Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos kursai-II

Matai kaip... Ką čia dabar daryt reiks... Kursai butų gerai, dar stipendiją gautum, bet kad paskui nereiktų susimoket...hmz.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2012 01 04, 17:50)
Siandien kaip tik buvau darbo birzoj.Man konsultante paaiskino,kad pasikeite kursu teikimo tvarka-dabar ,kaip jus ir minejote,reikalinga trisale sutartis-vienzo,surandat pati darbdavi,kuris jus idarbintu su tam tikra specialybe,tad darbo birza apmoka tuos kursus ir jus iskart einat dirbt.Jei neisit pas ta darbdavi su ta nauja specialybe-apmokesite visas mokymo islaidas...Manau tai visiskas apsurdas,nusiplauna nuo saves viska,ka tik gali,pasilieka tik popieriuku rasliava  doh.gif  As beviltiskai bandziau sulaukt siuveju kursu,pasirodo-besansu,nebent kokia siuvykla sutiktu po to mane iskart idarbint,o jei as noriu savo individualia veikla pradet?  g.gif  Beto,priimtas kitas istaymas-ilgalaikiams darbo birzos "klientams" mazins apie 40% ismokamas socialines pasalpas (tarsi is ju ir taip butu imanoma isgyvent  wink.gif  )

"Tuo atveju, kai siunčiamas mokytis įspėtas apie atleidimą iš darbo darbingo amžiaus darbuotojas darbo birža su darbdaviu ir asmeniu sudaro trišalę profesinio mokymo ir įdarbinimo sutartį."

As kaip suprantu tik tokiu atveju ta trisale sudaroma
Atsakyti
Siuo metu,kaip ir visur,bandoma taupyti paprastu zmoneliu saskaita-birza siuo metu(bent jau kauno)jokiu kursu neorganizuoja,nebet susirandi,kas po tu kursu tave 100% idarbins,kitaip skaito kad vejais pinigus isleido o tu,vargsas bedarbis,esi latras,igijes dykai antra specialybe ir pagal ja dirbt nenorintis toliau darbo birzoj veltedziaujantis,kruvas socialiniu lengvatu gaunantis ir apie darba ne negalvojantis.Na nebent cia mano konsultante taip mane apsviete,ba labai jai noris mane valytoja ar kasininke idarbint(na,nors pusei etato... ),o as bangas keliu,kad baigus mokslus ne tam,kad kazkam po to grindis plauciau,jei buc norejus taip gyvent,tai po vidurines galejau liuosiai to imtis be jokiu apmokymu o ne vargt dar trejus metus prie knygu beee.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2012 01 06, 22:12)
Siuo metu,kaip ir visur,bandoma taupyti paprastu zmoneliu saskaita-birza siuo metu(bent jau kauno)jokiu kursu neorganizuoja,nebet susirandi,kas po tu kursu tave 100% idarbins,kitaip skaito kad vejais pinigus isleido o tu,vargsas bedarbis,esi latras,igijes dykai antra specialybe ir pagal ja dirbt nenorintis toliau darbo birzoj veltedziaujantis,kruvas socialiniu lengvatu gaunantis ir apie darba ne negalvojantis.Na nebent cia mano konsultante taip mane apsviete,ba labai jai noris mane valytoja ar kasininke idarbint(na,nors pusei etato... ),o as bangas keliu,kad baigus mokslus ne tam,kad kazkam po to grindis plauciau,jei buc norejus taip gyvent,tai po vidurines galejau liuosiai to imtis be jokiu apmokymu o ne vargt dar trejus metus prie knygu   beee.gif   biggrin.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Alba_: 07 sausio 2012 - 12:31
QUOTE(Giedruma @ 2012 01 06, 23:12)
Siuo metu,kaip ir visur,bandoma taupyti paprastu zmoneliu saskaita-birza siuo metu(bent jau kauno)jokiu kursu neorganizuoja,nebet susirandi,kas po tu kursu tave 100% idarbins,kitaip skaito kad vejais pinigus isleido o tu,vargsas bedarbis,esi latras,igijes dykai antra specialybe ir pagal ja dirbt nenorintis toliau darbo birzoj veltedziaujantis,kruvas socialiniu lengvatu gaunantis ir apie darba ne negalvojantis.Na nebent cia mano konsultante taip mane apsviete,ba labai jai noris mane valytoja ar kasininke idarbint(na,nors pusei etato... ),o as bangas keliu,kad baigus mokslus ne tam,kad kazkam po to grindis plauciau,jei buc norejus taip gyvent,tai po vidurines galejau liuosiai to imtis be jokiu apmokymu o ne vargt dar trejus metus prie knygu  beee.gif  biggrin.gif

