dideles negerai - mazos irgi
QUOTE(simuonele @ 2009 09 19, 21:50)
dideles negerai - mazos irgi
ne apie formatą kalbu, o apie patį mezginį, jis tamsus, aplinka irgi tamsoka-tai kaip pamatyti visą mezginio grožį...bandyti įsivaizduoti ? aš juk draugiškai paprašiau didesnės foto pačio mezginio
apsvietimas tikrai nekoks 30 fotkiu padariau - is tikruju sunkiai matosi, bet cia jokio rasto ir nera - lygiu rastu mezgiau. nu gal dar diena pabandysiu nupaveiksluot
capricorn - as supratai kad draugiskai ir as nepiktai rasiau - cia gal kokiu tonu skaitysi - taip ir suprasi
capricorn - as supratai kad draugiskai ir as nepiktai rasiau - cia gal kokiu tonu skaitysi - taip ir suprasi
QUOTE(simuonele @ 2009 09 19, 22:12)
apsvietimas tikrai nekoks 30 fotkiu padariau - is tikruju sunkiai matosi, bet cia jokio rasto ir nera - lygiu rastu mezgiau. nu gal dar diena pabandysiu nupaveiksluot
Viskas ok-rytoj bus nauja graži diena ir dienos šviesoje pavyks išgauti vaizdą, mus versiantį iš koto
Labai miela suknytė, Gadget3. Paprasta , bet seksualu.
Viosim
Pas tave paraše pažiūrėjau mezginus, koks sijonas tas dviejų spalvų fainas
Pas tave paraše pažiūrėjau mezginus, koks sijonas tas dviejų spalvų fainas
QUOTE(Capricorn @ 2009 09 19, 14:42)
Karštas ( užbaigimo prasme ) šokoladas
Capricorn, grazi suknyte! Kazkodel manau, kad gyvai ji dar geriau atrodo. Matyt teks ir tokia "klonuot"
QUOTE(gadget3 @ 2009 09 19, 17:45)
Niu va tokia paprasta mano suknytė
miela, silta, svelni......
QUOTE(simuonele @ 2009 09 19, 20:49)
beje naujas mano darbas i tempa la perlos ir as pataikiau - ir tik 8 dienos - lygis ne tas, bet nenuleisiu ranku - gera mano maziuke - leodzia mamai rakti
fantastiskas greitis, kurio rezutatas liuks! man taip neiseina....
QUOTE(Ryke @ 2009 09 20, 09:45)
Capricorn, grazi suknyte! Kazkodel manau, kad gyvai ji dar geriau atrodo. Matyt
taip jau yra-kad foto ne viskas perteikiama, gyvai dar geriau
Grazi suknele, as tai netureciau kantrybes ir krupstumo tokiam darbui
Ryški, daili ir aišku daug darbo įdėta čia
QUOTE(gadget3 @ 2009 09 19, 20:16)
už superinius pagyrimus
Jinai man kaip tik kaip tik šiai dienai {mano kaime saulėta}. SU golfuku, aišku
Jei kam bus indomu, tai aš netyčia užsirašiau, kiek akių kur dėjau.
Jinai man kaip tik kaip tik šiai dienai {mano kaime saulėta}. SU golfuku, aišku
Jei kam bus indomu, tai aš netyčia užsirašiau, kiek akių kur dėjau.
Man labai įdomu nes dar savosios nepradėjau, niekaip neapsisprendžiu kaip siaurinti, o nuo to priklauso ar bus su siūle, ar be Maniškės principas labai panašus, tai pačiai nebereikės ištiso dviračio išradinėti Tai gi norėčiau tos ataskaitos