Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvai, auginantys vieni vaikus

QUOTE(natalikas @ 2010 01 05, 20:13)
kitu zodziu neradau blush2.gif

Jūs jų neieškojot.
Jūs ne vieniša. O vaikas tėvo vis tiek neturi. Ir jūs tai puikiai žinote.
Aš sutinku remti tuos, kuriems to reikia. O ne tuos, kurie to nori.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 01 05, 21:18)
Jūs jų neieškojot.
Jūs ne vieniša. O vaikas tėvo vis tiek neturi. Ir jūs tai puikiai žinote.
Aš sutinku remti tuos, kuriems to reikia. O ne tuos, kurie to nori.

ne jus gal ne taip suprantat mirksiukas.gif ,mano supratimu,vienisa mama -motina auginanti vaika viena,be vaiko tevo,kai vaikas nenurodomas metrikose,vienisa mama nesiskaito ta mama kuri turi vaiko teva metrikose ir gaumana alimentus,auginanti vaika viena,todel kad,vaiko tievas sutinka su savo tevyste,bet nesutinka gyventi seimoje,b
Bet kai valstyve padare tokia nesamone kaip dabar,taip sutaupe,bet kiek nervu sugadinta toms kurios pastojo nuo tam tikru individu,su kureis laikui begant suprato neisivaizdojanti kaip gyvent,ir tas individas visai neskiba but atsakingas,ir paciai nesinori,baisu,del vaiko sveikatos ir psihikos,juk jej tevas moka alimentus jis turi teise matyti vaika,taip sakisitMedini,vel kreiptis i teisma kad panaikintu teise matitis su vaiku.tai jau but neremtai valstybes,negu gaudinet 252lt.ir kankintis.
tik baisu,nezinau kodel jam buvo3m,kai mes su dabartiniu vyru pradejom susitikinet,jis savo tikro tevo neprisimena,nes mate galiki 1.5m.karkartems,dabartini vyra vadinai teciu,nezinom kaip reikes jam pasakyti,kad jis netikras tevas,na suprantat,esat kandus Medini,bet protingas zmogus,labai sunku man buna,kai apie tai pagalvoju,gal terminas vienisas vaikas tiktu labiau nei venisa mama net neisivaizduoju...
eam laiminga seima,tik mano pipliukas nezino visos tiesos apie savo tikra tieva,girtokli ir narkomana,vagenti,detales nuo masinu,plesianti zmones,sedejusi,ir dar nevikeli nes jo svajones taip ir liko svajonemis ,o gyvenimas baigia isnikt,taip isimylejau,galvojau kad galiu kazka pakeist,bet jau buvo velu,o kai pastojau supratau,kad vaikas yra svarbiau,nei lakstimas paskui besibaigianti narkomana,ir kad gyvenime yra daug daugiau nei asaros ir svajones kurios su situ zmogum tik ir liks svajonemis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo natalikas: 05 sausio 2010 - 20:51
QUOTE(natalikas @ 2010 01 05, 20:44)
tik baisu,nezinau kodel jam buvo3m,kai mes su dabartiniu vyru pradejom susitikinet,jis savo tikro tevo neprisimena,nes mate galiki 1.5m.karkartems,dabar vadina ji teciu,nezinom kaip reikes jam pasakyti,kad jis netikras tevas,na suprantat,esat kandus Medini,bet protingas zmogus,labai sunku man buna,kai apie tai pagalvoju,gal terminas vienisas vaikas tiktu labiau,net neisivaizduoju...

Jei 5 metus nesugebėjot, tai tikrai sunku. Jūs priimat sprendimus. Čia ne ta tema tokiai diskusijai.
Atsakyti
QUOTE(Medinis @ 2010 01 05, 21:50)
Jei 5 metus nesugebėjot, tai tikrai sunku. Jūs priimat sprendimus. Čia ne ta tema tokiai diskusijai.

