nu viliutee tu pavarai tikrai
labai grazi suknia
cia nerta sakute, ane? ir as gal pries menesi ismokau ja naudotis, o kiek grozybiu galima pridaryti..
tokie darbai labai ikvepia tik nori imti ir pradeti ka nors grazaus..
beje man tavo sukneles virsus labiau patinka nei to dizainerio
Papildyta:
ir dar del idomumo siaip cia - jei ne paslaptis kokius siuliukus naudojai ir kiek ju suejo?
siaip idomu - keik reikia tokiai sukniai..
QUOTE(simuonele @ 2009 09 13, 14:12)
nu viliutee tu pavarai tikrai
labai grazi suknia
cia nerta sakute, ane? ir as gal pries menesi ismokau ja naudotis, o kiek grozybiu galima pridaryti..
Papildyta:
ir dar del idomumo siaip cia - jei ne paslaptis kokius siuliukus naudojai ir kiek ju suejo?
labai grazi suknia
Papildyta:
aš naudojau angorą,bet reiktų kiek storesnių.tik tie storesni turėtų būti labai lengvučiau,kitaip tįsta ir nesigauna tas purumas.Pas dizainerį kažkokie ypatingi siūlai.Man suėjo 500g po 250(panašiai,nebereandu etiketės)Reiškia daugiau nei 1 km
o gal jie deda kokia kid mochera ir is kokiu 5-6 giju daro - juk anie tokie lengvvuciai..
saunu graziai ir taip gaunasi...
saunu graziai ir taip gaunasi...
[quote=Viliuteee,2009 09 12, 13:29]
CITUOJU
,,mamytei ir dukrytei."
Man pačiai labai įdomu,koks bus galutinis rezultatas,kai suknelė pasipuoš veltom mėlynom gėlėm.Čia taikyta prie šventės temos,,jūra"Tikiuosi pamatysim nuotraukas po šventės,mamytė pažadėjo
Skraistės spalva ne balta,o balta kakava
[/quote]
na va,pagaliau sulaukiau nuotraukų iš dar vienos šventės.kadangi orai prieš šventę pasitaikė labai karšti,mergytės suknytę perdariau be rankovių
SUPER!
[/quote]
CITUOJU
,,mamytei ir dukrytei."
Man pačiai labai įdomu,koks bus galutinis rezultatas,kai suknelė pasipuoš veltom mėlynom gėlėm.Čia taikyta prie šventės temos,,jūra"Tikiuosi pamatysim nuotraukas po šventės,mamytė pažadėjo
Skraistės spalva ne balta,o balta kakava
[/quote]
na va,pagaliau sulaukiau nuotraukų iš dar vienos šventės.kadangi orai prieš šventę pasitaikė labai karšti,mergytės suknytę perdariau be rankovių
SUPER!
[/quote]
Oi, Viliuteee, tikrai nugriūti galima. Aš šakutės dar neįkirtau. Kažkada bandžiau, nieko neišėjo, susinervinau ir numečiau į šoną. Reiks kada rimčiau prisėst. O kaži ar nekliuvinėja tokia suknelė Aš su savo mocheriniu sijonu tai vis kliuvau ir kliuvau, kad ir už stalo kampo.
Auksinės jūsų rankos
Auksinės jūsų rankos
Viliuteee, nuostabus darbai.Mamytės ir dukrytės derinys
O vestuvines viršus kaip gražiai išderintas, tikrai gražiau nei originalo
O į klausimą ar nekliuvinėja tokia suknelė galiu iš patirties atsakyti, kad tikrai kliuvinėja, ir visus lapus surenka nuo žemės, bet manau kad nepaisant to, ji yra kur kas patogesnė nei tos su lankais, o jau apie išskirtinumą ir originalumą nėra nė kalbos nuo mano vestuvių praėjo 2 savaitės ir vis dar ne vienas sutiktas klasinėja ir kitiems pasakoja apie mano megztą suknelę Žodžiu megztos suknelės grožis atperka visus nepatogumus
O vestuvines viršus kaip gražiai išderintas, tikrai gražiau nei originalo
O į klausimą ar nekliuvinėja tokia suknelė galiu iš patirties atsakyti, kad tikrai kliuvinėja, ir visus lapus surenka nuo žemės, bet manau kad nepaisant to, ji yra kur kas patogesnė nei tos su lankais, o jau apie išskirtinumą ir originalumą nėra nė kalbos nuo mano vestuvių praėjo 2 savaitės ir vis dar ne vienas sutiktas klasinėja ir kitiems pasakoja apie mano megztą suknelę Žodžiu megztos suknelės grožis atperka visus nepatogumus
labas jusu groziai nuostabus kokius siulus pirkti sijonui. noriu macherini nusimegzti
QUOTE(uoga26 @ 2009 09 13, 16:43)
,kad labai gražu,bet Sm turi taisykles,kad necituoti su nuotraukomis
Viliuteee, kaip visada, as be zodziu, nerealu
Sveikos auksarankes
Radau grazia liemene, taciau neturiu rastelio, gal kas nors galetumete padeti, gal kas turit? aciukas
Radau grazia liemene, taciau neturiu rastelio, gal kas nors galetumete padeti, gal kas turit? aciukas
QUOTE(Viliuteee @ 2009 09 13, 01:19)
rasa32,ačiū,o spalvų derinio autorė-mergytės mama.
La Perla,,kolege" ir tau dėkinga
panelė J ačiū
KĄ TIK BAIGTA -ŠVIEŽIAUSIA NAUJIENA.PAGALIAU IŠ PENKTO KARTO PASISEKĖ PADARYTI TAIP,KAIP NORĖJAU(čia aš apie suknelės viršų)
La Perla,,kolege" ir tau dėkinga
panelė J ačiū
KĄ TIK BAIGTA -ŠVIEŽIAUSIA NAUJIENA.PAGALIAU IŠ PENKTO KARTO PASISEKĖ PADARYTI TAIP,KAIP NORĖJAU(čia aš apie suknelės viršų)
o as si karta pabusiu bloga... nu nzn bet man nepatinka tokios suknios... aisku cia yra subjektyvi mano nuomone ir skonio reikalas, bet megztos mocheriukes - servetelines sukniukes man daug daug daug grazesnes... nu nzn bet man sis sakutes rastas atrodo ne koks... (yra labai graziu tikiuosi kad kada nors ismoksiu as ja naudotis) Aisku - atlikimas nepriekaistingas ir atrodo graziau nei dizainerio darbas -tai cia nuopelnai Viliutei
na va issisakiau...
Viliuteee, visi Jusu darbai nepaprastai grazus ir nepriekaistingai atlikti, kiekvienakart matydama jusu darbus zaviuosi ir geriuosi jusu talentu Ypac dideli ispudi palieka tai, jog Jus pati kuriate modeliukus Labai ziavios baltosios suknutes su sakute ir taip pat moherinukes