QUOTE(ccicyte @ 2010 02 19, 19:02)
as irgi viena auginu dukra, su vaiko tevu issiskyrem, visaip atsitinka, vaiko tevas nedirba tad pinigais neparemia.. buvau seniunijoj, uzpildziau gal 5 pazymas ir man sake, kad jei vienam seimos nariui neiseina 525lt man priklauso soc.pasalpa 315lt, jei teva paduociau alimentams, priklausytu dar +315lt
sabalia, nueikite i savo rajono seniunija viska paaiskinkite ir jums tikrai turetu priklausyti dar tie 315lt
As irgi auginu viena vaika(1.6 men),kai buvau si men soc. centre,man pasake,kad jokie pinigai(isskirus is sodros,gaunu 500lt ir 97 lt is soc, vaiko pinigus) ne priklauso.Priklauso tik kompensacijos uz siluma,karsta ir salta vandeni ir maistas. Tie 315 lt priklauso,jei stovi darbo birzoi ir neturi jokiu kitu pajamu(bent jau mano vaiko tevas taip gauna).
Papildyta:
QUOTE(sabalia @ 2010 02 19, 09:02)
o as jau tu 97 lt kaip ir nebegavau. nors reiks del to eit aiskintis. mano pajamos vienam asmeniui iseina 300 lt kazkur. tai kaip jus manot? ar man priklauso tie 97 lt ir kita soc pasalpa. vaiko tevas islaikyti nepadeda
Papildyta:
pagal mano paskaiciavimus ir man manau 315 lt turi priklausyti, nes vaika auginu viena ir gaunu tik 600 lt is sodros.....ar as kazka netaip supratau?
Kiek zinau,tai jums nepriklauso nei 315 lt,nei 97 lt uz vaika,nes jusu pajamos virsija nustatitos sumos-525 lt.