Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo biržos kursai-II

QUOTE(Irunia @ 2010 10 15, 13:56)

O dabar jau nauja tvarka. Kursai priklauso tik tiems, kas turi aukštuosius išsilavinimus...  doh.gif

Tai jau tikrai ne. Va aš prašiau ir sakė, kad nepriklauso, kas turi aukštąjį schmoll.gif Gal kam ir duoda, bet kiek mano pažįstamų prašė, tai nedavė.
Atsakyti
QUOTE(G_i_e_d_r_ė @ 2010 11 04, 15:10)
O kokios,jei ne darbininkes ?
Budavo,bent jau anksciau tie apskaitininku kursai darbo birzoj 4u.gif

tokios kaip apskaitininkes buhalteres kursai yra toms kurios turi aukstesni nei vidurini issilavinima, man birzoje pasake taip rolleyes.gif o darbininkes tai padavejos, barmenes, virejos, konditeres, pardavejos, siuvejos ir pan mirksiukas.gif

rosa86, kiek zinau tiems, kurie prastovi darbo birzoje puse metu ar daugiau ir neranda darbo pagal specialybe, pradeda siulyt ir darbus kur nereikia specialybes ir siulyti kursu persikvalifikavimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo caramele87: 04 lapkričio 2010 - 15:15
QUOTE(rosa86 @ 2010 11 04, 14:15)
Tai jau tikrai ne. Va aš prašiau ir sakė, kad nepriklauso, kas turi aukštąjį schmoll.gif  Gal kam ir duoda, bet kiek mano pažįstamų prašė, tai nedavė.

Prieš mėnesį Kauno biržos įvadinėje paskaitoje taip sakė. g.gif
Atsakyti
QUOTE(rosa86 @ 2010 11 04, 15:15)
Tai jau tikrai ne. Va aš prašiau ir sakė, kad nepriklauso, kas turi aukštąjį schmoll.gif  Gal kam ir duoda, bet kiek mano pažįstamų prašė, tai nedavė.

Dabar išties jau nauja tvarka, į kursus DB siųs tuos, kas turi aukštąjį išsilavinimą. Bet kol kas dar nieko nesiuntė, kadangi vyksta kursų pirkimai ir derinama su aukštosiomis mokyklomis. Mano tarpininkė pasakė, kad iki naujųjų metų jau tikrai turėtų pradėti siųsti.
Atsakyti
Darbo biržos organizuojami kursai žada prasidėti sausio mėn, o gruodį jau turėtų paaiškėti, kokie kursai vyks ir kokia tvarka bus galima į juos patekti
Atsakyti
Kiek sakė darbo biržoj, tai kursai tiems, kurie daugiau negu prieš du metus pabaigę aukštąsias, rinktis galima tik labai panašias į jau įgytas specialybes, čia kaip pasikartojimas anksčiau išmoktų dalykų. O pirmenybė yra tiems, kas jau susiranda darbavius, su kuriais sudaro sutartis, kad po kursų iškart priims į darbą. Tad iš tiesų sunku į tuos kursus patekti g.gif
Atsakyti
sveikos merginos.domina mane DB kirpeju kursai g.gif ar tokie dar yra ir ar labai sunku patekti.Vilnius domintu.deku
Atsakyti
QUOTE(non-stop @ 2010 11 19, 14:31)
O pirmenybė yra tiems, kas jau susiranda darbavius, su kuriais sudaro sutartis, kad po kursų iškart priims į darbą. Tad iš tiesų sunku į tuos kursus patekti g.gif

Man nieks tokiu dalyku nesake, jokio darbdavio neturiu ir patekau be jokiu keblumu. Gal skirtinguose miestuose kitaip g.gif
Atsakyti
Nors persiprasau blush2.gif yra tokia info Darbo birzos puslapyje:
"Esant sudarytai trišalei profesinio mokymo ir įdarbinimo sutarčiai tarp teritorinės darbo biržos, bedarbio ir darbdavio, bedarbis mokytis gali būti siunčiamas pirmumo teise."

Atsakyti
Labai norėjau eiti į anglų kursus, bet labai nemaloni moteris, labai nemaloniai man paaiškino, kad anglų k. rinktis negaliu, nes nesusiję su tuo ką mokiausi ir dirbau. Tuomet galvojau apie buhalteriją, bet... 20 vietų Kauno apskričiai, pirmumas su trišalėm. Kursai truks apie 4 mėn. kiekvieną dieną po 8 val. Tai tuo metu negali nei įsidarbinti, nei dirbti. O dabar aš jau ėjau į buh.kursus. Ir tikiuosi per tuos mėnesius įsidarbinti
Atsakyti
sveiki.gal kas zinote kas nuo siu metu pasikeite darbo birzoje? siuo metu iki balandzio dar motinystes atostogose.taip jau nusprendziau kad dukrai suejus 2 m.savo darbo atsisakysiu nes labai netinkamas grafikas.dirbti savaitemis ir iki 2.savaitg. ir dar ilgiau,todel rasysiu prasyma kad iseinu ir stosiu i darbo birza.dabar svarbiausias klausymas ar as kokia pasalpa gausiu ar ne? baigusi vidurini,su virejos profesija.dirbusi barmene -padaveja.baigiau nuotolinius rastvedybos kursus turiu pazymejima,aisku be praktikos sioje srityje nera galimybiu isidarbinti.galvoju gal kokius kursus pabaigti per darbo birza.ar nuo siu metu nebus galimybes gauti kursus turint tik vidurini? ka jie man pasiulys ? jusu nuomones patarimai labai lauksiu wub.gif
Atsakyti
pasalpa gausit puse metu, del kursu su viduriniu issilavinimu nezinau nieko
Atsakyti