Sakykit,merginos,o kažin margas siūlas ne storina optiškai?
Čia aš turiu omeny tą ingriduskos įdėtą VS suknią?
O dėl pamušalo-turiu vieną pusvilnės suknelę be pamušalo ,tiesa,megzta mašina,bet nešioju gal 10metų,viskas liuks.(bet gal čia dėl mezgimo mašina?)
Ingriduska, ir suknele ir tu pati atrodai liuksiskai o buve kg gris i vietas, nereikalingi nutirps, nes tokios valios moteriske tai tikrai pasieks savo tiksla
Beje, jau turiu siulus VS suknelei, kuria idejai... taip gavosi, kad mama apsigalvojo ir nenori pikrtu margiuku - sako imk gal tu ka nusinarpliosi... o as jau tikrai nusinarpliosiu tik nzn kada pradesiu... reikia mazaji saltam sezonui paruosti stipriau...
Beje, jau turiu siulus VS suknelei, kuria idejai... taip gavosi, kad mama apsigalvojo ir nenori pikrtu margiuku - sako imk gal tu ka nusinarpliosi... o as jau tikrai nusinarpliosiu tik nzn kada pradesiu... reikia mazaji saltam sezonui paruosti stipriau...
Tikiu, žinau, siekiu
Na žinau kad tu netruksi aptiuninguoti savo sūnaitėlį ir imdsiesi savo suknios, labai jau gražu gausis
O gal kas jau mezga ją? GAl rusaitės kurios dažnai labai imasi reikalo nelaukdamos ?
Na žinau kad tu netruksi aptiuninguoti savo sūnaitėlį ir imdsiesi savo suknios, labai jau gražu gausis
O gal kas jau mezga ją? GAl rusaitės kurios dažnai labai imasi reikalo nelaukdamos ?
QUOTE(frederica @ 2009 09 17, 12:57)
fiona, atrodai fantastiškai , o apačia taip pat nerta?
Ačiū.Tep,visa nerta
čia gal truputi ,bet kitoj temoj peržiūrėjau paraše esančias nuotraukas.
Fantastika,vat čia tai kažkas tokio-o-ho-ho.(viskas ir foto kokybė,pateikimas ,ir aišku darbai)
QUOTE(fiona35 @ 2009 09 17, 12:02)
Ačiū.Tep,visa nerta
Fantastika,vat čia tai kažkas tokio-o-ho-ho.(viskas ir foto kokybė,pateikimas ,ir aišku darbai)
Dėkui, fiona35, labai malonu.
O gal sijonuko raštelis kur netoli , norėčiau kažko panašaus.
Ir dar ... jau gyriau, na, bet pagyrimų šiam žmogui tikrai nebus per daug.
Vilutee, esi verta kiekvieno žodžio, mamos ir dukrytės suknytės nerealios, bravo!!!
Mergaitės, aš žioplė, nežinau ką reiškia VS suknelė
QUOTE(Nikol @ 2009 09 17, 12:38)
VS - Victoria Seecret tai tokia drabuziu linija ar kitaip sakant "firma". Ji turi ne viena suknele, o simtus savo kolekcijoje ir ne tik sukneles, bet ir visus moteriskus rubus nuo a iki z... mano nuomone labai moteriski ir grazus jie... todel cia visos ir svaigsta
QUOTE(Nikol @ 2009 09 17, 12:38)
Žuviukas atsakė, ten galima pasisemti idėjų marias
įvesk į googla VS ir dresss pasirink
Wow! Kiek ten grožio O man tamsuolei VS visad asociuodavosi su apatiniais
Aciu!
Aciu!
QUOTE(frederica @ 2009 09 17, 13:35)
Dėkui, fiona35, labai malonu.
Vilutee, esi verta kiekvieno žodžio, mamos ir dukrytės suknytės nerealios, bravo!!!
Čia sijono raštas,pagal kurį nėriau.Tik dėl platinimo dabar nepamenu,lyg kas antrą motyvą platinau.
Raštelį radau rusaičių forume magiya.com.ua tan jos pavadino tą suknią черно-белое плате в стиле 60-тых
QUOTE(vogels @ 2009 09 16, 12:34)
1oji man labai miela QUOTE(La Perla @ 2009 09 16, 12:42)
Grožis