Įkraunama...
Įkraunama...

~Mišrainių marinavimas~

QUOTE(Leksa @ 2013 08 10, 21:10)
dariau siandien. Negaliu sakyt, kad nepavyko, pavyko, tik jau cesnako... mums per astri misraine gavosi, praktiskai vien cesnakas jauciasi. Vesiu tevui, jis cesnako megejas, tai jam greiciausiai ir tiks.

is kur jau cia daug cesnaku g.gif gal cili mestelejot negailedama ?
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2013 08 10, 20:14)
is kur jau cia daug cesnaku  g.gif  gal cili mestelejot negailedama ?

ne, dariau tiksliai pagal recepta. Cesnaka specialiai sveriau, turiu svarstykles maistui.
Atsakyti
O aš beveik niekada nieko nesveriu,viskas iš akies ir pagal mano skonį,svarbu idėja,o kaip jau padarysiu taip ir turėsiu smile.gif
Atsakyti
sveikos darbstuolytes, smile.gif
norejau paklausti apie misraine PIRSTELIUS APSILAIZYSI. kada reikia deti kita puse cukinijos, kuri pjaustoma stambiai?
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2013 08 11, 14:13)
sveikos darbstuolytes, smile.gif
norejau paklausti apie misraine PIRSTELIUS APSILAIZYSI. kada reikia deti kita puse cukinijos, kuri pjaustoma stambiai?
aciu 4u.gif

siandien kaip tik dariau, tai dejau, kai antra puoda su morkom ir svogunais sudedi i pirmaji (kur smulkiai pjaustyta cukinija), tada pagal recepta - visi kiti like produktai, tai tada ir sudejau stambiai pjaustyta cukinija
Atsakyti
QUOTE(Zivukas.d @ 2013 08 11, 21:47)
siandien kaip tik dariau, tai dejau, kai antra puoda su morkom ir svogunais sudedi i pirmaji (kur smulkiai pjaustyta cukinija), tada pagal recepta - visi kiti like produktai, tai tada ir sudejau stambiai pjaustyta cukinija

o kaip skonis? patiko?
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2013 08 01, 19:11)
Siandien dariau agurku misraine pagal sita receptuka. is vakaro supjausciau, o ryte paragavau - nu tikrai skanu  thumbup.gif  thumbup.gif 

Aš irgi dariau. Tik druskos dėjau šiek tiek daugiau, nei recepte.

Jau valgom, žiemos kaži ar sulauks tie stiklainiai. Prie šašlyko essen.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Perfect: 13 rugpjūčio 2013 - 10:05
QUOTE(kas cia @ 2013 08 12, 11:29)
o kaip skonis? patiko?

dar neragavom, nes isejo lygiai 8 stiklainiukai, tiesa paskutinis skystesnis gavosi, tai ji greitu laiku ir paragausim ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mickute7 @ 2013 08 10, 21:14)
is kur jau cia daug cesnaku  g.gif  gal cili mestelejot negailedama ?

O aš kaip tik įdėjau daugiau kajeno pipirų. Ir uj, kaip man skanu...Tikrai labai gero, ,,mano" skonio mišrainė. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2013 08 12, 11:29)
o kaip skonis? patiko?

QUOTE(Zivukas.d @ 2013 08 13, 15:08)
dar neragavom, nes isejo lygiai 8 stiklainiukai, tiesa paskutinis skystesnis gavosi, tai ji greitu laiku ir paragausim  ax.gif

nu va, paragavom biggrin.gif

skonis svelnokas toks, sakyciau net saldokas (nedejau apelsino, nes neturejau)
mamai ir vyrui patiko
Atsakyti
Gal jau ir buvo tokia ideta, bet tuomet pakartosiu, man labai patiko smile.gif

3,5 kg pomidoru (sumalti mesmale arba sublenderiuoti)
1 kg papriku (supjaustyti juostelemis)
1 kg svogunu (supjaustyti ziedais)
1 kg morku (sutarkuotu burokine tarka)

Man daug skanesne misraine gaunasi, kai atskirai dar apkepinami svogunai ir morkos, bet galima to ir nedaryti.

300 g aliejaus
300 g cukraus
150 g acto
150g druskos

Viska, isskyrus acta, supilti ir puoda ir virti apie pusvalandi. Pabaigoje supilti acta, pavirti kelias minutes. Supilstyti i stiklainius.

Is tokio kiekio man gavosi 10 po 0,5 litro.
Atsakyti
Mielos seimininkes,
patarkit man prasau, kokia geriau darzoviu misraine daryti ziemai, kad galeciau ja naudoti ne garnyrui, o sriuboms, troskiniams ir pan? 4u.gif
Atsakyti