QUOTE(*Rūta* @ 2009 11 10, 15:40)
ir mes neturime jo auginti deja...nestugauju, ieskok studento kokio kuris mokosi gal pades nemokamai, zinau zmoniu kurie taip gelbejosi ir pavyko, viskas yra imanoma ir nera reikalo reikalauti statuso, yra fondai vaikams kuriu teveliai alimentu nemoka tik reikia susitvarkyti tai o ne statuso noreti
Jokio statuso aš nereikalauju.
Ir mano vaiko jūs neauginat.
O dėl pinigų, aš mokėjau mokesčius, ir neverkiau, kad mano sumokėti pinigai panaudoti skurstančiai motinai su vaikais paremti, kad ir kokia forma ta parama būtų, ar vaikui pamaitinti, ar dar kam nors.
Nereikia aiškinti, kad JŪS mokate už mane ir mano, ar bet kurios čia parašusios, vaiką. Kai aš dirbau ir mokėjau, tai kur tada ėjo tie pinigai? Mokėjo kažkam kitam iš tuo metu sukauptų pinigų. Lygiai taip, kaip dabar pensininkams mokama iš lėšų, surenkamų iš dabar dirbančių (dar pradėkit pensininkams aiškinti, kad JŪS juos išlaikot
), o ne tada, kai jie dirbo. Sodra nedėjo į kojinę ir nelaikė tų kupiūrų būtent tam asmeniui, kuris tą kurpiūrą savo laiku sumokėjo. Pinigai juda.
O jums ką, piniginė paplonėja, jei neduok Die, kokia vargšė moteris pašalpos išsiprašo?
Linkiu jums, kad niekada nepakliūtumėt į situacją, kai pati turėsit eit ir maldaut, o jums kažkas aiškins tai, ką jūs kalbate mums dabar. Sotus alkano neužjaučia.