Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynos Vilniuje ir jo apylinkėse

QUOTE(bremenomuzikante @ 2010 08 30, 09:56)
Jei ne paslaptis, kiek už viską sumokėjote? blush2.gif Pas mus panašus svečių skaičius, tai viliojančiai skamba g.gif Tiesa, o saldų leidžia atsinešti savo?

Bandžiau rašyti į AŽ, bet pasirodo perpildyta dėžutė tikriausiai.
Saldų atsinešti savo leido, manau kad šito niekas nedraudžia, ar taip ar taip. tektų jiems užsakyti - tai palieka šitą reikaliuką šventės savininkams.
Papildyta:
Nieko čia nėr nekuklaus. Mums viskas kainavo virš 700 Lt, buvo 9 žmonės.

Mes ėmėm karštus iš pradžių, o šaltus palikom pabaigai ir užsisakėm per daug, nes šaltų jau niekas nevalgė. Iš tų 9 žmonių buvo 3 vyrai, ir tie patys nevalgūs. Nebuvo alkoholio, tai matyt ir nesuvalgėm visko. Nors ten praleidom 4 ir daugiau valandas. Karštųjų porcijos normalios, pavalgyti tikrai pakako, be to buvo skanu. smile.gif Salotų mes neužsisakėm. Užsisakėm - sūrių rinkinį prie vyno - beveik viskas liko; rinkinys prie alaus - buvo geriau valgomas... žuvis beveik visa liko. ir užkandėlių buvo 20 vnt - po 2 kiekvienam pusę irgi liko. Tai būtumėm daug sutaupę, jei šaltų būtumėm visai neužsisakę. Saldaus stalo, ar rinkinio prie alaus ( kepta duona, ausys, suris) mums būtų pakakę. jei dar yra kokių klausimų. Beje bilietai mums kainavo 12 Lt, tiek nusiderejom

O Sakwoje, mano nuomone, kiek per triukšminga. Labai jau arti intensyvus eismas, ir jei mažiukas krikštukas norės pamiegoti, sakyčiau oro prasme nėr ten kuo kvėpuot ir labai jau intensyvi vieta. O automobilių pastatyti ten irgi sudėtinga. Tai turistai, tai sekmadienio pamaldos....
Atsakyti
Mes sventeme Villa Alicante. Labai puikiai ir smagiai praleidom laika. Porcijos gan dideles, bet ir tikrai skanios smile.gif Buvom uzsisake 20 zmoniu atskira salyte, tai niekas nemaise musu privatumui smile.gif Kadangi salia salytes buvo dar kambariukas, tai ten puikiausiai galejau pasimaitinti leliuka.
Aptarnavimas taip pat superinis.
Atsakyti
QUOTE(Filomena S @ 2010 08 30, 17:10)
Bandžiau rašyti į AŽ, bet pasirodo perpildyta dėžutė tikriausiai.
Saldų atsinešti savo leido, manau kad šito niekas nedraudžia, ar taip ar taip. tektų jiems užsakyti - tai palieka šitą reikaliuką šventės savininkams.
Papildyta:
Nieko čia nėr nekuklaus. Mums viskas kainavo virš 700 Lt, buvo 9 žmonės.

Mes ėmėm karštus iš pradžių, o šaltus palikom pabaigai ir užsisakėm per daug, nes šaltų jau niekas nevalgė. Iš tų 9 žmonių buvo 3 vyrai, ir tie patys nevalgūs. Nebuvo alkoholio, tai matyt ir nesuvalgėm visko. Nors ten praleidom 4 ir daugiau valandas. Karštųjų porcijos normalios, pavalgyti tikrai pakako, be to buvo skanu. smile.gif Salotų mes neužsisakėm. Užsisakėm - sūrių rinkinį prie vyno - beveik viskas liko; rinkinys prie alaus - buvo geriau valgomas... žuvis beveik visa liko. ir užkandėlių buvo 20 vnt - po 2 kiekvienam pusę irgi liko. Tai būtumėm daug sutaupę, jei šaltų būtumėm visai neužsisakę. Saldaus stalo, ar rinkinio prie alaus ( kepta duona, ausys, suris) mums būtų pakakę. jei dar yra kokių klausimų. Beje bilietai mums kainavo 12 Lt, tiek nusiderejom

