QUOTE(diana34 @ 2011 05 10, 10:35)
jau skambinausi i socialinu.. susizinojau .. siuo metu su vaiku gyvename nuosavame bute kuriam ir skaiciuoja kompensacijas... ir jos bus toliau, jei mano turtas, kaip ir rasete , nevirsys nustatytu normatyvu... jei virsytu - nebemoka.
del irodinejimo apie turto isigijima niekas net neuzsimine ..nemanau, kad reiktu irodinet...gal man meiluzis nupirko
soc. pasalpa priklauso nuo pajamu, o ne nuo turimo turto( aisku jis neturi virsyti normu) .
norejau suzinoti ar nuimtu kompensacijas dabartineje gyvenamojoje vietoje
del irodinejimo apie turto isigijima niekas net neuzsimine ..nemanau, kad reiktu irodinet...gal man meiluzis nupirko
soc. pasalpa priklauso nuo pajamu, o ne nuo turimo turto( aisku jis neturi virsyti normu) .
norejau suzinoti ar nuimtu kompensacijas dabartineje gyvenamojoje vietoje
kompensacijos priklauso ir nuo pajamu ir nuo turto kiekio
jei gaunate soc. pasalpas ir panasiai ir staiga igyjate nekilnojamojo turto- butinai reikes irodineti " kuris meiluzis ir is kur paeme tas pajamas". jei zmogus irgi kokiu soc pasalpu gavejas, nedirbantis ir panasiai- galite buti patraukta baudziamojon atsakomyben (vieninteliai kam nereikia irodineti yra pensininkai, del to visi valdzios zmones savo vardu namu ir neturi- kur tik ziniasklaida nueina- iskart fraze, cia ne mano, mano mamos ir t.t.)...
irodinet reikia del vienos priezasties- kad nesiverciate nelegalia veikla, kad budama bedarbe galite sau leisti isigyti turto, nes pries tai soc skyriui irodinejote, kad santaupu neturite- buna taip, kad nepavykus irodyti- liepia grazinti visus socialinio ismoketus pinigelius...
o soc. darbuotojos apie tai pranesti jums neprivalo- cia ne ju kompetencija... (tai atlieka institucijos, kurioms tai priklauso istirti). juk notarai virsijant 50 000lt suma perkant NT visada pranesa atitinkamoms institucijoms... (nebent butas kainuos jusu broliui 10 000lt)
o del kompensaciju- tai jus galite gauti jas viename bute- galite pasirinkti ar dabartiniame ar naujame (ten kur busite registruota ten ir priklausys, jei senajam bute prisiregistruos kitas zmogus- jis ir gales tada tvarkytiskompensacijas senajam jusu bute)