kaip suprantu,esat issilavines,protingas zmogus,bet is kur tirk sarkazmo,ir kartais paniekos ir slikstumo jusu postose buna.juk kartais tikrai buna zmoniu kurems yra sunku ir jie neturi savyje tiek jegos kovoti,gal nezino kaip tai padariti,o jus dar ir juoketes is ju nusivilino.
As skaiciausi vienisa mama,mano vaikas iki siol neturi tevo iraso tevo skiltyje.taip 50% ir as gaudavau,kol neistekejau.Bet as turejau durnos savigarbos neeiti ir nesizeminti,kad jis prisiimtu atsakomybe,as nepasidariau aborto,tai buvo mano pirmas nestumas ir as pati jau buvau apsisprendus buti mama,taip sunku buvo,kai tave islaiko tevai,iki sel vaikas nemate savo vaiko,nors gyvenom beveik2m.500metru atstumu.Dabar esu laimingai manau istekejus auginu dar viena vaika,nors pastojau ir su situ nebudama istekejus,bet atsakomybe ir ziedas atsirado iskart.
jau geriau auginti vaika vienai su terminu vienisa mama ar ne,negu su vyru kuris tave engia,arba daritis aborta,o paskui neduok dieve kentet pasekmes,Tai mano nuomone,gal kai kam Medini ji pasirodis netinkama.ATSIPRASAU UZ KLAIDAS