Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvai, auginantys vieni vaikus

QUOTE(izabelec @ 2012 02 28, 10:37)
nereikia jokiu irodymu jeigu ir teismo keliu priteista,as esu prisiteisusi teismo keliu ir kai tvarkausi socialini visada parasau,moka pagal teismo sprendima ir nereikia man jokiu pazymu nesti nei is banko nei is kokiu anstoliu 4u.gif

g.gif kaip įdomiai, man sakė, kad reikėtų jei nebūtų taikos sutartis g.gif nu jo vienur vienaip kitur kitaip, tik dar kartą tapo aišku, kad jos daugiau pačios prisigalvoja doh.gif
Atsakyti
Na jau tikrai viskas aiškiau darosi. Ir dar. Ar tą draugišką sutartį gali surašyti bet kuris notaras kaip ir tėvystės pripažinimą ar reikia kreiptis į advokatą, kuris dirba su šeimos teise? Ir į kokį teismą po to reikia visus tuos popierius nešti? Ir įdomu, kiek laiko užimtų visa ta biurokratija?
Atsakyti
QUOTE(Nettle @ 2012 02 28, 11:40)
g.gif  kaip įdomiai, man sakė, kad reikėtų jei nebūtų taikos sutartis g.gif  nu jo vienur vienaip kitur kitaip, tik dar kartą tapo aišku, kad jos daugiau pačios prisigalvoja doh.gif

tik jeigu man neduotu kas menesi tiek kiek yra priteista tada reiketu atnesti is banko arba is notaro pazyma,ir jeigu jau viena karta atnesciau is banko arba notaro,tai nyuo tada jau visada reiketu pazymos,nebegaletu parasyti,kad gavau pagal teismo sprendima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daredi @ 2012 02 28, 10:41)
Na jau tikrai viskas aiškiau darosi. Ir dar. Ar tą draugišką sutartį gali surašyti bet kuris notaras kaip ir tėvystės pripažinimą ar reikia kreiptis į advokatą, kuris dirba su šeimos teise? Ir į kokį teismą po to reikia visus tuos popierius nešti? Ir įdomu, kiek laiko užimtų visa ta biurokratija?

Man sutartį surašė advokatė. Galima kreiptis į nemokamą(jei priklauso), kadangi norėjau greičiau, susiradau kas už pinigus greitai ją surašė(per vieną dieną ir pigiau nei internetiniai teisininkai), po to ją pati nunešiau į teimą su papildomomis dokumentų kopijomis ir pažymomis. Patvirtino 2 savaičių laikotarpyje. Nešiau į apylinkės teismą.
Papildyta:
QUOTE(izabelec @ 2012 02 28, 10:46)
tik jeigu man neduotu kas menesi tiek kiek yra priteista tada reiketu atnesti is banko arba is notaro pazyma,ir jeigu jau viena karta atnesciau is banko arba notaro,tai nyuo tada jau visada reiketu pazymos,nebegaletu parasyti,kad gavau pagal teismo sprendima ax.gif

aaa, dabar jau aišku, kodėl biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Labukas,mergaites! smile.gif man iskilo klausimas,gal,kuri zino,kaip ten su tuo isvykimu i uzsieni,kai tevai yra issiskyre.tarkim,esu issiskyrusi,auginu 2 m.leliuka,tevas gimimo liudijime irasytas.bet man sako,kad,tarkim,jeigu as noreciau iskeliaut i uzsieni,be jo leidimo negalesiu net kelioms dienoms,ar taip yra? siuo metu jis uzsienyje.
Atsakyti
QUOTE(Achemenida @ 2012 03 17, 14:00)
Labukas,mergaites! smile.gif  man iskilo klausimas,gal,kuri zino,kaip ten su tuo isvykimu i uzsieni,kai tevai yra issiskyre.tarkim,esu issiskyrusi,auginu 2 m.leliuka,tevas gimimo liudijime irasytas.bet man sako,kad,tarkim,jeigu as noreciau iskeliaut i uzsieni,be jo leidimo negalesiu net  kelioms dienoms,ar taip yra? siuo metu jis uzsienyje.

gali vykti,jei vaiko gyvenama vieta nustatyta su tavim ir nereikia tevo sutikimo
Atsakyti
Teismas nustate vaiko gyvenamaja vieta su manimi,o seniunijoj ,kazkaip vaikas,kaip buvo irasytas pagal jo gyvenamaja vieta,taip ir nieks nepasikeite,pasake,jog pati turesiu ,kazkur nest popierius,kad perrasyt
Atsakyti
QUOTE(Achemenida @ 2012 03 17, 21:59)
Teismas nustate vaiko gyvenamaja vieta su manimi,o seniunijoj ,kazkaip vaikas,kaip buvo irasytas pagal jo gyvenamaja vieta,taip ir nieks nepasikeite,pasake,jog pati turesiu ,kazkur nest popierius,kad perrasyt

Tai kad nereikia dabar jokio sutikimo,jeigu vaikas vaziuoja su mama.
Atsakyti
biggrin.gif eina sau,suklaidino mane ,kaikas,galvojau,negi jau ant tiek durni isakymai padaryti! aciu,mergaites!:) dar norejau paklasuti,o ,kaip del vaiko paso?leliukui 2 metukai,ar reikia ten vyro paraso?
Atsakyti
QUOTE(Achemenida @ 2012 03 17, 21:59)

Tai vaikas galite persiregistruot pas save,o isvykimui tai neturi reiksmes,ir jau keli metai nereikia jokiu sutikimu gauti norint vestis vaika i uzsieni,tiek su teciu gali vaziuot tiek su mama ir antro tevo sutikimo nereikia,reikia tik paso vaikui ir gimimo liudijimo,kad matytu kad tikrai su mama ar su teciu vaziuoja
Papildyta:
QUOTE(Achemenida @ 2012 03 17, 22:09)
biggrin.gif eina sau,suklaidino mane ,kaikas,galvojau,negi jau ant tiek durni isakymai padaryti! aciu,mergaites!:) dar norejau paklasuti,o ,kaip del vaiko paso?leliukui 2 metukai,ar reikia ten vyro paraso?

Nereikia jus ir viena galite isimti vaikui pasa,as pati dukrai emiau ir tevo nieko nereikejo smile.gif
Atsakyti
O negi tevas,kuriam leista matyti vaika viena valanda i savaite,turi teise be mano leidimo issivezt vaika i uzsieni?
Atsakyti