Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvai, auginantys vieni vaikus

QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 10 31, 19:23)
kas menesi,o kas 3 menesi reikes eiti ja pratesti.

nepavydetina padetis...
Atsakyti
Aciu uz informacija!!! tai pratesim, nieko cia baisaus, kai pinigu reikia, viska padarysi.... smile.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kas nors gales atsakyti i mano klausimeli. Viena auginu 2 vaikus, tevas anglas, (kaip suprantu nesiskaitau vienisa mama nes abu vaikai turi tevo pavarde ir yra irasytas i gim. liudijimus) Anglijoje buvo priteisti alimentai, bet jis ju jau nemoka nuo sausio 1d. vis dar ieskau su advokatu keliu kaip bunant Lt issireikalauti UK kad butu vykdomas teismo sprendimas, bet kolkas nesiseka.... Lietuvoje as kaip suprantu net ir negaleciau alimentu is jo prisiteisti nes jis juk neatvyktu i ta teisma... Ar man priklauso tie alimentai is valstybes? Ar moketu vaikam bent kazkoki islaikyma, ar tai priklauso nuo mano gaunamu pajamu ar tas teismo sprendimas yra privalomas lietuviskas? Dekui uz atsakyma. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Davina @ 2011 11 01, 21:07)
Sveikos. Gal kas nors gales atsakyti i mano klausimeli. Viena auginu 2 vaikus, tevas anglas, (kaip suprantu nesiskaitau vienisa mama nes abu vaikai turi tevo pavarde ir yra irasytas i gim. liudijimus) Anglijoje buvo priteisti alimentai, bet jis ju jau nemoka nuo sausio 1d. vis dar ieskau su advokatu keliu kaip bunant Lt issireikalauti UK kad butu vykdomas teismo sprendimas, bet kolkas nesiseka.... Lietuvoje as kaip suprantu net ir negaleciau alimentu is jo prisiteisti nes jis juk neatvyktu i ta teisma... Ar man priklauso tie alimentai is valstybes? Ar moketu vaikam bent kazkoki islaikyma, ar tai priklauso nuo mano gaunamu pajamu ar tas teismo sprendimas yra privalomas lietuviskas? Dekui uz atsakyma. 4u.gif

http://www.socmin.lt....php?-471456206
kaip suprantu galit kreiptis i VIF.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 01, 20:20)
http://www.socmin.lt....php?-471456206
kaip suprantu galit kreiptis i VIF.

O sitas fondas ,tai ir yra tas garantinis fondas?
Atsakyti
QUOTE(Achemenida @ 2011 11 01, 21:24)
O sitas fondas ,tai ir yra tas garantinis fondas?

tai yra vaiku islaikimo fondas,jei tevas nemoka alimentu,tai moka valstybe pinigelius,190 lt.
Atsakyti
<JOLANCIUK> aciu uz visa informacija, pasalpa gavau, tik teko dar istoti i darbo birza....kitaip neduotu
Atsakyti
smile.gif Sveiki!o,sakykit,isejus po VPA is darbo,turint staza,darbo birzoje puse metu mokes tuos 600lt ?ar maziau?
Atsakyti
QUOTE(Achemenida @ 2011 11 07, 01:40)
smile.gif Sveiki!o,sakykit,isejus po VPA is darbo,turint staza,darbo birzoje puse metu mokes tuos 600lt ?ar maziau?

nuo atliginimo priklauso.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 07 lapkričio 2011 - 08:51
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 07, 08:50)
nuo atliginimo priklauso.

mmm,o,jeigu tas atlyginimas 800-900lt i rankas..?
Atsakyti
QUOTE(Achemenida @ 2011 11 07, 11:07)
mmm,o,jeigu tas atlyginimas 800-900lt i rankas..?

cia jau jums birzoj pasakis,gali buti kad maximalia gausit 650 lt.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 11 07, 10:58)
cia jau jums birzoj pasakis,gali buti kad maximalia gausit 650 lt.

jau susipainiojau,ka daryt.darbe planavau iki 3 metu pratesti VPA,bet ,vel gi ,kyla klausimas,ar as galiu pratesti ar negaliu,kas nors tai tikrai dirba vietoj manes,manau,kad neatleis to zmogaus taip staiga.

Papildyta:
O,jeigu negaliu,tai tada reikes rasyt pareiskima,kad iseinu,nes jau nebus galimybes dirbt iki 21val.,kadangi tai ne ju rupestis,jog as nespesiu i darzeli.tada eiciau i darbo birza,kol ka nors rasciau..bet,jeigu ten mokes maziau ,negu 600lt,tai neisivaizduoju..
Papildyta:
QUOTE(Achemenida @ 2011 11 07, 11:12)
jau susipainiojau,ka daryt.darbe planavau iki 3 metu pratesti VPA,bet ,vel gi ,kyla klausimas,ar as galiu pratesti ar negaliu,kas nors tai tikrai dirba vietoj manes,manau,kad neatleis to zmogaus taip staiga.

Papildyta:
O,jeigu negaliu,tai tada reikes rasyt pareiskima,kad iseinu,nes jau nebus galimybes dirbt iki 21val.,kadangi tai ne ju rupestis,jog as nespesiu i darzeli.tada eiciau i darbo birza,kol ka nors rasciau..bet,jeigu ten mokes maziau ,negu 600lt,tai neisivaizduoju..

hm,paskambinau i darzeli,pasake,kad ,jeigu tevas irasytas i gimimo liiudijima,tai jokia vienisa mam esiskaitau ir stovesiu bendroj eilej,zodziu,kaip ir galima buvo tiketis-nera vietu...
Atsakyti