INGRIDUŠKA, super duper... o visa kita jau žinai
QUOTE(ingriduska @ 2009 10 04, 14:58)
Sveikos..
as atnesu rudenine suknia, vilna su mocheros siulu, silta ir jauku siandiena kol ryte sviete saule isbandziau:)
as atnesu rudenine suknia, vilna su mocheros siulu, silta ir jauku siandiena kol ryte sviete saule isbandziau:)
koooooooooooks GROZIS ir spalva... o jau sukneles modelio grazumas nu taip subtilu ir taip grazu apakau uzpavydejau ir isvis superiskiausia suknele, kuria puostis noriu visur ir i darba ir i svecius ir pries vyra tik beda, kad suknia ne mano... .... neturiu ka pasakyti... nu FANTASTIKA cia visiskai pagal mano skoni, svajones ir ... ir ...
isvis pasakysiu kad taip graziai tinka, kad net ispradziu nepazinau (nors jau veidas matytas)
o kaip apacia gaminta? nerta kiek matau ar ne? gal rasteliu pasidalintum
Oj merginos...
tikrai as ir mano suknia nevertos tokiu dideliu pagyru.
Neslepsiu labai malonu klausytis, labai smagu girdeti BRAVO is tu kuriu suknios man autoritetai, kurios pacios man autoritetai...
Cia jums visoms aciu didziausias uz dalinimasi ir palaikyma
TIKRA tiesa virsus ir rankoves virbalai
apacia nerta...paieskosiu rastelio, nors nesaugojau jo radusai, tiesiog is kompo ziuredama neriau nes labai paprastas:)
tikrai as ir mano suknia nevertos tokiu dideliu pagyru.
Neslepsiu labai malonu klausytis, labai smagu girdeti BRAVO is tu kuriu suknios man autoritetai, kurios pacios man autoritetai...
Cia jums visoms aciu didziausias uz dalinimasi ir palaikyma
TIKRA tiesa virsus ir rankoves virbalai
apacia nerta...paieskosiu rastelio, nors nesaugojau jo radusai, tiesiog is kompo ziuredama neriau nes labai paprastas:)
ingriduska Labai šauni suknutė
ingriduska - super, nerealiai grazu
rodau savo nauja mocherinuke tik va siuo atveju manekene man grazesne uz suknute
cia dar be pasukneles:
o cia, kadangi suknutes savininke - sokeja, po apacia uzsivilko sokiu suknute, kad vaizdas matytusi:
rodau savo nauja mocherinuke tik va siuo atveju manekene man grazesne uz suknute
cia dar be pasukneles:
o cia, kadangi suknutes savininke - sokeja, po apacia uzsivilko sokiu suknute, kad vaizdas matytusi:
La Perla Įspūdinga ir suknutė ir manekėnė
LA PERLA
Tikrai abi grazios, viena kita papildo:)
Tikrai abi grazios, viena kita papildo:)
QUOTE(La Perla @ 2009 10 04, 20:05)
ir suknutė ir modelis gražu
QUOTE(La Perla @ 2009 10 04, 20:05)
aš nuo pat pradžios dalyvavimo šiame forume esu didžiausia Jūsų gerbėja - tai ką sukuriate yra taip nuostabu, kad žodžiais nenusakau čia to griūvančio žiurkiaus reiktų
Labai miela suknelė, Ingriduška.
La Perla, komplimentai dar sykį.
La Perla, komplimentai dar sykį.