noreciau ir as isijungti i diskusija, nes nusimato balandzio pabaigoje sunelio krikstynos. norime nuomoti namuka kaimo turizmo sodyboje, tik va klausimas kaip daryti su maistu visko pati paruosti fiziskai nespeciau, o ir nuvesti ne taip jau paprasta butu, gal kas turi patirties ir pasiulymu siuo klausimu?
labukas visoms, mes zadam svesti krikstynas birzelio pradzioje, labai mum patinka belmonatas, ir aplinka grazi ir sales berods neblogai atrodo, gal kas sventet savo krikstynas ten? labai domina mane kaina, as esu ne Lietuvoj siuo metu ir negaliu nuvaziuot pasikalbet su jais, parasiau emaila, tai jie atsiunte man meniu su kainom, o kaip pagal ji pasiskaiciuoti nelabai suprantu
sveiki, vasara planuojam krisktynas. gal galetumete rekomenduoti, kur butu galima daryti, kad tarkim butu zaidiniu kambarys vaikuciais-na kokios veiklos pazaisti, pasiuti, palaipioti kur nors.
aciu
Papildyta:
sveiki, minejote, kad krikstynas sventete ,,Vilniaus vartuose", jei neklystu, tai cia prie seimo viesbucio, ar as kazka maisau?
o kaip del kainyciu, ar labai brangu?
aciu jums
aciu
Papildyta:
QUOTE(Liolika @ 2010 08 21, 12:59)
Sventem "Vilniaus vartuose" apvaliam bare.Esam labai patenkinti,maistas,papuosimai,aptarnavimas viskas buvo aukstam lygi.Alkoholi leido atnesti savo.Is ju eme tik pora litru vyno.
Sventej dalyvavo 13 zmoniu,saskaita nudziugino))
Tikrai rekomenduoju,jeigu reiketu atra kart svesti,tikrai svesciau;)
Sventej dalyvavo 13 zmoniu,saskaita nudziugino))
Tikrai rekomenduoju,jeigu reiketu atra kart svesti,tikrai svesciau;)
sveiki, minejote, kad krikstynas sventete ,,Vilniaus vartuose", jei neklystu, tai cia prie seimo viesbucio, ar as kazka maisau?
o kaip del kainyciu, ar labai brangu?
aciu jums
Laba diena
Gal kas apskritai esate šventę krikštynas "Žvejo sapne" Sudervėje? Gal yra kokių atsiliepimų?
Gal kas apskritai esate šventę krikštynas "Žvejo sapne" Sudervėje? Gal yra kokių atsiliepimų?
QUOTE(nurija @ 2011 03 17, 18:58)
noreciau ir as isijungti i diskusija, nes nusimato balandzio pabaigoje sunelio krikstynos. norime nuomoti namuka kaimo turizmo sodyboje, tik va klausimas kaip daryti su maistu visko pati paruosti fiziskai nespeciau, o ir nuvesti ne taip jau paprasta butu, gal kas turi patirties ir pasiulymu siuo klausimu?
Galima užsisakyti maisto, tokiu atveju gali ir pristatyti į vietą. Ypač tokius patiekalus kaip įdaryta višta ar žuvis, kurios nelengva pačiai padaryti namuose Šiaip man atrodo internete galima paieškoti, aš asmeniškai galėčiau rekomenduoti gerą virėją vyrą, turintį daugiau nei 10 metų patirties, jei pravers palieku tel nr. 867226107 Aleksandr.
na mes visai neblogus variantus radome Trakuose ir kaina tikrai prieinama, taip, kad uzsakinesim pietus restorane
jei ka domins galesiu papasakoti placiau
QUOTE(nurija @ 2011 04 01, 18:08)
na mes visai neblogus variantus radome Trakuose ir kaina tikrai prieinama, taip, kad uzsakinesim pietus restorane
Jei galima, Trakai domina ir netgi labai:)
QUOTE(jurate08 @ 2011 03 21, 19:23)
Sveikutes,
Gal esate kas svente Krikstynas Vilniuje Medziotoju restorane Jeruzaleje? Idomu kokie butu atsiliepimai?
Aciu
Gal esate kas svente Krikstynas Vilniuje Medziotoju restorane Jeruzaleje? Idomu kokie butu atsiliepimai?
Aciu
Nezinau kaip ten dabar, bet pries kelis metelius buvo kraupoka. Vieta netinkama krikstynoms: antras aukstas, prigrusta sale, masyvys (sunkus) baldai ir visur visur visur kur tik galima ir negalima prikabineta zveriu iskamsu! Man buvo baisu, nejauku, todel nieko nevalgiau, nors draugai sake, kad skanu. Kainos jau turbut bus pasikeitusios, bet ne RESTORANINES, nes tik pavadinimas likes restorano. Nebent labai pasikeite ta vietele per pora metu....
Gal atsilieps kas nors sventes krikstynas europos parke. Kokios kainos, kaip su aptarnavimu, kaip maistas??? Mes cia taip greit tas krikstynas sumastem, kad vieta jau tampa problema, mums reikia po menesio, o daug kur jau uzimta
QUOTE(oncee @ 2011 04 07, 09:36)
Nezinau kaip ten dabar, bet pries kelis metelius buvo kraupoka. Vieta netinkama krikstynoms: antras aukstas, prigrusta sale, masyvys (sunkus) baldai ir visur visur visur kur tik galima ir negalima prikabineta zveriu iskamsu! Man buvo baisu, nejauku, todel nieko nevalgiau, nors draugai sake, kad skanu. Kainos jau turbut bus pasikeitusios, bet ne RESTORANINES, nes tik pavadinimas likes restorano. Nebent labai pasikeite ta vietele per pora metu....
Gal atsilieps kas nors sventes krikstynas europos parke. Kokios kainos, kaip su aptarnavimu, kaip maistas??? Mes cia taip greit tas krikstynas sumastem, kad vieta jau tampa problema, mums reikia po menesio, o daug kur jau uzimta
Mačiau atsiliepimų apie Europos parką gimtadienių skyrelyje, lyg tai buvo patenkinti, o jei neklystu kaina apie 70 lt bet nesu tikra
QUOTE(Ziuziu @ 2011 04 05, 14:58)
Jei galima, Trakai domina ir netgi labai:)
Sveikute,
as Trakuose rinkausi is 2 variantu :
http://www.asklubas....ub/default.aspx
www.academiaremigum.lt
abu restoranai paliko gera ispudi, buvom apziureti siulomu saliu, pasirinkom pirmaji varianta, nes ten busim uzdaroje erdveje.
meniu kainas derinom, nes pasiulymus atsiunte mazdaug uz 80 lt zmogui, nusiderejau iki 61 lt cia su alkoholiniais gerimais. kadangi beveik visi uz vairo tai emem 2 butelius vyno, o zmoniu bus apie 15.
jei dar bus klausimu rasykit
Sveikos merginos, prieš savaitę super pabalavojome per mano mergytės krikštynas. Tikrai rekomenduočiau kavinę Itališka vynynė. Super aplinka, jaukus rūsys, kur buvome tik mes su svečiais, labai skanus maistas (toms kurios nenori standartinės silkės ir mišrainių) ir svarbiausiai labai prieinamos kainos. Man asmeniskai išėjo apie 50 lt zmogui.