Supratau ,cia taip vadinamas angliskas rastas
QUOTE(ingapoc @ 2009 09 22, 09:09)
Supratau ,cia taip vadinamas angliskas rastas
nea, ne angliskas...
Nu pabandyk ant mazo gabaliuko, paziurek kas gausis.
Angliskame raste ismezgant geraja aki virbala kisame tiesiai i geraja aki kartu su tuo uzmetimu, o sitame dvigubame rastelyje, virbala kisame i geraja aki, bet nekliudome to kabancio siuluko, jis tai ir lieka neliestas, mezginio vudury.
Labai gaila, bet man kazko neduoda cituot siandien supermama, tai negaliu pagirt nauju graziu sukneliu.... Dadget, graziai [adirbejai, beje kaip ir kitos.
QUOTE(žvėrūne @ 2009 09 21, 22:28)
Gražūs Misoni mezginių spalviniai deriniai ir modeliai
Papildyta:
Šitų ir panašių modelių raštai yra. Jei kam labai reikės galėsiu pasidalinti.
Papildyta:
Šitų ir panašių modelių raštai yra. Jei kam labai reikės galėsiu pasidalinti.
Ir aš norėčiau šios suknutės raštelio, jei nesunku
QUOTE(Kristinakristina @ 2009 09 22, 09:34)
nea, ne angliskas...
Supratau..
as savais zodziais tai sakyciau,kad siulas turi likti pries mezgini nukeliant blogaja aki ..gavosi, netgi issimezgiau meginuka,bet vyras okupaves kompa,parodyciau kas gavosi..tikrai toks dvigubas krasciukas ..aciu
QUOTE(Musiukė @ 2009 09 22, 10:11)
Ir aš norėčiau šios suknutės raštelio, jei nesunku
Jeigu galima ir aš norečiau
pasirodau ir as ka veikiau
LUSASITA...
Spalva pati madingiausia, aristokratiška, prabangi..
suknia gražuolė ne per ilga , ne per trumpa viskas čiki piki, įliemenavimai ir viskas vietuose..
net man labai gražu kad be atlaso, o iš to paties padaryta Aš tikn paprastai riščiau be bantiko:) Bet čia smulkmenos
GIRIU LABAI LABAI, ŽAVIUOSI..
Spalva pati madingiausia, aristokratiška, prabangi..
suknia gražuolė ne per ilga , ne per trumpa viskas čiki piki, įliemenavimai ir viskas vietuose..
net man labai gražu kad be atlaso, o iš to paties padaryta Aš tikn paprastai riščiau be bantiko:) Bet čia smulkmenos
GIRIU LABAI LABAI, ŽAVIUOSI..
QUOTE(Lusasita @ 2009 09 22, 12:52)
nu grožis
QUOTE(Lusasita @ 2009 09 22, 11:52)
labai dailu
aš beveik irgi noriu ko nors moherinio, bet kiek mezgus tuniku, viskas man į ploti per daug tempias, viska atiduodu. bet gal jei nesiremtu i klubus, o kristu laisvai zemyn taip neisdarytu?ar dejai papildoma siula?
Lusasita,faina tavo suknele,man tas kaspinas patinka,kaspinai madoje dabar...
*cia mano suknele-akvamarino ar turkio spalva...
*cia mano suknele-akvamarino ar turkio spalva...
QUOTE(Lusasita @ 2009 09 22, 11:52)
Super be proto grazu ir puosnu!
Missonisssssss atsikelia?
Ta parodyta juodai-baltai-pilaki auksiukį - puiki. Bet jai reikįs juodų, pilkų, auksinių {sendinto aukso} ir juodai-baltai margintų siūlų.
O amn tai ši nerealiai graži. MILIJONAS SPALVŲ, bet kaip sudėliota. Ir siluetas Čia - zoom http://www.neimanmar...mp;ci_sku=T2BXM
Ta parodyta juodai-baltai-pilaki auksiukį - puiki. Bet jai reikįs juodų, pilkų, auksinių {sendinto aukso} ir juodai-baltai margintų siūlų.
O amn tai ši nerealiai graži. MILIJONAS SPALVŲ, bet kaip sudėliota. Ir siluetas Čia - zoom http://www.neimanmar...mp;ci_sku=T2BXM