o agurociai vietoj cukinijos kazi tiktu.. juk panasi agurkine darzove
QUOTE(Lusasita @ 2010 07 27, 11:17)
o agurociai vietoj cukinijos kazi tiktu.. juk panasi agurkine darzove
manyciau,kad tiktu
QUOTE(ezys @ 2010 07 27, 09:56)
butinai sita misraine pasidarysiu, tik gaila, kad mano cukinija tesveria 1 kg, vaziuosiu i turgu ieskoti pirkti
Nu kaip skaniai atrodo, reiks ir man užsikonservuot tokių salotų
sveikutes,
ka is ankstyvuju kopustu gaminat?
ka is ankstyvuju kopustu gaminat?
QUOTE(hilin @ 2010 07 27, 16:35)
Nu kaip skaniai atrodo, reiks ir man užsikonservuot tokių salotų
as pernai dariau pan.,tik dejau iv.spalvu paprikas,tai gavosi
1 cukinija,
po 0,5kg svogūnų, morkų, paprikų, pomidorų,
keli agurkai,
pusė puslitriuko geresnio pomidorų padažo,
stiklinė aliejaus,
pipirų maltų,
1 česnako galvutė,
1 šaukštas krakmolo,
druskos ir cukraus pagal skonį.
Svogūnus su morkom pakepinam aliejuj, paskui sudedam kitas smulkintas daržoves, išskyrus česnaką. Daržoves galima pjaustyti smulkiais kubeliais, aš pjausčiau kombainu su svogūnų peiliuku, tik morkas tarkavau. Sudedam druską, cukrų, pipirus. Daržovėms išsitroškinus, sudedam trintą česnaką, pakaitinam dar 10 min, paskui, jei norim, galim įdėti išleistą vandeny krakmolą, dar pakaitinam. Viskas. Skanu. Nebijokit česnako kvapo, kai mišrainė ataušta, kvapas pasikeičia. Tinka prie silkės.
po 0,5kg svogūnų, morkų, paprikų, pomidorų,
keli agurkai,
pusė puslitriuko geresnio pomidorų padažo,
stiklinė aliejaus,
pipirų maltų,
1 česnako galvutė,
1 šaukštas krakmolo,
druskos ir cukraus pagal skonį.
Svogūnus su morkom pakepinam aliejuj, paskui sudedam kitas smulkintas daržoves, išskyrus česnaką. Daržoves galima pjaustyti smulkiais kubeliais, aš pjausčiau kombainu su svogūnų peiliuku, tik morkas tarkavau. Sudedam druską, cukrų, pipirus. Daržovėms išsitroškinus, sudedam trintą česnaką, pakaitinam dar 10 min, paskui, jei norim, galim įdėti išleistą vandeny krakmolą, dar pakaitinam. Viskas. Skanu. Nebijokit česnako kvapo, kai mišrainė ataušta, kvapas pasikeičia. Tinka prie silkės.
Sveikutės,KOPŪSTŲ MIŠRAINĖ: KIBIRAS PJAUSTYTŲ KOPŪSTŲ,0,5L POMIDORŲ PADAŽO,0,5L ALIEJAUS,1STIKLINĖ ACTO9PROCENTŲ,1ST. CUKRAUS, 2ŠK. DRUSKOS,1KG MORKŲ, LAURO LAPŲ, PIPIRŲ. VISKĄ GERAI IŠMAIŠOM IR PALIEKAM PER NAKTĮ. RYTE IŠMAIŠOM IR IŠVERDAM DEDAM IŠKAITINTUS STIKLAINIUS. SKANAUS.... LIKAU RŪSYJE STOVI VISA ŽIEMA
Burokėlių mišrainė
4 kg raudonųjų burokėlių
1.5 kg pomidorų
0.5 kg paprikos
0.5 kg svogūnų
100 g česnako
0.5 l aliejaus
1 stiklinė acto
1 stiklinė cukraus
3 šaukštai druskos
25 g adžikos
Svogūnus ir papriką pakepinti aliejuje, juos sudėti į puodą su stambiai tarkuotais burokėliais, sudėti visus likusius produktus ir troškinti 10 min.
Mums jie labai skanūs prie mėsos, žuvies patiekalų, iš tokių verdu ir burokėlių sriubą
4 kg raudonųjų burokėlių
1.5 kg pomidorų
0.5 kg paprikos
0.5 kg svogūnų
100 g česnako
0.5 l aliejaus
1 stiklinė acto
1 stiklinė cukraus
3 šaukštai druskos
25 g adžikos
Svogūnus ir papriką pakepinti aliejuje, juos sudėti į puodą su stambiai tarkuotais burokėliais, sudėti visus likusius produktus ir troškinti 10 min.
Mums jie labai skanūs prie mėsos, žuvies patiekalų, iš tokių verdu ir burokėlių sriubą
Vandene, šita mišrainytė labai skani ir aš tokią darau
Šiandienanoriu pasiūlyti parikų užkandelę su pomidorais,obuoliais
pomidorus nuplikome ir nuimame odeles.
Saldžiąsias paprikas perpjauname pusiau ir išimame sėklas.
Obuolius nulupame,išpjaustome sėklalizdžius.
Svogūnus nulupame.
Daržoves ir vaisius supjaustome ir sudedame į puodą.
Užpilame puse kiekio acto,suberiame cukrų druska, malta saldžiają paprika.
Verdame ant mažos ugnies.{maždaug45min.}
Supilame likusį acta ir paverdame dar apie 10min.Sudėti į stiklainius ir užsukti.
reikia:
pora kg pomidorų,
kg. sldžiųjų paprikų,
piusę kg. obuolių[geriausia antaninių}
500ml.acto[8%}
pora a.š druskos,
pora a.šsaldžiosios paprikos.
pomidorus nuplikome ir nuimame odeles.
Saldžiąsias paprikas perpjauname pusiau ir išimame sėklas.
Obuolius nulupame,išpjaustome sėklalizdžius.
Svogūnus nulupame.
Daržoves ir vaisius supjaustome ir sudedame į puodą.
Užpilame puse kiekio acto,suberiame cukrų druska, malta saldžiają paprika.
Verdame ant mažos ugnies.{maždaug45min.}
Supilame likusį acta ir paverdame dar apie 10min.Sudėti į stiklainius ir užsukti.
reikia:
pora kg pomidorų,
kg. sldžiųjų paprikų,
piusę kg. obuolių[geriausia antaninių}
500ml.acto[8%}
pora a.š druskos,
pora a.šsaldžiosios paprikos.
sveikutes,daugmaz perskaiciau tema,bet neradau misrainiu i kuriu sudeti neieitu paprikos:). MB labai nemegsta paprikos.Gal turit kokiu recepteliu be paprikos;)