QUOTE(mamka35 @ 2011 04 13, 19:48)
ko jus puolat iskart,neskaiciau temos nuo pradziu,rasau tai ka vakar man pasake soc.skyriuje.nes ejau del pasalpu
man paskyre uz 3 vaikus po 52 lt,ir nemokama maitinima,ir viskas
jokiu pasalpu po 315lt
liepe tada teistis alimentus,arba turi tada rasyti kad gyveni susidejus,ir gauti is vaiku tevo pazyma,kad jis stovi darbo birzoj
zodziu pasiskaicius,iseina kad eilines mamos zino daugiau,nei pati soc.darbuotoja
specialiai nueisiu dar karta,aplamai tai vienom moka simtais,kitos nieko negauna,nesuprantu pagal ka ten beskiria
as dar skaitausi vaiko auginimo atostogose,gal i tai atsizvelgia dar
Aš nepuolu, per du puslapius bent kelis kartus tą patį sakot, nors konkrečiai jums Jolanciukas atsakė, kas ir kaip yra... Na, bet nesvarbu.
Matyt, yra arba neišmamančių savo darbo, arba nesąžiningų darbuotojų, kad jums atsako kitaip, nei turi būti. Nebent yra dar kažkokie dalykai, pagal kuriuos jūsų vaikams iš tiesų nepriklauso pašalpa. Nors iš to, ką sakote, tai turi skirti vaikams pašalpas.
O rašyti, kad gyveni susidėjus - tai jūs su vaikų tėvu gyvenate ar ne? Nes jei negyvenate, vaikus auginate viena, pasiimkite pažymą iš gyventojų registro apie jūsų šeimos sudėtį ir bus aišku (būsite įrašyta jūs ir vaikai), kad joks vyras su jumis negyvena ir jo pajamos negali būti įskaičiuojamos į jūsų šeimos pajamas, nes jis nėra jūsų šeimos dalis. Tikiuosi, aiškiai parašiau...
O kad vaikai turi tėvo pavardę, tai juk nereiškia, kad tėvas gyvena kartu ar tuo labiau dalinasi visomis savo pajamomis su jūsų šeima... Man tokie pasakymai kvepia piktnaudžiavimu tarnybine padėtimi... Nesileiskite mulkinama. Paskaitykite atidžiai Jolančiuko įdėtą nuorodą, visus punktus atidžiai išsinagrinėkit ir pasikausčiusi info nueikit.
Beje, kokiam mieste jūs?