Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvai, auginantys vieni vaikus

QUOTE(Audryla @ 2011 04 13, 17:50)
Merginos, nieko nesuprantu apie tuos turto normatyvus  g.gif
Skaiciau istatyma, ten duoti pavyzdziau tik nelabai suprantu. PVZ. yra pamineta normatyvas 6 arai namu valdos zemes, o jei pas mane sklypas 9 arai namu valdos  tai jau viskas pasalpa nebepriklauso ar kaip? Jei kas netingesite atsakykit, aciu  4u.gif

taip,tada jau nepriklauso.
Atsakyti
QUOTE(Elentari @ 2011 04 13, 18:36)
Nu kaip nemoka, žinoma, kad moka. Tik vaikui, o ne mamai. PRIKLAUSO VAIKUI, nesvarbu, ar nustatyta tėvystė ar ne. Skaitykite jums pateikiamus dokumentus, Jolančiukas viską surašė. Mano vaikas turi tėvo pavardę, alimentai nepriteisti, gauna visas pašalpas, tik aš nieko negaunu, nes nepriteisti alimentai.

Šildymo kompensacijos, nemokami pasai irgi priklauso, tai visai nesusiję, ar priteisti alimentai. Šildymo kompesacijos skaičiuojamos pagal įregistruošų tame būste gyventojų pajamas.

NEKLAIDINKITE SAVĘS IR KITŲ ŽMONIŲ IŠVEDŽIOJIMAIS, KO NEŽINOTE. Jums susakoma viskas, o vis tiek tą patį šnekat  doh.gif

ko jus puolat iskart,neskaiciau temos nuo pradziu,rasau tai ka vakar man pasake soc.skyriuje.nes ejau del pasalpu doh.gif man paskyre uz 3 vaikus po 52 lt,ir nemokama maitinima,ir viskas doh.gif jokiu pasalpu po 315lt schmoll.gif liepe tada teistis alimentus,arba turi tada rasyti kad gyveni susidejus,ir gauti is vaiku tevo pazyma,kad jis stovi darbo birzoj rolleyes.gif zodziu pasiskaicius,iseina kad eilines mamos zino daugiau,nei pati soc.darbuotoja doh.gif specialiai nueisiu dar karta,aplamai tai vienom moka simtais,kitos nieko negauna,nesuprantu pagal ka ten beskiria blush2.gif as dar skaitausi vaiko auginimo atostogose,gal i tai atsizvelgia dar g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2011 04 13, 20:48)
ko jus puolat iskart,neskaiciau temos nuo pradziu,rasau tai ka vakar man pasake soc.skyriuje.nes ejau del pasalpu doh.gif man paskyre uz 3 vaikus po 52 lt,ir nemokama maitinima,ir viskas doh.gif jokiu pasalpu po 315lt schmoll.gif liepe tada teistis alimentus,arba turi tada rasyti kad gyveni susidejus,ir gauti is vaiku tevo pazyma,kad jis stovi darbo birzoj rolleyes.gif zodziu pasiskaicius,iseina kad eilines mamos zino daugiau,nei pati soc.darbuotoja doh.gif specialiai nueisiu dar karta,aplamai tai vienom moka simtais,kitos nieko negauna,nesuprantu pagal ka ten beskiria blush2.gif as dar skaitausi vaiko auginimo atostogose,gal i tai atsizvelgia dar g.gif

Cia viena is salygu gaut pasalpa,kai esi vaiko prieziuros atostogose. mirksiukas.gif
Atsakyti
tai kodel man nepaskyre g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2011 04 13, 20:59)
tai kodel man nepaskyre g.gif  g.gif  g.gif

eikit pas kita darbuotoja,nes kai nezinai kas tau priklauso,nieks ir nepasakis,jie suinteresuoti,kad kuo maziau zmoniu gaudinetu pasalpas.O gal vyras yra irgi vaiko prieziuros atostogose,ar buvo tevystes atostogu isejes?
Atsakyti
tai kad viena,tik pavardes tecio vaikuciu ax.gif ,o didzioji tai su mano pavarde rolleyes.gif reiks pas kita pasiteirauti,ir taip netusciom ejau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2011 04 13, 21:04)
tai kad viena,tik pavardes tecio vaikuciu ax.gif ,o didzioji tai su mano pavarde rolleyes.gif reiks pas kita pasiteirauti,ir taip netusciom ejau blush2.gif

atspauzdinkit kas rasoma ju tinklapi,pariskinkit ir nuneskit,jei ka sakis vel,parodikit
http://www.spcentras....php?m=3&l=4682
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 13 balandžio 2011 - 20:15
ale rimtai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2011 04 13, 19:48)

Aš nepuolu, per du puslapius bent kelis kartus tą patį sakot, nors konkrečiai jums Jolanciukas atsakė, kas ir kaip yra... Na, bet nesvarbu.

Matyt, yra arba neišmamančių savo darbo, arba nesąžiningų darbuotojų, kad jums atsako kitaip, nei turi būti. Nebent yra dar kažkokie dalykai, pagal kuriuos jūsų vaikams iš tiesų nepriklauso pašalpa. Nors iš to, ką sakote, tai turi skirti vaikams pašalpas.
O rašyti, kad gyveni susidėjus - tai jūs su vaikų tėvu gyvenate ar ne? Nes jei negyvenate, vaikus auginate viena, pasiimkite pažymą iš gyventojų registro apie jūsų šeimos sudėtį ir bus aišku (būsite įrašyta jūs ir vaikai), kad joks vyras su jumis negyvena ir jo pajamos negali būti įskaičiuojamos į jūsų šeimos pajamas, nes jis nėra jūsų šeimos dalis. Tikiuosi, aiškiai parašiau... rolleyes.gif O kad vaikai turi tėvo pavardę, tai juk nereiškia, kad tėvas gyvena kartu ar tuo labiau dalinasi visomis savo pajamomis su jūsų šeima... Man tokie pasakymai kvepia piktnaudžiavimu tarnybine padėtimi... Nesileiskite mulkinama. Paskaitykite atidžiai Jolančiuko įdėtą nuorodą, visus punktus atidžiai išsinagrinėkit ir pasikausčiusi info nueikit.

Beje, kokiam mieste jūs?
Atsakyti
mate ta pazyma,kur aiskiai matosi kad irasyti 4 asmenys,as ir 3 vaikuciai,jokio vyro...kauno raj.cia,tiksliau garliavoj taip isderste man g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2011 04 13, 20:25)
mate ta pazyma,kur aiskiai matosi kad irasyti 4 asmenys,as ir 3 vaikuciai,jokio vyro...kauno raj.cia,tiksliau garliavoj taip isderste man g.gif

Žodžiu, apsiginkluokite atsispausdinta visa informacija ir eikit pas kitą darbuotoją, kaip patarė Jolančiukas.
Atsakyti
ir dar paskutinis klausimas-kad gaut po 315 uz vaika,ziuri i pajamas,kokios buvo pries 3men.ar pries metus?vaikui maziausiam 2.5m,ir iki 2m gaudavau is sodros apie 2000lt,ir siuo metu jau 5 men.kai pajamos 0 blush2.gif
Atsakyti