Kas cia per salyga,gal galima issamiau?
Atsakyti
Is esmes,turi susirast busima darbo vieta i kuria tave po to apmokys darbo birzos pinigais(tuo metu darbadavys geranoriskai "laiko" ta vieta,arba pas ji tu ir gauni ta apmokyma) .Gal kitiem ju konsultantai normaliau paaiskina,manoji kazkaip nesivargina to daryti,tik nori kuo skubiau "ismest" i bet koki darba unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedruma @ 2012 01 10, 23:37)
Is esmes,turi susirast busima darbo vieta i kuria tave po to apmokys darbo birzos pinigais(tuo metu darbadavys geranoriskai "laiko" ta vieta,arba pas ji tu ir gauni ta apmokyma) .Gal kitiem ju konsultantai normaliau paaiskina,manoji kazkaip nesivargina to daryti,tik nori kuo skubiau "ismest" i bet koki darba  unsure.gif

Aciu,pasidomesiu,kaip tik kita savaite ketinu eit 4u.gif
Atsakyti
Sveikos! Norejau pasidometi.. as stoviu darbo birzoje, ir man sake jog vyks kursai siais metais, tik neaisku kada tyksliai.. o man taip smalsu kada kaip ir kas.. labai noriu juos lankyti... ar is jusu kuri nors esate uzsiregistravusi LDB? ar zinote kazka apie kursus? ka nors tarpininke minejo??
Atsakyti
QUOTE(egzotika117 @ 2012 03 04, 21:39)
Sveikos! Norejau pasidometi.. as stoviu darbo birzoje, ir man sake jog vyks kursai siais metais, tik neaisku kada tyksliai.. o man taip smalsu kada kaip ir kas.. labai noriu juos lankyti... ar is jusu kuri nors esate uzsiregistravusi LDB? ar zinote kazka apie kursus? ka nors tarpininke minejo??

Na as tik zinau ir tiek, minejo tarpininke kad kovo men vyks kursai,bet nezino kokie dar,sake kad kovo men jau zinos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(egzotika117 @ 2012 03 04, 21:39)

pirmiausia norit pradet lankyt reiks atranka pereit kaip ir visur kitur, ir pagal ka atriks gali buti visai neaisku cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2012 03 05, 13:51)
pirmiausia norit pradet lankyt reiks atranka pereit kaip ir visur kitur, ir pagal ka atriks gali buti visai neaisku  cool.gif

O kokia tai atranka? ka per ja reikia daryti?? smile.gif aciu.
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2009 09 19, 21:19)
sveikos,
aš nuo tečiadienio Kaune lankau florisčių kursus. Puse moterų atėją nežinia ko ir kur doh.gif , bet kitos matosi labai nori dirbti. Šiaip galiu pasakyti atsiliepimus iš kitų, kursai labai geri, labai išsamūs. Duoda visas medžiagas, nieko pirkti nereikia. Apmoka nuolatinį transportui. Žodžiu, kaip sakė dėstytoja, norint galima laaaabai daug išmokti. Einant, tiesiog "ant durniaus" vistiek, teks kažką daryti. Nes dirbama ir su visais ir su kiekvienu asmeniškai smile.gif Man labai patinka, aš vien į darbo biržą dėl tų kursų ėjau.

Kaip sekes floristikos kursai? ka daret? ka per egzamina reikejo daryti? smile.gif Klausiu todel, kad as pati siuo metu stoviu birzoi ir laukiu kursu, ir begalo noriu i floristikos kursus. smile.gif
Atsakyti