Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvai, auginantys vieni vaikus

QUOTE(avrill @ 2011 09 26, 17:21)
o kiek laiko vaikui mokes ir kur cia kreiptis reikia?

kas 3 men reikes pratesineti,o kreiptis i soc.skyriu pagal deklaruota gyvenama vieta.
Atsakyti
Sveikos,mergaites!noreciau paklausti,esu istekejusi,musu seimos pajamos nesiekia 525lt kiekvienam asmeniui,turiu dukryte,kuriai 1,7 men.,bet jau seniai negaunu tu 52lt ,tik is sodros,tai dabar kilo toks klausymas,ar cia reikia vel kreiptis su prasymu skirti tiems 52 lt,nes jau metus laiko ju negaunu...ar sumokes uz visa ta nemokejimo laikotarpi,ir ar cia reikia kreiptis i seniunija pagal deklaruota gyvenamaja vieta? is anksto aciu uz atsakyma!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Achemenida: 29 rugsėjo 2011 - 23:49
Dar kilo man klausimelis,as gaunu maisto paketus,kadangi suma kiekvienam seimos nariui nevirsyja 525lt,o ar yra galimybe gauti is maisto banko ju tuos paketus,kuriuos is parduotuviu veza,dar,kai buna,jog renka is zmoniu tuos aukojamus maisto produktus.girdejau dar,kad kiti gauna drabuziu ,avalynes,kam tokios paramos priklauso?labai aciu!
Atsakyti
QUOTE(Achemenida @ 2011 09 30, 00:49)
Sveikos,mergaites!noreciau paklausti,esu istekejusi,musu seimos pajamos nesiekia 525lt kiekvienam asmeniui,turiu dukryte,kuriai 1,7 men.,bet jau seniai negaunu tu 52lt ,tik is sodros,tai dabar kilo toks klausymas,ar cia reikia vel kreiptis su prasymu skirti tiems 52 lt,nes jau metus laiko ju negaunu...ar sumokes uz visa ta nemokejimo laikotarpi,ir ar cia reikia kreiptis i seniunija pagal deklaruota gyvenamaja vieta? is anksto aciu uz atsakyma!

o kokia jusu pasalpa is sodros uz vaika?kiek gaunat,nes jeigu virs 525 lt,tai 97.50 lt jums nepriklauso.(52 lt priklauso nuo 2 metu,jei vienam seimos nariui neiseina 525 lt,ziuri praeitu metu pajamas)
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 09 30, 07:31)
o kokia jusu pasalpa is sodros uz vaika?kiek gaunat,nes jeigu virs 525 lt,tai 97.50 lt jums nepriklauso.(52 lt priklauso nuo 2 metu,jei vienam seimos nariui neiseina 525 lt,ziuri praeitu metu pajamas)

mano pasalpa is sodros 700lt,vyro alga ant popieriaus 800lt
Papildyta:
QUOTE(Achemenida @ 2011 09 30, 09:23)
mano pasalpa is sodros 700lt,vyro alga ant popieriaus 800lt

doh.gif supratau,kolkas nebus,nei tu,nei tu lituku,aciu rolleyes.gif
Papildyta:
O del to maisto banko jus gal zinot?
Atsakyti
QUOTE(Achemenida @ 2011 09 30, 10:26)
O del to maisto banko jus gal zinot?

Kiek žinau, tai tokius krepšelius (kur iš parduotuvių) gauna žmonės per įvairias socialines paslaugas teikiančias organizacijas. Taigi, susirandat savo mieste kokią organizaciją, dalyvaujat jos gyvenime ir tikėtina gautumėt.

Dar krepšelius galima gauti ir per socialinės pagalbos centrą (tik aš klp ėjau ne ten pat kur pašalpas duoda, o į patį centrą.... g.gif ), tai ten irgi kas keli mėn (o gal ir 1 kartą per mėn) gauni maisto krepšelį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelijabalta1: 01 spalio 2011 - 16:26
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 10 01, 16:23)
Kiek žinau, tai tokius krepšelius (kur iš parduotuvių) gauna žmonės per įvairias socialines paslaugas teikiančias organizacijas. Taigi, susirandat savo mieste kokią organizaciją, dalyvaujat jos gyvenime ir tikėtina gautumėt.

Dar krepšelius galima gauti ir per socialinės pagalbos centrą (tik aš klp ėjau ne ten pat kur pašalpas duoda, o į patį centrą.... g.gif ), tai ten irgi kas keli mėn (o gal ir 1 kartą per mėn) gauni maisto krepšelį...

bet juos ne kiekvienas gali gaut,ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Achemenida @ 2011 10 01, 19:26)
bet juos ne kiekvienas gali gaut,ar kaip?

Labai tiksliai nežinau, tačiau, jei esate socialiai remtini, ar vieniša, ar daugiavaikė, tai tikėtina, kad gautumėt.
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 10 02, 21:24)
Labai tiksliai nežinau, tačiau, jei esate socialiai remtini, ar vieniša, ar daugiavaikė, tai tikėtina, kad gautumėt.

Dekoju labai uz atsakymus,bandysiu surasti,kur juos dalina:)
Atsakyti
QUOTE(Achemenida @ 2011 10 02, 22:29)
Dekoju labai uz atsakymus,bandysiu surasti,kur juos dalina:)

O jūs kartais ne iš Klp?
Atsakyti
QUOTE(lelijabalta1 @ 2011 10 03, 21:52)
O jūs kartais ne iš Klp?

ne ,esu is Vln.smile.gif
Atsakyti
Neskaiciau visos temos ax.gif bet noreciau paklausti viena auginu dukryte 3metu ji turi invaliduma 2gr. as pati stoviu birzoj, ar man priklauso kokios pasalpos? nes daugiau pajamu kaip ir is niekur negaunu schmoll.gif
Atsakyti