O Sakwoje, mano nuomone, kiek per triukšminga. Labai jau arti intensyvus eismas, ir jei mažiukas krikštukas norės pamiegoti, sakyčiau oro prasme nėr ten kuo kvėpuot ir labai jau intensyvi vieta. O automobilių pastatyti ten irgi sudėtinga. Tai turistai, tai sekmadienio pamaldos....

Taip, dėžutė buvo perpildyta, per vėlai pastebėjau blush2.gif Labai Jums ačiū už tokią išsamią informaciją 4u.gif Manau, kad kaina tikrai gera, atsižvelgus į tai, kiek visko buvote užsisakę.
Dėl Sakwos, tai drinks_cheers.gif Užvakar buvome nuvažiavę, tai nepatiko nei aplinka, nei požiūris į mus. Iš karto paprašė avanso, nors norėjome tik susižinoti, pasižiūrėti. Salytė prie pat įėjimo, durų nėra - tik užuolaida. Įspūdžio nepaliko. O kai pasakė, kad bus sustumti suolai, tai kažkaip visai neliko noro ten švęsti. Mano vyras labai pretenzingas, jam baltos staltiesės, kėdės ir pan. patinka, o čia suolai blink.gif O dėl triukšmo esate teisi, tikrai ne tyli vieta 4u.gif
Labai patiko www.dvaras.lt, salė nuostabi tik nepavyko pasišnekėti su direktore, kuri viską sprendžia.
Atsakyti
Mes ateinanti savaitgali krikstijame suneli, svesime Uzupyje, kavinukeje PRIE ANGELO, man ten labai jauku, aplinka tinkama tokiai sventei, malonus personalas. Na o jau galutinius ispudzius parasysiu po sventes smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(drakosa @ 2007 06 06, 08:47)
kadangi tokia tema jau buvo, tai neužvedžiau naujos.
nu problema man irgi su tuo pačiu-kur švęst. Namuose nesinori, kavinės vidurvasarį pilnos, be to pačiam mieste labai nenoriu vasarą kept.
Labai norisi kur sodyboj, tai vis žiūriu kaimo turizmo sodybas, ten viskas gražiai sutvarkyta, bet arti Vilniaus yra dvi, bet jos man kažkodėl ne prie širdies.
Gal kas jau bandėt tokį variantą??? Gali būti Molėtų raj. ar aplink, nu kad kelionėje nuo Vilniaus nepraleist pusę dienos. Būčiau labai dėkinga už pasisakymus  4u.gif

Va aš labai panašiai galvoju 4u.gif Perskaičiau visą temą, bet to, ko ieškau, taip ir neradau. Norėčiau kokioje a la kaimo turizmo jaukioje, prie gamtos, bet ir su visais patogumais sodyboje ar komplekse ar pan. Ir kad būtų ne daugiau val.kelio nuo Vilniaus. Gal kas galėtų patarti ax.gif

QUOTE(gdr31 @ 2010 09 18, 22:56)
Mes ateinanti savaitgali krikstijame suneli, svesime Uzupyje, kavinukeje PRIE ANGELO, man ten labai jauku, aplinka tinkama tokiai sventei,  malonus personalas. Na o  jau galutinius ispudzius parasysiu po sventes smile.gif .

Kaip praėjo Jūsų šventė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gdr31 @ 2010 09 19, 00:56)
Mes ateinanti savaitgali krikstijame suneli, svesime Uzupyje, kavinukeje PRIE ANGELO, man ten labai jauku, aplinka tinkama tokiai sventei,  malonus personalas. Na o  jau galutinius ispudzius parasysiu po sventes smile.gif .

