Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvai, auginantys vieni vaikus

QUOTE(Achemenida @ 2011 10 29, 15:16)
gaila...o jus gal,ka nors suzinojot,ar yra ta pasalpa vaikams,kurie nepateko i darzeli?

nera tokios.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 10 29, 14:30)
nera tokios.

mmm...o,sakykit,yra tokios stipendijos,bet ten raso,kad,studijuojant aukstaji moksla,galvoju neakivaizdziai mokytis pedagoginiam universitete,esu vienisa mama,tai ar tas pedagoginis univeras priskiriamas prie aukstojo mokslo?
Atsakyti
QUOTE(Achemenida @ 2011 10 29, 15:35)
mmm...o,sakykit,yra tokios stipendijos,bet ten raso,kad,studijuojant aukstaji moksla,galvoju neakivaizdziai mokytis pedagoginiam universitete,esu vienisa mama,tai ar tas pedagoginis univeras priskiriamas prie aukstojo mokslo?

tai aisku smile.gif bet kad gaut socialine stependija,reikia atitikti salygas(arba buti soc.remtina,arba naslaite be abeju tevu,arba neigaluma tureti)
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 10 29, 15:41)
tai aisku smile.gif bet kad gaut socialine stependija,reikia atitikti salygas(arba buti soc.remtina,arba naslaite be abeju tevu,arba neigaluma tureti)

smile.gif ir vel povandeniniai akmenys islenda.o soc.remtini tai tie,kas 350lt asmeniui turi,jo?
Atsakyti
QUOTE(Achemenida @ 2011 10 29, 16:47)
smile.gif ir vel povandeniniai akmenys islenda.o soc.remtini tai tie,kas 350lt asmeniui turi,jo?

taip,kam pajamos nevirsija 350 lt.
Atsakyti
Sveiki, as irgi auginu viena vaika. Elementu jis negauna, ketinu kreiptis del pasalpos. Gaunu ant vaiko 97,50lt. Tikiuosi galesiu is "Ju ismusti" nors kokius pinigus... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Achemenida @ 2011 10 29, 15:47)

tie kurie turi teisę gauti arba gauna socialinę pašalpą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Martusik @ 2011 10 31, 19:19)
Sveiki, as irgi auginu viena vaika. Elementu jis negauna, ketinu kreiptis del pasalpos. Gaunu ant vaiko 97,50lt. Tikiuosi galesiu is "Ju ismusti" nors kokius pinigus... verysad.gif

O jus esat juos prisiteisiusi,alimentus?nes kitaip gali sakyti,kad teistumetes,arba soc.pasalpa gaus tik vaikas.
Atsakyti
As visur kur galima rasiau, man pasake, kad pritinduoti galiu. Zinau, kad tik ant vaiko bus, nes elementus nesu prisiteisusi. Norejau ta padaryti, bet persigalvojau, nes tiesa pasakius, bijau truputi to zmogaus kersto, kai gaus kvietima i teisma.
Tai, pasikartosiu, rasiau i SPCENTRA el. laiska, ir man ten pasake, kreiptis i savo spcentra vietini. nes... auginu vaika viena, dekretiniu as negaunu, gaunu tik 97.50 lt. Viosas ismokas (gimus vaikui, nesciai moteriai, vienkartine pasalpa) aisku, jau gavau...
bet noriu pabandyti dar, gal nors ant vaiko ka duos, juk ant jo tik ir reikia.... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Martusik: 31 spalio 2011 - 19:01
QUOTE(Martusik @ 2011 10 31, 20:01)
As visur kur galima rasiau, man pasake, kad pritinduoti galiu. Zinau, kad tik ant vaiko bus, nes elementus nesu prisiteisusi. Norejau ta padaryti, bet persigalvojau, nes tiesa pasakius, bijau truputi to zmogaus kersto, kai gaus kvietima i teisma.
Tai, pasikartosiu, rasiau i SPCENTRA el. laiska, ir man ten pasake, kreiptis i savo spcentra vietini. nes... auginu vaika viena, dekretiniu as negaunu, gaunu tik 97.50 lt. Viosas ismokas (gimus vaikui, nesciai moteriai, vienkartine pasalpa) aisku, jau gavau...
bet noriu pabandyti dar, gal nors ant vaiko ka duos, juk ant jo tik ir reikia....  4u.gif

315 lt gausit.
Atsakyti
tai cia ji vienkartine bus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Martusik @ 2011 10 31, 20:22)
tai cia ji vienkartine bus? g.gif

kas menesi,o kas 3 menesi reikes eiti ja pratesti.
Atsakyti