uz birzos mokama stipendija
Papildyta:
QUOTE(ingauk @ 2012 03 07, 20:54)
gali ir buti taip, jog birza darbina kai baigi kursus, ir visai nesvarbu tinka tau ar ne  mirksiukas.gif

tai kad ir seip negali darbo birzoj atsisakyti nei viena karta, pasiulo ir eini dirbti arba eini lauk is birzos
Atsakyti
Yra ten tu nuostatu del atsisakymo,tik kad jas suzinai netyciom,per aplinkui-viena is ju-jei augini vaika iki 8 metu,ir tau siulo pagal grafika nepalanku darba,ar toli vazineti reikia tai pilnai pasirodo jo atsisakyti gali.Bet sitai sugebejau suzinot po daugiau nei metu stovejimo birzoj,ir is tokio "netycinio" visai ne i ta tema pokalbio doh.gif
Atsakyti