[quote=varna575,2009 09 08, 18:51]
Aš nededu jokio papildomo siūlo megzdama iš visų rūšių macheros. Jei norit servetėlinės suknelės, tai papildomas siūlas apsunkins mezginį ir nebeliks to lengvumo, o lengvumas ir yra tokio tipo suknelių esmė O jei tankesnės - o siūlas plonytis - tada, žinoma, reikia dėt
Aciu uz patarimus Po kokiu metu pasirodysiu kas gavosi
QUOTE(varna575 @ 2009 09 08, 18:51)
Tai čia aš varna Labai laukiu galutinio rezultato
Aš nededu jokio papildomo siūlo megzdama iš visų rūšių macheros. Jei norit servetėlinės suknelės, tai papildomas siūlas apsunkins mezginį ir nebeliks to lengvumo, o lengvumas ir yra tokio tipo suknelių esmė O jei tankesnės - o siūlas plonytis - tada, žinoma, reikia dėt
Man lyg ir norėtusi kaklą apnert O vaisius tai
Man lyg ir norėtusi kaklą apnert O vaisius tai
ačiū už konsultacijas perkam siūlus raitojam rankoves ir......................
su Daiva78 rezultatas po metų
patarkint ar nerta suknele geriau pries suneriant sonus i viena bendra gamini isplauti bei islyginti,ar geriau tai daryti jau sunerus sonus? suknele nerta is maxi siulu
QUOTE(_Aurute_ @ 2009 09 09, 10:09)
patarkint ar nerta suknele geriau pries suneriant sonus i viena bendra gamini isplauti bei islyginti islygti,ar geirau tai daryti jau sunerus sonus? suknele nerta is maxi siulu
aš pirmiau išskalbčiau
QUOTE(Capricorn @ 2009 09 09, 08:09)
aš pirmiau išskalbčiau
dekui o kazin tie maxi silai labai istysta
QUOTE(_Aurute_ @ 2009 09 09, 10:11)
dekui o kazin tie maxi silai labai istysta
priklauso kaip sunerta: standžiai ar laisvai
na va, rekordiskai greitai per 8 dienas gime ir mano suknute
gaila nepavyksta isgauti tikrosios spalvos - ji dangaus zydrumo.
iskirpte nugaroje netaisyklingo trikampio formos, galvojau uzpildyti ja airiskais nerinukais bet labai jau man patiko atvira nugara ant saves pademonstruosiu kai turesiu pasuknele
(beje rastas tas pats kaip ir pries tai buvusio kostiumelio tik ilgesnis)
beje uz nugaros iskirptes ideja tureciau padekoti gadget3 nes ji pirmame puslapyje idejo tokia juoda suknute ant baltu baltinuku o iskirpte - trikampio i viena sona
taigi, aciu gadget
gaila nepavyksta isgauti tikrosios spalvos - ji dangaus zydrumo.
iskirpte nugaroje netaisyklingo trikampio formos, galvojau uzpildyti ja airiskais nerinukais bet labai jau man patiko atvira nugara ant saves pademonstruosiu kai turesiu pasuknele
(beje rastas tas pats kaip ir pries tai buvusio kostiumelio tik ilgesnis)
beje uz nugaros iskirptes ideja tureciau padekoti gadget3 nes ji pirmame puslapyje idejo tokia juoda suknute ant baltu baltinuku o iskirpte - trikampio i viena sona
taigi, aciu gadget
LA PERLA...
Be jokių kabliukų, be jokių kalbų LABAI DAILI, LENGVA ir DAILI...
VISA TAI ŽAVI
BET DAR LABIAU STEBINA 8 dienos
AR gali būti kad pas mus tikros moterys(ne fėjos ir neburtininkės) per šitiek rekordiškai trumpą laiką pagamina šitokį grožįįįįįįįį
Be jokių kabliukų, be jokių kalbų LABAI DAILI, LENGVA ir DAILI...
VISA TAI ŽAVI
BET DAR LABIAU STEBINA 8 dienos
AR gali būti kad pas mus tikros moterys(ne fėjos ir neburtininkės) per šitiek rekordiškai trumpą laiką pagamina šitokį grožįįįįįįįį
Atsitiktinai radau, tai įterpsiu tarp jūsų gražuolių suknelių
idėja žinoma, tik siūlai-juostėlė į akį krito
daugiau nuotraukų
http://www.vintagete...ew_page_221.htm
idėja žinoma, tik siūlai-juostėlė į akį krito
daugiau nuotraukų
http://www.vintagete...ew_page_221.htm
QUOTE(ingriduska @ 2009 09 09, 14:55)
aciu labai o del 8 dienu... as juk nedirbu ir savaitgaliais nemezgu ... tai taip ir gaunasi 8 darbo dienos, praeita pirmadieni siulus nusipirkau
QUOTE(La Perla @ 2009 09 09, 16:00)
aciu labai o del 8 dienu... as juk nedirbu ir savaitgaliais nemezgu ... tai taip ir gaunasi 8 darbo dienos, praeita pirmadieni siulus nusipirkau
vistiek visakas kelia susižavėjimą ir įspūdį begalinį
LABAI GRAŽU
Ujaaaaatau, kokia spalvaaa, kokia sukniaaaaaaaa. KOKIAM BALIUI? Nerealitetiškai apsifantasmagorinus sėdžiu. Jei po pusvalandėliuką nemezginėčiau eilinio "lelijavo" dalykiuko, pavydas būtų pajuodęs. Dabar - baltas, tyras, nekaltas.
Jei kam įkvėpimo rajkia -aš vis pakvėpuosiu.
Jei kam įkvėpimo rajkia -aš vis pakvėpuosiu.