Įkraunama...
Įkraunama...

Tėvai, auginantys vieni vaikus

QUOTE(Alincik @ 2011 02 24, 13:52)
Pajamos i rankas:
alga ~ 690 Lt
alimentai - 400 Lt
=1090 Lt - bendros pajamos
Tai gaunasi, kad nieko mums nepriklauso?  g.gif

kodel jus taip is karto - niekas nepriklauso..

Priklauso kompensacija uz sildyma
(1090lt-700lt)*0.2=78lt/men (cia jus maksimum tiek galite moketi uz sildyma, likusia dali esancia saskaitoje turi kompensuoti), kompensacijas galima tvarkytis uz 2 atgalinius menesius, jei si menesi paskubetumete parasyti prasyma kompensacijoms, tai galima susitvarkyti kompensacija uz sausi ir gruodi, jei prasymas kita menesi- tai uz vasari ir sausi. (juk ten niekas neziuri kiek laiko skirybos vyko- taigi drasiai galite rasyti prasyma kompensacijoms) o tai irgi ne mazi pinigeliai susidaro mirksiukas.gif

jusu kompensuojama kvadratura yra 38+12= 50kv.m (uz likusi virsploti reikes susimoketi 100% sildymo sumos)

tas pats ir su vandens kompensacija
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2011 02 24, 16:44)
jei vaikui duota tevo pavarde irodinet nebereikia- tik prisiteisti islaikyma (alimentus). irodinet reikia, kai tevas vaiko ginasi...

reikia irodineti tevyste teisme g.gif zinau, kad reikia susiimti ir iskasti is po zemiu visus duomenis, reikiamus ieskiniui surasyti. tik reikia kazkaip tiksliai jo gimimo data suzinoti doh.gif nieko nesakykit, esu vista blink.gif bent jau abu vardu ir pavardes nepavyko paslepti (beje, ir tu nezinojau, ot kvaisa doh.gif ). psio... tik blodiniskai ir nusidazyti wub.gif

aciu, mergytes, jums 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bjolla: 25 vasario 2011 - 17:17
sveiki,

noreciau jusu patarimo, likau kaip tarp zemes ir dangaus...

likau su savo mazametemis dukromis viena, issiskyrem, vaiku tevas ir as nesam santuokoje, bet vaikai turi jo pavarde. apsigyvenau pas mama, pati siuo metu esu darbo birzoje.Zodziu likau be pajamu, mama padeda. Kokios pagalbos ar paramos galiu tiketis. Nuo ko man pradeti, ko prasyti? prasau padekit susigaudyti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gieruze @ 2011 02 26, 22:23)
sveiki,

noreciau jusu patarimo, likau kaip tarp zemes ir dangaus...

likau su savo mazametemis dukromis viena, issiskyrem, vaiku tevas ir as nesam santuokoje, bet vaikai turi jo pavarde. apsigyvenau pas mama, pati siuo metu esu darbo birzoje.Zodziu likau be pajamu,  mama padeda. Kokios pagalbos ar paramos galiu tiketis. Nuo ko man pradeti, ko prasyti? prasau padekit susigaudyti  verysad.gif

ispradziu pradekit nuo alimentu priteisimo,paskui galesit kreiptis del soc.pasalpos ir kompensaciju.
Atsakyti
Sveiki,noriu paklausti.. Jei tarkim prisiteisi alimentus ir kreipies del soc. pasalpos..taciau pvz. ju negauni,tai prasyme taip ir nurodai..Tai tada skaiciuojama abiems su vaiku ar vistiek tik vaikui?
Ir dar..o kaip butu,jeigu gaunama tik dalys alimentu?
Aciu labai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesta:6: 27 vasario 2011 - 10:21
QUOTE(vesta:6 @ 2011 02 27, 11:20)
Sveiki,noriu paklausti.. Jei tarkim prisiteisi alimentus ir kreipies del soc. pasalpos..taciau pvz. ju negauni,tai prasyme taip ir nurodai..Tai tada skaiciuojama abiems su vaiku ar vistiek tik vaikui?
Ir dar..o kaip butu,jeigu gaunama tik dalys alimentu?
Aciu labai.

Jeigu negaudinesit alimentu,tada reikia kreiptis i vaiku islaikimo fonda,mokes valstybe 195 lt.Tada skaiciuos soc.pasalpa abiems.
http://www.socmin.lt....php?-471456206
Atsakyti
o kur kreiptis del alementu priteisimo?
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 02 27, 12:47)
Jeigu negaudinesit alimentu,tada reikia kreiptis i vaiku islaikimo fonda,mokes valstybe 195 lt.Tada skaiciuos soc.pasalpa abiems.
http://www.socmin.lt....php?-471456206

Aciu.O tokia pat situacija,jei ir dalys gaunama alimentu?

Del alimentu kreiptys i advokata,teisma.
Atsakyti
QUOTE(gieruze @ 2011 02 27, 11:58)
o kur kreiptis del alementu priteisimo?

i teisma.
Papildyta:
QUOTE(vesta:6 @ 2011 02 27, 12:05)
Aciu.O tokia pat situacija,jei ir dalys gaunama alimentu?

Del alimentu kreiptys i advokata,teisma.

del dalies tai nezinau,i anstolius reikes kreiptis jei visai nemoka ir jei dali tik moka.
Atsakyti
Esu dirbanti,vaikai mazameciai,nesenai mire vyras....ar gausiu nasles pensija ar pasalpa ir as -ar tik vaikai...[kalba eina apie tuos 70 litu] Aciu.
Atsakyti
Bent jau as tai negaunu, tik vaikai
Atsakyti
norejau paklaust , kokios lengvatos priklauso jai nevirsija vienam asmeniui 525 lt ( esu dirbanti,alimentus gaunu ) . Vienam vaikui 6 m, kitam 2 m.
Atsakyti