QUOTE(Medinis @ 2010 01 05, 21:18)
Jūs jų neieškojot.
Jūs ne vieniša. O vaikas tėvo vis tiek neturi. Ir jūs tai puikiai žinote.
Aš sutinku remti tuos, kuriems to reikia. O ne tuos, kurie to nori.
ne jus gal ne taip suprantat
,mano supratimu,vienisa mama -motina auginanti vaika viena,be vaiko tevo,kai vaikas nenurodomas metrikose,vienisa mama nesiskaito ta mama kuri turi vaiko teva metrikose ir gaumana alimentus,auginanti vaika viena,todel kad,vaiko tievas sutinka su savo tevyste,bet nesutinka gyventi seimoje,b
Bet kai valstyve padare tokia nesamone kaip dabar,taip sutaupe,bet kiek nervu sugadinta toms kurios pastojo nuo tam tikru individu,su kureis laikui begant suprato neisivaizdojanti kaip gyvent,ir tas individas visai neskiba but atsakingas,ir paciai nesinori,baisu,del vaiko sveikatos ir psihikos,juk jej tevas moka alimentus jis turi teise matyti vaika,taip sakisitMedini,vel kreiptis i teisma kad panaikintu teise matitis su vaiku.tai jau but neremtai valstybes,negu gaudinet 252lt.ir kankintis.
tik baisu,nezinau kodel jam buvo3m,kai mes su dabartiniu vyru pradejom susitikinet,jis savo tikro tevo neprisimena,nes mate galiki 1.5m.karkartems,dabartini vyra vadinai teciu,nezinom kaip reikes jam pasakyti,kad jis netikras tevas,na suprantat,esat kandus Medini,bet protingas zmogus,labai sunku man buna,kai apie tai pagalvoju,gal terminas vienisas vaikas tiktu labiau nei venisa mama net neisivaizduoju...
eam laiminga seima,tik mano pipliukas nezino visos tiesos apie savo tikra tieva,girtokli ir narkomana,vagenti,detales nuo masinu,plesianti zmones,sedejusi,ir dar nevikeli nes jo svajones taip ir liko svajonemis ,o gyvenimas baigia isnikt,taip isimylejau,galvojau kad galiu kazka pakeist,bet jau buvo velu,o kai pastojau supratau,kad vaikas yra svarbiau,nei lakstimas paskui besibaigianti narkomana,ir kad gyvenime yra daug daugiau nei asaros ir svajones kurios su situ zmogum tik ir liks svajonemis.