Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynos Vilniuje ir jo apylinkėse

QUOTE(miskouoga @ 2013 04 14, 07:05)

Aciu 4u.gif Deja, mums pasake, kad greiciausiai visa vieta bus isnuomojama kazkieko vestuvems... blink.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kas atrado kavinę vilniuje kad privatumas būtų ir būtų vaikams kuo užsiimt lauke ir viduj smile.gif na kaip Hbh vilniaus panašiai?
Atsakyti
Sveiki,

Mes taip pat švenčiame šią vasarą krikštynas, vietą išsirinkome

https://www.facebook...ilniaus?fref=ts

Buvome nuvažiavę pažiūrėti, patiko kad lauke yra supynes ir čiuožyne vaikams. Plius labai arti Vilniaus. Aplinka sutvarkyta, na tikimes gero oro ir gražios šventės thumbup.gif
Atsakyti
As irgi pradedu paieskas ax.gif Tik man labai noresi, salia sales kad butu koks kambariukas, kur galeciau pamaitinti mazyle, nes nesinori prie stalo savo (.)(.) rodyti blush2.gif

QUOTE(happy girl @ 2013 05 13, 12:43)
Sveiki,

Vieta tikrai labai grazi. Bet kaip suprantu reikia patiems gaminti, o su soske.gif tikrai sunku unsure.gif

Atsakyti
Panikavau, panikavau as kur reiks sventinius pirtus daryt ir galiausiai viskas stojo i viets - nusprendziau daryt "Tilto" viesbucio restorane:) Tame viesbutyje esu atlikusi praktika tad jis man labai savas ir pasitikiu, kad nepasisiukslins:)
Musu bus tik kokia 12-14 zmoniu o ten kaip tik pas juos salyte yra iki 20 zmoniu talpinanti kur yra ir Guiness alaus briukas (vyrukams patiks manau)smile.gif Pagaliau nukrito vienas klausimas nuo galvos jau, nes jau rezervavom. Po visko galesiu papasakot apie maista ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Monicute @ 2013 05 22, 12:32)
Po visko galesiu papasakot apie maista ir t.t.

O maistas nuostabus! mirksiukas.gif Kaip ir aptarnavimas, ir požiūris į klientą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monicute @ 2013 05 22, 11:32)
Panikavau, panikavau

O as vis dar panikuoju fear.gif niekaip negaliu apsispresti .....
Labai laukiu kitu mamyciu pasipasakojimu, kur svente ax.gif
Atsakyti
Ziurint kokie reikalavimai sventes vietai...
man buvo paprasciau met nebus vaikiuku isskyrus sventes kaltininka, mano sunu:) tad nereikejo jokiu kiemeliu vaikams pabegiot ir pan:)
As tai ieskojau taip: atsidariu meniu.lt ir is eiles viska biggrin.gif:D:D
Darlabai itakoja biudzetas... viesbuciuose ivairiuose jei norit tai kainyte kyla...
Gal tikrai geriausia jei turit soda ar sodyba ir metu laikas tinkamas,svesti joje. Pasipuosit kiema, na o maista uzsisakyt kur atveza ir net paserviruoja. Isvaziuojamieji pobuviai ar kaip ten vadinas. Daug kas uzsiima tokiais is restoranu. Tik va rekomenduoti nieko negaliu nes nemeginom sitaip dar:)
Atsakyti
QUOTE(Monicute @ 2013 05 29, 10:46)
Isvaziuojamieji pobuviai ar kaip ten vadinas. Daug kas uzsiima tokiais is restoranu. Tik va rekomenduoti nieko negaliu nes nemeginom sitaip dar:)

Mes apsisprendem svesti pas tevus, tik negaliu rasti jokiu atsiliepimu pas ka verta uzsakyti maista Vilniuje.... unsure.gif del to negaliu ir isrinkti doh.gif
Atsakyti
Mes savo maziuko krikstynas svesim kavineje "Trys puseles". Girdejau labai ivairiu atsiliepimu, bet mums patiko kiemelis, kuriame vaikai ture, ka veikti, erdvi ir jauki sale. Po sventes galesiu parasyti savo ispudzius.
Atsakyti
QUOTE(happy girl @ 2013 05 13, 11:43)
Sveiki,

https://www.facebook...ilniaus?fref=ts

Buvome nuvažiavę pažiūrėti, patiko kad lauke yra supynes ir čiuožyne vaikams. Plius labai arti Vilniaus. Aplinka sutvarkyta, na tikimes gero oro ir gražios šventės thumbup.gif

as lauksiu jusu sventes ir nuomones blush2.gif
Atsakyti
Na va, mes atsventeme savo krikstynas, vieta issirinkome Trakuose, labai likome patenkinti maisto kokybe, servisu ir kainomis smile.gif))) labai dziaugiuosi, kad viskas vyko taip sklandziai, tik jau orelis mums buvo ne is geruju, visa sestadieni nuo ryto iki velyvo vakaro prapliaupe, bet tai nei kiek nesutrukde, kad vyktu nuostabi svente smile.gif Esame tokie laimingi smile.gif))
Atsakyti