Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynos Vilniuje ir jo apylinkėse

QUOTE(luna @ 2012 07 19, 16:40)
Sveikos,

gal kazkas kazka girdejo apie http://www.marcipanas.lt/ kaip maistas?

Skambinom teiravomes kainu, tai jie ima 5val vienam zmogui 150lt, mes sakem, kad krikstynom ir zmoniu bus apie 10 ir porai valandu, tai tada zmogui 50lt. aplinka grazi. Gal kas buvo ten?

Čia šventėm gimtadienį. Labai skanus maistas ir puikus aptarnavimas. Visi svečiai liko labai patenkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tinka @ 2012 07 20, 22:38)
o tai visur taip skaiciuoja - kaina zmogui? rezervavomes mes kavinej "veranda". as isivaizduoju, kad uzsakysiu karstus, tiek kiek zmoniu ir tada kazko bendrai ant stalo. atsiunte banketini meniu, ten irgi viskas nurodyta zmogui atskirais patiekalais. kai vidurineli krikstijom, Marceliukes kletis irgi panasiai deliojo - karsti ir jau tada, kas is uzkandziu. jokiu paskaiciavimu zmogui.

kiek skambinau,visur sako kaina zmogui... g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, jau po truputi ir mes ziurinejame kur svesti krikstynas. Norime kazkur gamtoje, kad butu erves vaikams lakstyti bei zaisti. Gal kas sventete margio krante www.margiokrantas.lt arba margyje www.margis.lt, o gal jau kas nors sventeta ir tony resort anupriskese? gal galit pasidalinti kaip masitas, kainos, aptarnavimas ir kokie ispudziai? aciu labai
Atsakyti
Sveikos,
Perskaiciau visa tema, isziurejau visas siulomas kavines, restoranus, bet tas kas tinka arba mums per brangu, arba aplinka, ne tokia kokios norim. Kadangi antru vestuviu neketinu daryti, tai mano vizija, ko noreciau, tai tokios sventes svedisko stalo principu, gamtoje, didelis stalas, vaises, visi pasibunam 2-3 valandas ir namo, smile.gif
tai kolkas du variantai pas mane akmenine rezidencija, arba kavine veranda(nes ziuriu jie turi vidini kiemeli, kur butu galima mano vizija ispildyti)
del akmenines rezidencijos viskas aisku, atsiliepimai visu geri, tik kainos ten gana aukstokos, o kaip del verandos? kokie atsiliepimai apie ja?
Atsakyti
Sveikos mamytes mirksiukas.gif gal kas yra svente krikstynas Kairenu malune?gal galite atsiliepimu parasyti daugiau?kokios kainos?kaip aptarnavimas?maistas? ax.gif
Atsakyti
sveikutes, mamytes,
gal kas svente fiorentino kiemelyje, gal turite komentaru? Kaip ten maistas,kainos?
Atsakyti
Mamytės, pasidalinkite savo rekomendacijomis, kokias dar kavines galima užsisakyti Krikštynoms Vilniuje - žmonių būtų apie dešimt.
Atsakyti
QUOTE(širlė @ 2012 12 01, 14:14)
Sveikos,
Perskaiciau visa tema, isziurejau visas siulomas kavines, restoranus, bet tas kas tinka arba mums per brangu, arba aplinka, ne tokia kokios norim. Kadangi antru vestuviu neketinu daryti, tai mano vizija, ko noreciau, tai tokios sventes svedisko stalo principu, gamtoje, didelis stalas, vaises, visi pasibunam 2-3 valandas ir namo,  smile.gif
tai kolkas du variantai pas mane akmenine rezidencija, arba kavine veranda(nes ziuriu jie turi vidini kiemeli, kur butu galima mano vizija ispildyti)
del akmenines rezidencijos viskas aisku, atsiliepimai visu geri, tik kainos ten gana aukstokos, o kaip del verandos? kokie atsiliepimai apie ja?

Aš ten gimtadienį švenčiau viskas puiku, bet kieme buvome ne vieni, o šiek tiek norėjosi privatumo.

Aš irgi apmąstymuose, Vilniuje kavinėje ar savo kaimo sodyboje. Kaži kur normaliom kainom ir skaniai galima būtų užsakyti maisto išsivežimui, su nuvežimu?
Atsakyti
QUOTE(*mamusikas* @ 2013 02 11, 12:45)

Aš irgi apmąstymuose, Vilniuje kavinėje ar savo kaimo sodyboje. Kaži kur normaliom kainom ir skaniai galima būtų užsakyti maisto išsivežimui, su nuvežimu?

manau sodyboje labai ilgai užtruktų nebent didelio baliaus norite. o dėl maisto veža beveik visos kavinės, esu susidūrusi tik su dviem bet nenusivyliau... sprendžiu panašią dilemą ar savo namo kieme daryti (bet kaip orą užsisakyti lotuliukas.gif ) ar kavinėje g.gif
Atsakyti
o kur užsakinėjot?
Atsakyti
Isijungiau supermamas ir nusprendziaupasidalinti gera patirtimi.
rekomenduoju VU botanikos sodo restorana kairenuose.
Uz iejima visiems sveciams jie taiko sutartimi minimalu mokesti, bet ten labai grazu.
Sale jauki, maista galite derinti koki tik norinti ir uz kiek. pasiimat restorano salyte ir tuo paciu jei lauke bus kitu zmoniu netrukdys tikrai. aplinka puiki, ramu paleisti vaikus pasilakstyti-pieva, supyne, selio deze ir pan..ir maiste buvo neskaniai pagamintas vienas patiekalas, tai vadybininke paragavo ir pasake, jog musu tiesa ir grazino suma uz patiekala. o jei lieka maisto,tai turi indelius i kuriuos padavejos supakuoja viska..sekmes
Atsakyti
QUOTE(Zziviliukas @ 2013 02 12, 21:31)
Isijungiau supermamas ir nusprendziaupasidalinti gera patirtimi.
rekomenduoju VU botanikos sodo restorana kairenuose.
Uz iejima  visiems sveciams jie taiko sutartimi minimalu mokesti, bet ten labai grazu.
Sale jauki, maista galite derinti koki tik norinti ir uz kiek. pasiimat restorano salyte ir tuo paciu jei lauke bus kitu zmoniu netrukdys tikrai. aplinka puiki, ramu paleisti vaikus pasilakstyti-pieva, supyne, selio deze ir pan..ir maiste buvo neskaniai pagamintas vienas patiekalas, tai vadybininke paragavo ir pasake, jog musu tiesa ir grazino suma uz patiekala. o jei lieka maisto,tai turi indelius i kuriuos padavejos supakuoja viska..sekmes

Otaiptaip, va kairenuose mes norejome mimti, bet jaumusu datai deja uzimta, mes irgi norejome tenai smile.gif))))
Atsakyti