Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynos Vilniuje ir jo apylinkėse

Mums labai gražiai 14 žmonių papuošė stalą link trakų važiuojant Dvarkiemyje. Maistas buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sprigė @ 2007 06 12, 15:23)
Mums labai gražiai 14 žmonių papuošė stalą link trakų važiuojant Dvarkiemyje. Maistas buvo  thumbup.gif

o ar labai brangiai išėjo ant žmogaus???
ir ar yra ten koks kiemas vaikams????
Atsakyti
QUOTE(Sadovile @ 2007 06 12, 09:42)
Mes sventeme Vingio parke Lakstingaloj. Buvo super!!!

O viduj buvot ar lauke?
Atsakyti
Mes ruosemes savo dukryte irgi Trakuose krikstint, bet kai gyvai pamaciau baznycia, tai persigalvojau ax.gif , nu negrazi man ji nors tu ka blush2.gif , aisku esme pati ceremonija, bet man ir aplinkos grazios norisi rolleyes.gif
Atsakyti
gal yra daugiau mamyciu kurios savo angelelius krikstijo Trakauose ax.gif ? noretusi gauti kokios nors info 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes

visai pamirsau parsyti apie krikstynas. Viskas praejo tiesiog super:) Nesakau kad baznycia auksais isdabinta bet tas paprastumas man buvo daug mielesnis nei kokia ypatinga pompastika. Bet esme buvo tai kad kunigas per ceremonija ne siaip litanijas skaite bet maloniai bendravo tiek su mumis tiek su musu lelka, viska
paaiskino ka darys, ka mes turim sakyti ir pan. Zodziu likau patenkinta tongue.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif ,

gal kas galetumete pasiulyti kokiu nors variantu, kur butu galima krikstynas svesti Vilniuje, ar aplinkui ji? noreciau gryname ore, nes tai manau pigiau nei kavineje blush2.gif , bet tai jei lis, ar siaip oras bus prastas, reikia ieskoti kokios kavines, ar siaip ka sumastyti tokio.. ax.gif

gal kas galetu pasidalinti patirtimi? ar gamtoje, ar kavineje, ar sodyboje ir pan.? bei kokios kainos mazdaug?

sunu krikstyti planuojame rugseji bernardinuose.. rolleyes.gif ir va, galvoju kur gi galima butu ta linksmaja, neoficialiaja dali suorganizuoti.. g.gif

labai lauksiu pasidalinimo patirtimi.. mirksiukas.gif
Atsakyti
As irgi ieskau panasiu vietu g.gif Nes nenoriu dideliu baliu, o siaip jaukaus pasibuvimo. Bet matyt tokios temos neradai, tai jau nebeieskosiu tada unsure.gif Teks laukt ir man cia patarimu, gal kas parasys g.gif Musu krikstynos rugpjucio pabaigoj.
Atsakyti
unsure.gif unsure.gif verysad.gif tai va, kad.. bet tai kad niekas neraso... verysad.gif
Atsakyti
Sveikos,
as irgi ilgai ieskojau kur gryname ore Vilniuje atsvesti dukrytes krikstynas. Zinokit yra daug variantu. Mes tiesiog ieskojome kavines, kuri turetu savo kiemeli. Ir suradome sau tinkama Universiteto g. Alumnato kiemelis. Yra Soleluna kavine. Puikus variantas tik brangus, dar yra prie Ausros vartu, Zveryne ir t.t. Pavazinekit surasit tinkama.
Atsakyti
Na mes jau uzsisakem vandens malune... Tik jauciu kaina bus doh.gif Na bet krikstynos vaiko viena karta gyvenime rolleyes.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliukazz: 09 rugpjūčio 2007 - 19:25
Mes dareme Belmonte. Vaisiais, sultimis, mineraliniu pasivaisinom ant suoliuko besifotografuodami, o stala uzsisakem lauke po siaudiniu stogu. Mazoji kaip tik tuo metu miegojo pietu salia po krumu thumbup.gif
Atsakyti