taip labai sunku,bet darosi lengviau kai neapdirbot mano zodiu,atrodo vat pasodintumem ir pradetumem sakyti,kad taip ir taip,bet psihologikai vaikui tai dabar suprast net nezinau,gal suprastu savaip,kai rasau atrodo lengva padaryti,o kai norisi pasakit sunku,dilema. 4u.gif
Atsakyti
sveiki, turiu pazistama,kuri augina vaika viena.Buvo kreipusis i teisma,tevyste nenustatyta pritrukus duomenu ar pan. Klausimas: ar jai priklauso socialine pasalpa? Ji bedarbe,kitu pajamu neturi.
Atsakyti
QUOTE(Lamija;) @ 2010 01 06, 16:30)
sveiki, turiu pazistama,kuri augina vaika viena.Buvo kreipusis i teisma,tevyste nenustatyta pritrukus duomenu ar pan. Klausimas: ar jai priklauso socialine pasalpa? Ji bedarbe,kitu pajamu neturi.

turi priklausyti pasalpa iki tol,kol bus priteisti elimentai is tevo
o kas del vienisos mamos statuso,tai jis patvirtinamas,kai tikrai neimanoma nustatyti tikrojo tevo
Atsakyti
QUOTE(zaleake @ 2009 05 26, 09:03)
sveikos mamytes;] noreciau kad suteiktumte benk kokios informacijos del sios pasalpos.girdejau kad dar vis tokia yra;D AS auginu suneli 3men ir gaunu 97lt ar man turetu dar kas priklausyti? taciau nesu dirbusi dar o mokinuosi;] smile.gif  tad labai noreciau kas pasidalintumete informacija 4u.gif

Miela mamyte tuos 97 lt kurios moka savivaldybe lygtai gaunam ir mes, ir kiek zynau tie 97lt priklauso kiekvienam vaikui iki 3 metu, cia taip sakant pinigeliai pampersams, ir mano visos pazystamos mamos gauna tiek pat,jau gal apie 7 metus yra ta pasalpa kazkur, as dar su pirmu vaiku gaudavau ja. 4u.gif
Atsakyti
dar turetu priklausyti 315lt. uz vaikeli plius 97,jei nepalaikote su vaiko tevu jokiu rysiu.o norint ir uz save gauti 315,reikia prisiteisti elementus.
Atsakyti
QUOTE(Vilkdage @ 2010 01 13, 00:24)
dar turetu priklausyti 315lt. uz vaikeli plius 97,jei nepalaikote su vaiko tevu jokiu rysiu.o norint ir uz save gauti 315,reikia prisiteisti elementus.

kaip galima prisiteisti alimentus is tevo kurio teismas neirode egzistavimo?SEIP IDOMU g.gif
Atsakyti
ta prasme - neįrodė egzistavimo? motina nežino kas tėvas ar jo apskritai nėra (šventasis apsireiškimas)? norint prisiteisti alimentus būtina nustatyti tėvystę, nes iš pono D jie priteisti tikrai nebus
Atsakyti
QUOTE(l'eau @ 2010 01 13, 18:42)
ta prasme - neįrodė egzistavimo? motina nežino kas tėvas ar jo apskritai nėra (šventasis apsireiškimas)?

Motina nėra tikra. Turėjo įtarimą, kad vienas vyras (jo vardas Juozapas) galėjo būti vaiko tėvas, padavė į teismą, bet teismas sako - nea, ne jis tėvas. Tai dabar motina nežinioje...
Atsakyti
sveikutes,norejau pasiteirauti smile.gif buvau dirbanti,gavau tuos dekretines pinigus pirmus metus,ir uz vaika ten 97..dabar kaip suejo vaikui metai,ir nuo sausio reikejo pildyt is naujo prasymus man pasake, kad pasalpa nebepriklauso,nes tipo gausiu 640lt per men,o si pasalpa priklauso kas tik gauna 500lt..tai sakes kur vaiko pinigai?kodel pirmus metus mokejo?o db nebe?ar cia bando apgaut?atseit sako ateik kaip vaikui sueis du metai tada ziuresim gal gausit po 50 lt.esu ne vienisa mama,ar cia del to vaikui nepriklauso pinigai..?
Papildyta:
Nuo sausio 1-osios 97,5 Lt per mėnesį išmoka vaikui bus skiriama toms šeimoms, kurios negauna motinystės išmokų iš „Sodros" arba išmokos yra mažesnės nei 525 Lt. Pinigai, anksčiau mokėti trejus metus, dabar bus mokami trumpiau - iki vaikui sukaks 2 metai.

radau straipsniuka.. biggrin.gif reiskia vaikui neskiria nei lt biggrin.gif jega ax.gif
Atsakyti