Įkraunama...
Įkraunama...

~Mišrainių marinavimas~

o agurociai vietoj cukinijos kazi tiktu.. juk panasi agurkine darzove g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lusasita @ 2010 07 27, 11:17)
o agurociai vietoj cukinijos kazi tiktu.. juk panasi agurkine darzove g.gif

manyciau,kad tiktu g.gif
Atsakyti
QUOTE(ezys @ 2010 07 27, 09:56)
o va taip atrodo ši mišrainė:

user posted image



butinai sita misraine pasidarysiu, tik gaila, kad mano cukinija tesveria 1 kg, vaziuosiu i turgu ieskoti pirkti rolleyes.gif
Atsakyti
biggrin.gif Nu kaip skaniai atrodo, reiks ir man užsikonservuot tokių salotų 4u.gif
Atsakyti
sveikutes,
ka is ankstyvuju kopustu gaminat?
Atsakyti
QUOTE(hilin @ 2010 07 27, 16:35)
biggrin.gif Nu kaip skaniai atrodo, reiks ir man užsikonservuot tokių salotų 4u.gif

4u.gif as pernai dariau pan.,tik dejau iv.spalvu paprikas,tai gavosi thumbup.gif
Atsakyti
1 cukinija,
po 0,5kg svogūnų, morkų, paprikų, pomidorų,
keli agurkai,
pusė puslitriuko geresnio pomidorų padažo,
stiklinė aliejaus,
pipirų maltų,
1 česnako galvutė,
1 šaukštas krakmolo,
druskos ir cukraus pagal skonį.
Svogūnus su morkom pakepinam aliejuj, paskui sudedam kitas smulkintas daržoves, išskyrus česnaką. Daržoves galima pjaustyti smulkiais kubeliais, aš pjausčiau kombainu su svogūnų peiliuku, tik morkas tarkavau. Sudedam druską, cukrų, pipirus. Daržovėms išsitroškinus, sudedam trintą česnaką, pakaitinam dar 10 min, paskui, jei norim, galim įdėti išleistą vandeny krakmolą, dar pakaitinam. Viskas. Skanu. Nebijokit česnako kvapo, kai mišrainė ataušta, kvapas pasikeičia. Tinka prie silkės.
Atsakyti
Sveikutės,KOPŪSTŲ MIŠRAINĖ: KIBIRAS PJAUSTYTŲ KOPŪSTŲ,0,5L POMIDORŲ PADAŽO,0,5L ALIEJAUS,1STIKLINĖ ACTO9PROCENTŲ,1ST. CUKRAUS, 2ŠK. DRUSKOS,1KG MORKŲ, LAURO LAPŲ, PIPIRŲ. VISKĄ GERAI IŠMAIŠOM IR PALIEKAM PER NAKTĮ. RYTE IŠMAIŠOM IR IŠVERDAM DEDAM IŠKAITINTUS STIKLAINIUS. SKANAUS.... LIKAU RŪSYJE STOVI VISA ŽIEMA
Atsakyti
Burokėlių mišrainė
4 kg raudonųjų burokėlių
1.5 kg pomidorų
0.5 kg paprikos
0.5 kg svogūnų
100 g česnako
0.5 l aliejaus
1 stiklinė acto
1 stiklinė cukraus
3 šaukštai druskos
25 g adžikos

Svogūnus ir papriką pakepinti aliejuje, juos sudėti į puodą su stambiai tarkuotais burokėliais, sudėti visus likusius produktus ir troškinti 10 min.
Mums jie labai skanūs prie mėsos, žuvies patiekalų, iš tokių verdu ir burokėlių sriubą thumbup.gif
Atsakyti
Vandene, šita mišrainytė labai skani ir aš tokią darau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šiandienanoriu pasiūlyti parikų užkandelę su pomidorais,obuoliais

pomidorus nuplikome ir nuimame odeles.

Saldžiąsias paprikas perpjauname pusiau ir išimame sėklas.

Obuolius nulupame,išpjaustome sėklalizdžius.

Svogūnus nulupame.

Daržoves ir vaisius supjaustome ir sudedame į puodą.

Užpilame puse kiekio acto,suberiame cukrų druska, malta saldžiają paprika.

Verdame ant mažos ugnies.{maždaug45min.}

Supilame likusį acta ir paverdame dar apie 10min.Sudėti į stiklainius ir užsukti.


reikia:


pora kg pomidorų,

kg. sldžiųjų paprikų,

piusę kg. obuolių[geriausia antaninių}

500ml.acto[8%}

pora a.š druskos,
pora a.šsaldžiosios paprikos.


Atsakyti
sveikutes,daugmaz perskaiciau tema,bet neradau misrainiu i kuriu sudeti neieitu paprikos:). MB labai nemegsta paprikos.Gal turit kokiu recepteliu be paprikos;)
Atsakyti