O iš arčiau nėra tos megztos?
ingriduska, čia foto iš 2009 09 VOGUE. Didesnės neradau... Bet ir iš šios spalvitetą ir siluetą nusižiūrėt galima, ania?
{nesvietiškai graži visa fotosesija}
QUOTE(gadget3 @ 2009 09 04, 15:28)
ingriduska, čia foto iš 2009 09 VOGUE. Didesnės neradau... Bet ir iš šios spalvitetą ir siluetą nusižiūrėt galima, ania?
nereali, o gal nuoroda pasidalinsi su sukneliautojomis
Sveikos, naujuose namučiuose. Bielra, labai dailu, kaip visada. Prie stalčiukų prisiderinusi
O mano įkvėpimas išėjo Penkta diena nieko nemezgu, net šeimyna klausia, kas man atsitiko.
O mano įkvėpimas išėjo Penkta diena nieko nemezgu, net šeimyna klausia, kas man atsitiko.
QUOTE(naiste777 @ 2009 09 04, 16:48)
kūrybinė krizė
O man padėjo Vasaroti spyris senojoj temoj jau pasiėmiau suknutei rankoves įsiūt
Bielra , kaip miela
QUOTE(gadget3 @ 2009 09 04, 14:26)
Tiesiai suknelikei, a?
Mohair Fingerless Mitts, Spin-Off Magazine, Winter 2004, Rowan Kid-Silk Haze (Pearl) and Jaggerspun Wool/Mohair (Ivory) stranded together. Finished: January 2004
Kas moka, tas ras KAžKURRRRRRR {nes aš inkroviau su viltim, kad gal kas paschemins - paveiksliukinė aššššššš}.
gagdet3, gal galėtum to raštelio schemutę įmesti?
Rodausi
Nunerta greit, ilgai guleta spintoj, ardyta, galu gale uzsideta
P.S. i pasijone prasom demesio nekreipt, nesusitvarkiau pries fotografuojant
QUOTE(*coliukeee* @ 2009 09 05, 14:13)
Rodausi
Gražu, tik man trūksta apnėrimo aplink rankovytes pažastų pusėje ei dar tokiu pačiu rašteliu kaip kaklą apnėrėt, tą patį padarytumėt su rankovytėm, butų fantastiška tiesiai į dešimtuką
Spalvytė tokia vasariška, saulėta
Spalvytė tokia vasariška, saulėta
vilma Liu, štai, lyg ir tokis pat ratas {nes tiksliai TO aprašymo neradau} http://www.knitting-...p...s_(Vintage)
kažkur toje poemoje yra ir raštukas
kažkur toje poemoje yra ir raštukas