Vyna
OJ VYNA, kaip žavu.
JAu matau tave besisikančia šokio sukuryje:)
JAu matau tave besisikančia šokio sukuryje:)
Vyna, nuostabi suknelė!
Vyna, nuostabu
QUOTE(Vyna @ 2009 09 06, 23:05)
tikrai neatsimenu ir špargalukus išmečiau man labai stipriai nuplatėjo į padalkas, o per juosmenį viskas gerai buvo.Taip, kad tas platėjimas vaizdo nesugadino.O taip nuplatinau įtariu dėl to, kad pirmiausia mezgiau pagal vieną schema, o paskui kitą pritaikant pataikiau ne į tą eilę ir tiesiog rašto motyvą pakartojau daugiau kartų.
Papildyta:
truputį susivėlus,bet ne tame esmė- čia jau vakare prisiminiau, kad reikia suknele įamžinti
Papildyta:
truputį susivėlus,bet ne tame esmė- čia jau vakare prisiminiau, kad reikia suknele įamžinti
Nerealu Mirsiu is pavydo
Ačiū
QUOTE(Vyna @ 2009 09 07, 09:25)
Ačiū
Vyna - labai grazu as panasaus stiliuko vakarine mezguosi
Nikol - kaip tau sekasi?
QUOTE(Vyna @ 2009 09 06, 23:05)
tikrai neatsimenu ir špargalukus išmečiau man labai stipriai nuplatėjo į padalkas, o per juosmenį viskas gerai buvo.Taip, kad tas platėjimas vaizdo nesugadino.O taip nuplatinau įtariu dėl to, kad pirmiausia mezgiau pagal vieną schema, o paskui kitą pritaikant pataikiau ne į tą eilę ir tiesiog rašto motyvą pakartojau daugiau kartų.
Papildyta:
Papildyta:
nu fantastika! o per kiek laiko toki grozi padaryti galima?
Aš nusimezgiau per 2 mėn. megzdama vakarais, po darbų ir vakarienių.Per vakarą pamegzdama gal po porą valandžiuku, savaitgaliai gal ir ilgiau, bet tikrai nevariau kaip išprotėjus
QUOTE(Zuviukas:) @ 2009 09 07, 09:54)
nu fantastika! o per kiek laiko toki grozi padaryti galima?
o as nuo apacios iki liemens (ilga iki zemes) per savaite numezgiau bet po kokias 6 valandas per diena tikrai mezgiau
QUOTE(Vaima @ 2009 09 04, 17:49)
kūrybinė krizė
O man padėjo Vasaroti spyris senojoj temoj jau pasiėmiau suknutei rankoves įsiūt
Bielra , kaip miela
O man padėjo Vasaroti spyris senojoj temoj jau pasiėmiau suknutei rankoves įsiūt
Bielra , kaip miela
katra cia buvo mane spyrus irgi senojoj temoj?!?!?!? (reik dar vien kursa pakartot).............. ruduo pasibaigs,ne tik vasara, o vasarine atostogine suknyte dulyja neneriama
QUOTE(La Perla @ 2009 09 07, 10:51)
Vyna - labai grazu as panasaus stiliuko vakarine mezguosi
Nikol - kaip tau sekasi?
Nikol - kaip tau sekasi?
Ech Ir labai letai ir labai sunkiai, nusimezgiau bandomaji motyva, pasimatavau, kiek akiu reikia ir jau pradejau, bet dabar truputi nesu tikra del siulu, tai ar tik nereiks ardyt zaviuosi merginomis, kurioms per 2 men pavyksta, as dziaugsiuos jei per gera pusmeti iveiksiu. Sunku, bet as vaizduotej matau rezultata, jis veda mane i prieki ir neleidzia pasiduot