Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvai, auginantys vieni vaikus

o kokia konkreciai gaudavot pasalpa uz vaika,ir kada tas buvo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2011 04 13, 12:29)
o kokia konkreciai gaudavot pasalpa uz vaika,ir kada tas buvo? ax.gif

As negaudavau,nes rodziau vyro pajamas,bet kai atejau kreiptis,ji iskart pasake,kad vaikui tik pasalpa skiriama,nes nesu prisiteisusi alimentu,bet kai daviau ir vyro pasa,tada pasake,kad jau pasalpa bus paskirta seimai.Praeitais metais kreipiausi.
Atsakyti
zodziu,neisgeres nesuprasi rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti
Man kuo toliau, tuo labiau neaisku viskas darosi doh.gif
Tai jei as prisiteisiu alimentus, vadinasi gausiu? Bet man tada reikes teistis is abieju tevu biggrin.gif , tai jei sakykim alimentai bus koks 1000 tai gali ir paslpa tada gali nebepriklaysyti?
Papildyta:
QUOTE(mamka35 @ 2011 04 13, 11:34)
zodziu,neisgeres nesuprasi rolleyes.gif  tongue.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Audryla @ 2011 04 13, 12:38)
Man kuo toliau, tuo labiau neaisku viskas darosi  doh.gif
Tai jei as prisiteisiu alimentus, vadinasi gausiu? Bet man tada reikes teistis is abieju tevu  biggrin.gif , tai jei sakykim alimentai bus koks 1000 tai gali ir paslpa tada gali nebepriklaysyti?
Papildyta:
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

tip,jus teisingai supratot,jei prisiteisit alimentus ir juos gaudinesit,tai gali buti,kad damokes tik kokius 20 ar 50 lt,nes jums ant 3 zmoniu turi nevirsiti 1050 lt,kad priklausitu pasalpa smile.gif
Atsakyti
tada ta 1000 dalins ir ziures kas ir kaip,cia velgi kita puse-dirbat,nedirbat,birzoj stovit...kiek as savo durna galva suprantu,jei yra priteisti alimentai,(aisku ne po 11000 tukstanciu,kaip jasaitienei lotuliukas.gif ),tada visai kitokios soc.garantijos,galima tiketis kompensacijos uz sildyma,vaikams nemokami pasai(vakar suzinojau)ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2011 04 13, 12:45)
tada ta 1000 dalins ir ziures kas ir kaip,cia velgi kita puse-dirbat,nedirbat,birzoj stovit...kiek as savo durna galva suprantu,jei yra priteisti alimentai,(aisku ne po 11000 tukstanciu,kaip jasaitienei lotuliukas.gif ),tada visai kitokios soc.garantijos,galima tiketis kompensacijos uz sildyma,vaikams nemokami pasai(vakar suzinojau)ir t.t.

Kompensacija ir be alimentu priklauso. smile.gif
Atsakyti
Na kagi buvau nuvaziavusi i soc. rupyba. Jei nepriteisti alimentai, tuomet vaikui priklauso 315 Lt. Jei priteisti, kaip ir Jolanciukas minejo ta suma dalins trims asmenims, ir kiek truksta damokes, tai gali buti ir 20 ir 50 Lt.
Tik va yra ir kita puse, reikia pristatyti visus dokumentus apie turta - t.y. nuoavybes dok apie nekilnojamaji turta, automobilio dok ir t.t. Tada jie ziures.

Mamka35, jusu atvesu irgi turetu priklausyti, dar pasiteiraukite tongue.gif

Dar karteli aciu JOLANCIUK 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Audryla @ 2011 04 13, 15:50)
Na kagi buvau nuvaziavusi i soc. rupyba. Jei nepriteisti alimentai, tuomet vaikui priklauso 315 Lt. Jei priteisti, kaip ir Jolanciukas minejo ta suma dalins trims asmenims, ir kiek truksta damokes, tai gali buti ir 20 ir 50 Lt.
Tik va yra ir kita puse, reikia pristatyti visus dokumentus apie turta - t.y. nuoavybes dok apie nekilnojamaji turta, automobilio dok ir t.t. Tada jie ziures.

Mamka35, jusu atvesu irgi turetu priklausyti, dar pasiteiraukite  tongue.gif

Dar karteli aciu JOLANCIUK  4u.gif

g.gif reiks tada vel eiti ir klausti doh.gif ,jokio turto neturiu nekilnojamo,nuomojamam bute gyvenu...bet ten irgi atsiprasant tundros sedi,vienai taip pasako,kitai kitaip blush2.gif
Papildyta:
0 turi vaiku pavardes kokios reiksmes? tevo pavarde ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2011 04 13, 14:00)
g.gif reiks tada vel eiti ir klausti doh.gif ,jokio turto neturiu nekilnojamo,nuomojamam bute gyvenu...bet ten irgi atsiprasant tundros sedi,vienai taip pasako,kitai kitaip blush2.gif
Papildyta:
0 turi vaiku pavardes kokios reiksmes? tevo pavarde ar ne? g.gif

Apie tevu pavardes nieko neklausiau. Manau kad jokios reiksmes neturi. Bent jau mano atveju vaiku pavardes yra kaip tevu.
Tik va dabar skaitausi apie turto normatyvus. Ziuriu kad ,,labai turtinga " esu tai tikriausia nieko negausiu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamka35 @ 2011 04 13, 10:50)
ir tuos po 315lt vaikui moketu tuo atveju,jei butu priteisti alimentai...kitu atveju nemoka doh.gif ir dar,vienisa mama skaitosi ta,kurios vaikams nenustatyta tevyste,o viena auginanti vaikus,jei vaikai turi tecio pavarde,nesiskaito kaip vienisa mama blush2.gif

Nu kaip nemoka, žinoma, kad moka. Tik vaikui, o ne mamai. PRIKLAUSO VAIKUI, nesvarbu, ar nustatyta tėvystė ar ne. Skaitykite jums pateikiamus dokumentus, Jolančiukas viską surašė. Mano vaikas turi tėvo pavardę, alimentai nepriteisti, gauna visas pašalpas, tik aš nieko negaunu, nes nepriteisti alimentai.

Šildymo kompensacijos, nemokami pasai irgi priklauso, tai visai nesusiję, ar priteisti alimentai. Šildymo kompesacijos skaičiuojamos pagal įregistruošų tame būste gyventojų pajamas.

NEKLAIDINKITE SAVĘS IR KITŲ ŽMONIŲ IŠVEDŽIOJIMAIS, KO NEŽINOTE. Jums susakoma viskas, o vis tiek tą patį šnekat doh.gif
Atsakyti
Merginos, nieko nesuprantu apie tuos turto normatyvus g.gif
Skaiciau istatyma, ten duoti pavyzdziau tik nelabai suprantu. PVZ. yra pamineta normatyvas 6 arai namu valdos zemes, o jei pas mane sklypas 9 arai namu valdos tai jau viskas pasalpa nebepriklauso ar kaip? Jei kas netingesite atsakykit, aciu 4u.gif
Atsakyti