La Perla- trūksta žodžių. Fantastiška
QUOTE(Sonatuole @ 2009 09 10, 18:13)
oj kokia miela, gaila kad niekaip man nepoadidina bet zavu labai
diekui uz grazius zodelius - o dabar vat mezgu sau suknia silta ziemine is mocheros - bet tokios storos - tai ne pukelis o visas pukas gausis man. tkia paprasta be rastu.
cia taip jaukinuosi mohera - paskui jau la perlos suknia kopijuosiu issisaugojau ir rasta - tik dar simbolius reiks gerai issiaiskinti, nes kol kas nieko nesuprantu ... taip laukiu kol pasius pasukne jai - taip noriu ant gyvo kuno pamatyti - bus dar graziau..
cia taip jaukinuosi mohera - paskui jau la perlos suknia kopijuosiu issisaugojau ir rasta - tik dar simbolius reiks gerai issiaiskinti, nes kol kas nieko nesuprantu ... taip laukiu kol pasius pasukne jai - taip noriu ant gyvo kuno pamatyti - bus dar graziau..
Sonatuole nuostabi suknyte su nuostabia mergyte
QUOTE(pegasa @ 2009 09 10, 18:52)
Labas vakaras mezgu suknele iš moheros pagal šia shema
, labai jau banguota gaunas daug akiu kaška netaip darau ? mezgu nuo 3 eilės,norėjau,kad butu banguota ,bet netiek ir dar klausimas kaip prailgint raša ?
, labai jau banguota gaunas daug akiu kaška netaip darau ? mezgu nuo 3 eilės,norėjau,kad butu banguota ,bet netiek ir dar klausimas kaip prailgint raša ?
oi... nuo 3 eiles bus ojojoj kokia banguota...pagalvok:8 motyvai yra saules kliosas, na galima daryti kokia 16 motyvu bus dar platesne bet nuo 3 eiles man rodos per daug...
Lusasita, dekui uz tuos mielus peliukus
QUOTE(sagdo @ 2009 09 10, 19:55)
Sonatuole nuostabi suknyte su nuostabia mergyte
Ingriduska, sagdo, ačiū
QUOTE(La Perla @ 2009 09 10, 20:02)
oi... nuo 3 eiles bus ojojoj kokia banguota...pagalvok:8 motyvai yra saules kliosas, na galima daryti kokia 16 motyvu bus dar platesne bet nuo 3 eiles man rodos per daug...
einu paskaičiuosiu kiek man motyvų gavosi
QUOTE(La Perla @ 2009 09 10, 20:02)
o kaip cia paskaiciuojat