Na o aš vasarai pasibaigus pasirodysiu vasarinę suknlelę Baigiau ją truputį seniau, net pranešiojau, tik vis nepasifotkinau Dabar sukniukas keliaus atostogų iki kito sezono
Išvadą padariau vieną - man virbaluojasi gerokai greičiau, nei "kabliuojasi". Bet noro neatmušė, tai kada nors gal kas nors "nusikabliuos"
QUOTE(eya @ 2009 09 27, 16:02)
Na o aš vasarai pasibaigus pasirodysiu vasarinę suknlelę Baigiau ją truputį seniau, net pranešiojau, tik vis nepasifotkinau Dabar sukniukas keliaus atostogų iki kito sezono
Išvadą padariau vieną - man virbaluojasi gerokai greičiau, nei "kabliuojasi". Bet noro neatmušė, tai kada nors gal kas nors "nusikabliuos"
labai gražu ir įdomu
o kaip viršų suknelės mezgei? kaip ale
servėtėlę?
servėtėlę?
man va toks labai gražus
QUOTE(astrancija @ 2009 09 27, 16:57)
Ačiū Nėriau pradžioj ratu, po to visaip Daugumoj irgi ratu apvaliai, o kur reikėjo, pavaikščiojau pirmyn atgal ir tada sujungiau. Bet siūti nieko nereikėjo. Valio!!!
QUOTE(astrancija @ 2009 09 27, 15:10)
įpusėjus megzt sijoninę dalį, iškilo klausimas kaip jus užbaigiat sijono apačią? nes rašto kaip ir truko, tai mezgu tokiais mažais rombeliais,ta prasme raštas prigalvotas, o kaip užbaigt apačią, kad gražu būtų , gal vašeliu apnert kazkaip
Visaip užbaiginėju. Ir primezgu kokį tinkamą raštą, kartais nieko nereikia megzt, gražus kraštas ir taip būna, dažnai ir vąšeliu apnėrinėju. Vienu žodžiu, derinu prie suknelės.
Papildyta:
Graži suknytė, Eya.
QUOTE(eya @ 2009 09 27, 16:02)
labai graži 'kriauklelė', tokia vasara padvelkė
QUOTE(netikėtai @ 2009 09 27, 18:58)
Niu va ir mano naujoji suknia,pagaliau prisiruošiau nufotkint
labai idomi, tokia subtili
QUOTE(eya @ 2009 09 27, 15:02)
Nu labai grazu As net pasididinau ir ziurinejau kas kur kaip Nu super, pavydziu baltai
QUOTE(netikėtai @ 2009 09 27, 17:58)
Niu va ir mano naujoji suknia,pagaliau prisiruošiau nufotkint
Pasuknė švelniai tariant niekam tikusi reiks kitos ieškot
Pasuknė švelniai tariant niekam tikusi reiks kitos ieškot
Idomi, grazi, gatvej apsisukciau kelis kartus aplink tave
Gelytes atskirai nerei? O pasukne tikrai reiktu keist
Eya, netiketai...
saunuoles, grazu , dialu kokybiska
saunuoles, grazu , dialu kokybiska