Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvai, auginantys vieni vaikus

QUOTE(Uganda @ 2011 10 06, 11:45)
Neskaiciau visos temos  ax.gif  bet noreciau paklausti viena auginu dukryte 3metu ji turi invaliduma 2gr. as pati stoviu birzoj, ar man priklauso kokios pasalpos? nes daugiau pajamu kaip ir is niekur negaunu  schmoll.gif

Na, jei už invalidumą gaunat mažiau nei 630 lt, tai gauti turėtumėt. O alimentų nėra?
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 10 06, 20:38)
Na, jei už invalidumą gaunat mažiau nei 630 lt, tai gauti turėtumėt. O alimentų nėra?

Ne alimentu nera. o kas man priklausytu ir kur reiketu kreiptis?
Atsakyti
QUOTE(Uganda @ 2011 10 06, 23:14)
Ne alimentu nera.  o kas man priklausytu ir kur reiketu kreiptis?

gaus tik vaikas pasalpa,reikia kreiptis i savo soc.centra pagal deklaruota gyvenama vieta.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 10 06, 22:17)
gaus tik vaikas pasalpa,reikia kreiptis i savo soc.centra pagal deklaruota gyvenama vieta.

Atsiprašau, papildysiu. 4u.gif Jei žmogus gyvena kitoje vietoje, nei deklaruota, tai gali kreiptis pagal faktinę gyvenamą vietą.
Atsakyti
Sveikutes!noreciau dar klausimeli uzduot.jei esu vienisa mam,kuri augina 1,7 metuku vaika,gaunu is Sodros 700,plius prisipliusuos alimentai,tai jau viskas,nei maisto paketu,nei jokiu kitokiu pasalpu negaliu tiketis?nes min.alimentai yra 400lt,tai man su vaikiuku gausis 1100lt,ar taip?
Atsakyti
QUOTE(Achemenida @ 2011 10 07, 00:06)
Sveikutes!noreciau dar klausimeli uzduot.jei esu vienisa mam,kuri augina 1,7 metuku vaika,gaunu is Sodros 700,plius prisipliusuos alimentai,tai jau viskas,nei maisto paketu,nei jokiu kitokiu pasalpu negaliu tiketis?nes min.alimentai yra 400lt,tai man su vaikiuku gausis 1100lt,ar taip?

taip,jums nieko nepriklauso,nu nebent kompensacijos uz siluma,karsta ir salta vandeni.
Atsakyti
Sveiki mano abu vaikai eina į darželį pagal dokumentus vienas vaikas su tėvų o kitas be. Ir iš esmės aš esu vieniša mama (nes tėvas gim. liudijime neįrašytas)

Kokia man nuolaida priklauso. Skaičiau, kad vienišai mamai priklauso 50%. Tai abiem vaikams ar tik tam, kuris neturi tėvo? Juk jie abu mano ( o aš vieniša mama) vaikai.
4u.gif
Atsakyti
Mamytes,gal ,kuri galetu pasakyti,kada Karoliniskiu raj.maisto paketai bus dalinami?aciu;)
Atsakyti
QUOTE(myliuvaikus @ 2011 10 18, 18:46)
Sveiki mano abu vaikai eina į darželį pagal dokumentus vienas vaikas su tėvų o kitas be. Ir iš esmės aš esu vieniša mama (nes tėvas gim. liudijime neįrašytas)

Kokia man nuolaida priklauso. Skaičiau, kad vienišai mamai priklauso 50%. Tai abiem vaikams ar tik tam, kuris neturi tėvo? Juk jie abu mano ( o aš vieniša mama) vaikai.
4u.gif

tik tam kuris neturi tevelio irasita,nes kitas tai turi teti.Be to dar turi buti kompensacija po 20% nes vedat 2 vaikus i ta paty darzeli.
Papildyta:
QUOTE(Achemenida @ 2011 10 18, 18:49)
Mamytes,gal ,kuri galetu pasakyti,kada Karoliniskiu raj.maisto paketai bus dalinami?aciu;)

ne i sita tema paraset smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 18 spalio 2011 - 17:55
tik tam kuris neturi tevelio irasita,nes kitas tai turi teti.Be to dar turi buti kompensacija po 20% nes vedat 2 vaikus i ta paty darzeli.

Ačiu,
o aš tos kompansacijos po 20% niekad nesu gavus, ar turi buti kiekvienam vaikui? Ar tik tam vaikui, kuris eina pilna suma?
Papildyta:
Sveiki, o kur man parašyti prašymą dėl nuolaidos? kas už tai atsakingas? 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Supratau,zvilgtelesiu kitur.o dar idomu,ar per tuos du metus,kai esu vaiko prieziuros atostogose,kaupiasi apmokamos atostogos?
Atsakyti
QUOTE(Achemenida @ 2011 10 18, 19:44)
smile.gif Supratau,zvilgtelesiu kitur.o dar idomu,ar per tuos du metus,kai esu vaiko prieziuros atostogose,kaupiasi apmokamos atostogos?

ne,kaupiesi tik kai buvot NGA.
Papildyta:
QUOTE(myliuvaikus @ 2011 10 18, 19:19)

Ačiu,
o aš tos kompansacijos po 20% niekad nesu gavus, ar turi buti kiekvienam vaikui? Ar tik tam vaikui, kuris eina pilna suma?
Papildyta:
Sveiki, o kur man parašyti prašymą dėl nuolaidos? kas už tai atsakingas? 4u.gif

darzeli prasimai rasosi,o del 20% jus klauskit taip pat savo darzeli,nes turi buti kiekvienam vaikui 20%
"Mokestis už vaiko maitinimą ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupėse tėvų prašymu mažinamas 20 procentų Vilniaus miesto savivaldybės tarybos sprendimu nustatytos vaiko dienos maitinimo normos už kiekvieną lankytą, nelankytą ir nepateisintą dieną, jeigu šeima į darželį leidžia 2 vaikus.
9. Mokestis už vaiko maitinimą ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo grupėse tėvų prašymu mažinamas 50 procentų Vilniaus miesto savivaldybės tarybos sprendimu nustatytos vaiko dienos maitinimo normos už kiekvieną lankytą, nelankytą ir nepateisintą dieną, jeigu:
9.1. vaikas (vaikai) turi tik vieną iš tėvų (jeigu vienas iš vaiko tėvų yra miręs, nenurodytas vaiko gimimo liudijime, teismo pripažintas dingusiu be žinios ar nežinia kur esančiu, teismo pripažintas neveiksniu arba atlieka laisvės atėmimo bausmę pataisos įstaigose), pateikus tai patvirtinančius dokumentus;"

Bent jau vilniuj taip.
Atsakyti