Sveikos
Gal kas turi receptuką virtų burokėlių su žaliais pomidorais mišrainę ? turiu tik sudėtį tačiau eigos kažkodėl neužsirašius o visko detaliau nepamenu nes pernai nedariau
iš anksto AČIŪ
jau nebereikia
QUOTE(samantila @ 2012 09 09, 12:43)
jau nebereikia
prašom pasidalinti jei radote eigą
QUOTE(coliuke29 @ 2012 09 06, 18:40)
pasidariau as agurku salotas pries 2savaiciu,skanu tik kad pakaitinau per trumpai . 5 min.ir dabar viena stiklaini atidariau viskas kaip ir gerai bet agurkai kietoki ir dabar galvoju ar laikysis ji tokia ?
Priklauso nuo agurkų žievės.Jei ji storoka,tada ilgiau reiktų pakaitinti.
[quote=SmilgaS,2011 10 24, 19:12]
Skaniai atrodo, reiks pabandyti.
Kaip tik turiu cukinijų nemažai. Tik paprikos dar nevisai prinokę, nes teko nuskinti prieš šalnas.
Gal žinot ką daryti, kad greičiau paraudonuotų
Atnešu mišrainytę, dėl kurios ilgai dvejojau, bet knietėjo išbandyt. Dvejojau todėl, kad ji nevirta, o tik užvirinta, įdomu, koks skonis ir tt. Ir ką: skonis- puikus, daržovės skanutės, ne kietos, bet ir neištižę, bus superinis garnyras žiemą prie bet kokių mėsyčių.
Jei turit cukinijų perteklių, būtinai pabandykit.
Orignalus receptas čia
Aš dariau iš pusės normos su mažyte improvizacja, taigi:
Cukinijos 1,5 kg, supjausčiau plonais kvadratėliais.
Paprikos 0,5 kg , irgi supjausčiau kvadratėliais
Česnako 50 g, išspaudžiau
Druskos 1 v.s.
Cukraus 2 v. s.
Aliejaus 100 ml
Acto 80 ml
Juodųjų pipirų 0,5 arb.s.
Čili pipirų maltų 0,5 arb.s.
Petražolių sauja (supjaustyta)
Cukiniją puode užpyliau druska ir palaikiau pusvalandį, kad atsirastų skysčio, tada sudėjau visus likusius ingredientus ir palikau puode 6 valandoms. Vaizdas toks:
Tada užvirinau ir išjungiau iškart, supilsčiau į stiklainukus.
Gavosi 4 puslitriukai ir kitas nepilnas, pasilikau suvalgymui Manau, reiktų padidinti truputį cukinijų kiekį, kad tas paskutinis 5-tasis irgi būtų pilnas
Rekomenduoju
[/quote]
[/quote]
o idomu jeigu cia dar pomidoru padazo ideti gerai gautusi ar ne?gal kas bandet?
Skaniai atrodo, reiks pabandyti.
Kaip tik turiu cukinijų nemažai. Tik paprikos dar nevisai prinokę, nes teko nuskinti prieš šalnas.
Gal žinot ką daryti, kad greičiau paraudonuotų
Atnešu mišrainytę, dėl kurios ilgai dvejojau, bet knietėjo išbandyt. Dvejojau todėl, kad ji nevirta, o tik užvirinta, įdomu, koks skonis ir tt. Ir ką: skonis- puikus, daržovės skanutės, ne kietos, bet ir neištižę, bus superinis garnyras žiemą prie bet kokių mėsyčių.
Jei turit cukinijų perteklių, būtinai pabandykit.
Orignalus receptas čia
Aš dariau iš pusės normos su mažyte improvizacja, taigi:
Cukinijos 1,5 kg, supjausčiau plonais kvadratėliais.
Paprikos 0,5 kg , irgi supjausčiau kvadratėliais
Česnako 50 g, išspaudžiau
Druskos 1 v.s.
Cukraus 2 v. s.
Aliejaus 100 ml
Acto 80 ml
Juodųjų pipirų 0,5 arb.s.
Čili pipirų maltų 0,5 arb.s.
Petražolių sauja (supjaustyta)
Cukiniją puode užpyliau druska ir palaikiau pusvalandį, kad atsirastų skysčio, tada sudėjau visus likusius ingredientus ir palikau puode 6 valandoms. Vaizdas toks:
Tada užvirinau ir išjungiau iškart, supilsčiau į stiklainukus.
Gavosi 4 puslitriukai ir kitas nepilnas, pasilikau suvalgymui Manau, reiktų padidinti truputį cukinijų kiekį, kad tas paskutinis 5-tasis irgi būtų pilnas
Rekomenduoju
[/quote]
[/quote]
o idomu jeigu cia dar pomidoru padazo ideti gerai gautusi ar ne?gal kas bandet?
Papildyta:
Kaip skaniai atrodo
Matyt, irgi darysiu . Toks konservavimo ikvepimas siemet, kad jau stiklainiu nebeturiu
QUOTE(brashke77 @ 2011 08 26, 16:46)
Ule, kaip mini meno kurinukai tie stiklainukai, tikiu, kad skanu be proto
Atnešu mišrainytę, dėl kurios ilgai dvejojau, bet knietėjo išbandyt. Dvejojau todėl, kad ji nevirta, o tik užvirinta, įdomu, koks skonis ir tt. Ir ką: skonis- puikus, daržovės skanutės, ne kietos, bet ir neištižę, bus superinis garnyras žiemą prie bet kokių mėsyčių.