Na va mes jau ir po sventes smile.gif
Viskas buvo super, oras kaip uzsakytas, baznycioje ceremonija silta, o kavine taip pat nenuvyle. Musu buvo 12 suaugusiu ir 3 vaikuciai. Sventeme pobuviu saleje, ji rusyje, bet labai jaukiai irengta. Stalas padengtas buvo sventiskai, viskas skendejo zvakiu sviesoje. Maistas geras, vieni patiekalai super, kiti gal vidutiniai, bet alkanu tikrai neliko. Labai maloni direktore Ruta ir padaveja, stengesi kaip imanydamos, ispilde visus pageidavimus. Kaina taip pat prieinama. Jei ka nors sudomins, galesiu i emaila nuotraukeliu imest.
Krikstynom tikrai rekomenduotina vieta wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yogaile @ 2010 09 29, 18:38)
Va aš labai panašiai galvoju  4u.gif Perskaičiau visą temą, bet to, ko ieškau, taip ir neradau. Norėčiau kokioje a la kaimo turizmo jaukioje, prie gamtos, bet ir su visais patogumais sodyboje ar komplekse ar pan. Ir kad būtų ne daugiau val.kelio nuo Vilniaus. Gal kas galėtų patarti  ax.gif
Kaip praėjo Jūsų šventė?  4u.gif

www.vilanora.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liolio @ 2010 09 30, 16:33)
www.vilanora.com  4u.gif

Labai ačiū 4u.gif

Radau ir aš dar keletą varijantų panašių, tai dar rinksimės smile.gif

Čia įdomus varijantas, tik kažin, ar karstytumėmės, koks oras būtų biggrin.gif http://atostogoskaim...skirkos-sodyba/
Ir šiaip tame atostogoskaime.lt daug galima rasti panašių varijantų, ko ieškau. Čia vyras mano tokį gerą puslapiuką atrado, gal kam pravest ateity ieškant smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mielosios 4u.gif
Mes irgi jau po krikštynų, tai irgi galiu rekomenduoti
http://www.meniu.lt/...id=1079&id=3406
Senamiestyje, bet kainos visai normalios. Patiko viskas - ir patiekalai, ir aptarnavimas, aplinka, tikrai verta. Dar papuošė, tik gaila, kad už papildomą mokestį. Turėjome svečią iš Amsterdamo, tai aikčiojo, žavėjosi kaip gražu. Sakė ,,turbūt milžinišką sumą paklojote" biggrin.gif Prieš tai buvome kavinėje Sakwa, kainos panašios kaip Gabi, bet kokybė nepalyginti ax.gif Gabi ir tortas buvo nerealiai skanus. Jie bendradarbiauja su ,,Mažąja ragaine", bet leidžia ir savo tortą atsinešti. Mes pasinaudojome mažosios ragainės paslaugomis ax.gif thumbup.gif Tikiuosi, kad kam nors ši informacija pravers.
Gražaus ruošimosi tokiai ypatingai šventei 4u.gif
Atsakyti
Jei kas noretu svesti mieste-Vilniuje. Parekomenduociau Belmonta, jie turi smagiu saliu (sventeme draugu krikstynas), o patys vasara sventeme restorane Tores-terasoje. Maistas superinis, aptarnavo labai maloniai ir vadovas, mano kartais gal keistus prasymus, sugebejo patenkinti. Galiu pasakyti, kad svete buvo vykusi smile.gif
Atsakyti
mes galvojame svesti kinu restorane,bet ten ne tik kinu valgys yra ir lietuviskas,o belmontai tikrai gera mintys reikia apziureti ja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sagritute @ 2010 06 19, 17:32)
Mes liepą švęsim krikštynas "Salotės užeigoje". Man patiko, kad yra kiemas, supynės vaikams, viskas pakankamai nauja, šalia ežero. Kai viskas pasibaigs, parašysiu, ar patiko ax.gif

Kiek domejausi ten ima apie 70lt nuo zmogaus, ar tiesa?
Atsakyti