Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynos Vilniuje ir jo apylinkėse

Mes atsventem sunaus krikstynas Elniakampio slenio sodyboj (Uz Suderves)...
Labai grazi aplinka, daug vietos vaikams zaidimams.. begiojimams..
Mums padenge staliukus ant pieveles wub.gif ispuole grazus oras.. tai galejom megautis gamta!! Nereikejo lindet viduje..
Zmogui 50lt sumokejom, bet savo alkoholi leido ir saldumynus.
Ir simboline nuoma sumokejom... ax.gif

LAbai super praleidom laika.. thumbup.gif
Atsakyti
Stirniu Malunas vieta kurioje neapsimoka vaziuoti pavalgyti, nes sugadina nuotaika ir tuom viskas baigiasi. Buvom tris kartus ir nei karto taip nebuvo kad nereiktu laukti valandos, o tai ir dvi kol paruosiamas maistas. Trecia karta kai buvom, tai isplaukem su valtele pasiplaukiot, nes klientams nemokamai, ir per ta laika praktiskai pagamino :-) Tai vieta kur neverta tiek laukti, nors maistas tikrai idomus ir ne visur tokio paragausi. Bet jos tikrai nesirinkciau sventei.
Atsakyti
Mes sventeme rugsejo 9 Verkiu Malune. Kaina normali (musu buvo 12zm) ir pateikta graziai ir visiems patiko. Lankstus personalas:)

PS gerai kad sugalvojome, paskambinti pries 20min ir atejus buvo karstas patiekalas, o jau salti uzkandziai paskui:smile.gif) kas norejo
Atsakyti
Gal kas sventet senamiesty, kokiam kiemely?
Planuojam krikstynas daryt Mikalojaus baznycioj (vasara) ir galvoju,
kad butu smagu kokiam kiemely poto atsvest... g.gif
Atsakyti
Laba diena mielosios smile.gif
Perskaiciau foruma kazkas minėjo apie restorana verkiu parke, restoranas"Verkiai".
Galiu pasakyti , šia vasara šventėm tenai savo dukritės krikštinas.
Man asmeniškai tenai labai patiko,tenai labai gražu, yra kur pasifotografuotis, ir laukia ir viduje.Maistas man labai patiko skanus , gardus ir pateiktas labai gražiai.
Padavėjai, mus aptarnavo jaunas vaikinas, labai malonus ir savo darba atliko puikiai, ir vaikams užteko dėmesio.Jeigu žinočiau apie ši restorana anksčiau svesčiau ten savo vestuvės, jie turi nuostabia terasa. thumbup.gif smile.gif tikrai siulau, ka sudomino pateiksiu ju svetaines adresa :www.verkiai.lt
Atsakyti
Mes sventem kinu restorane Rytai, susitarem is anksto, buvo apie 30 zmoniu smile.gif visiems sveciams labai patiko, o ir maistas isskirtinis bei labai skanus buvo thumbup.gif kai kurie sveciai net pirma karta ragavo kinietisko maisto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolitite @ 2009 10 14, 15:03)
Laba diena mielosios smile.gif
Perskaiciau foruma kazkas minėjo apie restorana verkiu parke, restoranas"Verkiai".
Galiu pasakyti , šia vasara šventėm tenai savo dukritės krikštinas.
Man asmeniškai tenai labai patiko,tenai labai gražu, yra kur pasifotografuotis, ir laukia ir viduje.Maistas man labai patiko skanus , gardus ir pateiktas labai gražiai.
Padavėjai, mus aptarnavo jaunas vaikinas, labai malonus ir savo darba atliko puikiai, ir vaikams užteko dėmesio.Jeigu žinočiau apie ši restorana anksčiau svesčiau ten savo vestuvės, jie turi nuostabia terasa. thumbup.gif  smile.gif tikrai siulau, ka sudomino pateiksiu ju svetaines adresa :www.verkiai.lt

prasiau Jums AZ wink.gif

nagi, Vilnieciai, smile.gif kur svenciat krikstynas?

verkiu parke vienam asmeniui 150 litu. ka tik skambinausi
cia be alkoholio ir saldumynu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DI: 15 balandžio 2010 - 10:13
QUOTE(DI @ 2010 04 15, 11:02)
prasiau Jums AZ wink.gif

nagi, Vilnieciai, smile.gif kur svenciat krikstynas?

verkiu parke vienam asmeniui 150 litu. ka tik skambinausi
cia be alkoholio ir saldumynu.

Oho blink.gif , o kas idomu ieina i ta kaina, jei alkoholis ir desertas atskirai ?g.gif
Atsakyti
Uzupio Vingis sauni jauki kavinuke ir maistas gausus ir skanus,ir nebrangus,bent jau taip buvo pries 2 metus,kai mes sventem kristynas.
Atsakyti
blush2.gif ko vilnieciai tokie neaktyvus?mes tai ruosiames svesti Zirmunuose, priesais Iki parduotuves esancioje kavineje "Gedimino smukle"...tai veliau parasysiu ispudzius ir kainas... thumbup.gif
Atsakyti
Aš pernai švenčiau Embassy hotel restorane ( http://www.embassyho.../lt/restoranas). Jie turi atskira sale pobuviams - likau labai patenkinta thumbup.gif Maistas skanus, aptarnavimas geras, be to, yra vidinis kiemas, kur galima išeiti, pasivaikščioti. Dar patiko, kad nemokamai davė kambarį. Man buvo labai patogu pamigdyti jame vaiką, kol su svečiais vakarojome smile.gif
Kainos tiksliai neprisimenu, bet ji priklauso nuo to, kokį maistą užsakinėji. Žmogui apie 100 lt. išėjo 4u.gif
Atsakyti
gal kas zinote,kavine ar restorana:
mum reikia,kad butinai butu kiemas,kur vaikai galetu zaisti, pabegioti,nenoriu,kad prie stalu trintusi ax.gif
Atsakyti