saire, tai galejot salia Onos baznycios pasirinkt daug kaviniu: Pvz. Mabre restoranas(jie turi savo nuostabu kiemeli, onuo baznycios vos keli zingsniai, va tik kainu nezinau Tikriausiai panasiai kaip Holliday Inn ) Uzupyje atsidare nauja kavine prie pat angelo ir vadinasi PRIE ANGELO, siaip labai viskas tinka krikstynoms ANgelas per langus ir angele sedit
O Uzupio sodas man nelabai patiko, ju banketine sale gan niuroka. O Uzupio sodas yra netoli Audejo, tai nuo baznycios tolokai.
As kavines ieskojau taip: pastaciau masina sienamiesti ir vaiksciojau gatvelemis. RAdau jau po pusvalndzio paiesku, nes Vilniaus senamiestyje beveik kiekvienoj gatvelej po2-3 kabakus ar restoranus.
Siaip pasiziurek dar KAvines-Restoranai-BArai
Mes atšventėme Holiday- inn viešbutyje, tera El Dorado restorane, viskas , svarbiausia, kad vaikams daug žaislų buvo ir jiems neteko "trintis" aplink stalą, iš tikrųjų esam patenkinti , kad pavyko surengti šventę vaikams ,...na, tėvams irgi buvo smagu
Mes tai savo maziaus krikstynas Vingio parko kavinej "Lakstingala" sventem (Vilniuj). Buvo labai gerai, atsira banketu sale, yra kambariai, kur leliu galima perrengti ar pamaitinti, galima parke pasivaikscioti, zodziu
Mes dukrą krikštijom Trakų bažnyčioje, bet tas buvo senai, t.y. prieš 6 metus, o užpernai krikštijom draugų sūnų, tai viskas lyg ir normaliai, bet kažkaip įdomiai buvo tai, kad viskas vyko ne prie pagrindinio altoriaus, o šone, nes prie pagrindinio altoriaus ruošėsi vestuvėm, tai tas krikštynų šventiškumas kiek nublanko ir man tas nelabai patiko . Dar kas įdomiai pasirodė (bet apie tai buvau iš anksto įspėta draugės), kad ceremonijos metu kunigas paklausia ,,ko linkit savo krištasūniui?" ir pasirodo į tą klausimą reikia atsakyti ,,krikšto", bet gal taip yra ir kitose bažnyčiose, nes nesu labai didelė krikštynų ceremonijų žinovė
Aciu mamytes uz atsakymus, paguodet mane, nes musu parapijoj ta diena buvo uzimta, todel ir teko rinktis kita baznycia. Apie Trakus visai nieko nezinojau, tiesiog Traku ligoninej gimdziau, tai ir nusprendem ten pat ir krikstyt, o kai sutarem daug minciu iskilo kaip ten baznycia, gal kunigas koks vriednas Bet dabar zinosim kad kunigelis super ir kriksto tevus reiks perspet del to klausimo ko linki krikstasuniui. Po visko parasysiu kaip sekes
kadangi tokia tema jau buvo, tai neužvedžiau naujos.
nu problema man irgi su tuo pačiu-kur švęst. Namuose nesinori, kavinės vidurvasarį pilnos, be to pačiam mieste labai nenoriu vasarą kept.
Labai norisi kur sodyboj, tai vis žiūriu kaimo turizmo sodybas, ten viskas gražiai sutvarkyta, bet arti Vilniaus yra dvi, bet jos man kažkodėl ne prie širdies.
Gal kas jau bandėt tokį variantą??? Gali būti Molėtų raj. ar aplink, nu kad kelionėje nuo Vilniaus nepraleist pusę dienos. Būčiau labai dėkinga už pasisakymus
nu problema man irgi su tuo pačiu-kur švęst. Namuose nesinori, kavinės vidurvasarį pilnos, be to pačiam mieste labai nenoriu vasarą kept.
Labai norisi kur sodyboj, tai vis žiūriu kaimo turizmo sodybas, ten viskas gražiai sutvarkyta, bet arti Vilniaus yra dvi, bet jos man kažkodėl ne prie širdies.
Gal kas jau bandėt tokį variantą??? Gali būti Molėtų raj. ar aplink, nu kad kelionėje nuo Vilniaus nepraleist pusę dienos. Būčiau labai dėkinga už pasisakymus
nejaugi nėra mamų, kurios šventė krikštynas Vilniaus raj????
ar visos tradiciškai - namuose???
kad čia pasiskaitau kitas temas, tai nelabai jau tradicinės mamos savo gražias idėjas demontruoja...
nugi padėkit, ką primislint...
ar visos tradiciškai - namuose???
kad čia pasiskaitau kitas temas, tai nelabai jau tradicinės mamos savo gražias idėjas demontruoja...
nugi padėkit, ką primislint...
musu Laurutes krikstynos 24d sio menesio.Mes 14.15 vaziuojam i baznycia Sv.Petro ir Povilo,po to prie skardzio paleisim balionus, pakeliui i belmonta fotografuotis ir griztant i restorana Saruno Marciulionio. Kiek kaviniu apejom nieko gero, nelabai kas nori isileist kai tik 12 zmoniu, man patiko ir Trys puseles Antakalnyje, bet ten maziausiai 16 zmoniu, o Sarune nesvarbu kiek zmoniu, kaina dar mazesne nei kitose paprastose kavinese,nes pas juos kelios banketines sales. Ir aplinka ten nepalygint nei vienos kavines,o svarbiausiai busim atskirai nuo visu.
QUOTE(Evalaura @ 2007 06 10, 21:59)
musu Laurutes krikstynos 24d sio menesio.Mes 14.15 vaziuojam i baznycia Sv.Petro ir Povilo,po to prie skardzio paleisim balionus, pakeliui i belmonta fotografuotis ir griztant i restorana Saruno Marciulionio. Kiek kaviniu apejom nieko gero, nelabai kas nori isileist kai tik 12 zmoniu, man patiko ir Trys puseles Antakalnyje, bet ten maziausiai 16 zmoniu, o Sarune nesvarbu kiek zmoniu, kaina dar mazesne nei kitose paprastose kavinese,nes pas juos kelios banketines sales. Ir aplinka ten nepalygint nei vienos kavines,o svarbiausiai busim atskirai nuo visu.
o tam restorane sėdėsit viduje ar lauke??? ir kur jis apytiksliai yra???
mes buvom kavinėj "pušynėlis", bet man per toli pasirodė ir labai jau vėjai ten toj terasoj, be to stalai negražūs ir už stalo pasipuošimą pinigų paprašė vos nenudribau, taigi sakau reklama jums kai šviečia visur ryškūs balionai....
dar buvom už saulėtekio kavinėj "miško užeiga", daug kas labai gyrė, bet kai paklausiau dėl šventės, sako mes banketų nedarom, irgi vos nenugriuvau...anksčiau tokias fiestas darė, o dabar???...
tai va ir nebežinom ką daryt...
Mes sventeme Vingio parke Lakstingaloj. Buvo super!!!