Jei turit cukinijų perteklių, būtinai pabandykit.
Orignalus receptas čia
Aš dariau iš pusės normos su mažyte improvizacja, taigi:
Cukinijos 1,5 kg, supjausčiau plonais kvadratėliais.
Paprikos 0,5 kg , irgi supjausčiau kvadratėliais
Česnako 50 g, išspaudžiau
Druskos 1 v.s.
Cukraus 2 v. s.
Aliejaus 100 ml
Acto 80 ml
Juodųjų pipirų 0,5 arb.s.
Čili pipirų maltų 0,5 arb.s.
Petražolių sauja (supjaustyta)
Cukiniją puode užpyliau druska ir palaikiau pusvalandį, kad atsirastų skysčio, tada sudėjau visus likusius ingredientus ir palikau puode 6 valandoms. Vaizdas toks:
Tada užvirinau ir išjungiau iškart, supilsčiau į stiklainukus.
Gavosi 4 puslitriukai ir kitas nepilnas, pasilikau suvalgymui Manau, reiktų padidinti truputį cukinijų kiekį, kad tas paskutinis 5-tasis irgi būtų pilnas
Rekomenduoju
Atnešu mišrainytę, dėl kurios ilgai dvejojau, bet knietėjo išbandyt. Dvejojau todėl, kad ji nevirta, o tik užvirinta, įdomu, koks skonis ir tt. Ir ką: skonis- puikus, daržovės skanutės, ne kietos, bet ir neištižę, bus superinis garnyras žiemą prie bet kokių mėsyčių.
Jei turit cukinijų perteklių, būtinai pabandykit.
Orignalus receptas čia
Aš dariau iš pusės normos su mažyte improvizacja, taigi:
Cukinijos 1,5 kg, supjausčiau plonais kvadratėliais.
Paprikos 0,5 kg , irgi supjausčiau kvadratėliais
Česnako 50 g, išspaudžiau
Druskos 1 v.s.
Cukraus 2 v. s.
Aliejaus 100 ml
Acto 80 ml
Juodųjų pipirų 0,5 arb.s.
Čili pipirų maltų 0,5 arb.s.
Petražolių sauja (supjaustyta)
Cukiniją puode užpyliau druska ir palaikiau pusvalandį, kad atsirastų skysčio, tada sudėjau visus likusius ingredientus ir palikau puode 6 valandoms. Vaizdas toks:
Tada užvirinau ir išjungiau iškart, supilsčiau į stiklainukus.
Gavosi 4 puslitriukai ir kitas nepilnas, pasilikau suvalgymui Manau, reiktų padidinti truputį cukinijų kiekį, kad tas paskutinis 5-tasis irgi būtų pilnas
Rekomenduoju
Kaip skaniai atrodo
Matyt, irgi darysiu . Toks konservavimo ikvepimas siemet, kad jau stiklainiu nebeturiu
QUOTE(aniuta82 @ 2012 09 07, 07:25)
man atrodo sitas gali jums tikti. tie patis ingridientai
recepta radu internete :
Ингредиенты:
Огурцы 1 кг.
Морковь 3 средних шт.
Лук репчатый 2 шт.
Соль 1,5 ст. л.
Сахар 2 ст. л.
Уксус 9% 1 ст. л.
Укроп 2-3 веточки
Чеснок пару зубчиков
Приготовление:
Огурцы помыть, порезать кружочками и сложить в кастрюлю.
Морковь тоже порезать кружочками, а лук четвертушками
Лук и морковь обжарить до готовности, но не зажаривать.
К огурцам добавить порезанный укроп и чеснок.
Выложить в кастрюлю горячие корнеплоды, добавить соль, сахар и уксус.
Перемешать и попробовать на вкус, если чего не хватает то добавить.
Быстренько довести до кипения и разложить по банкам.
Дать постоять примерно месяц, за это время салат настоится и только потом кушать!
dariau , skaniai isejo
recepta radu internete :
Ингредиенты:
Огурцы 1 кг.
Морковь 3 средних шт.
Лук репчатый 2 шт.
Соль 1,5 ст. л.
Сахар 2 ст. л.
Уксус 9% 1 ст. л.
Укроп 2-3 веточки
Чеснок пару зубчиков
Приготовление:
Огурцы помыть, порезать кружочками и сложить в кастрюлю.
Морковь тоже порезать кружочками, а лук четвертушками
Лук и морковь обжарить до готовности, но не зажаривать.
К огурцам добавить порезанный укроп и чеснок.
Выложить в кастрюлю горячие корнеплоды, добавить соль, сахар и уксус.
Перемешать и попробовать на вкус, если чего не хватает то добавить.
Быстренько довести до кипения и разложить по банкам.
Дать постоять примерно месяц, за это время салат настоится и только потом кушать!
dariau , skaniai isejo
prieš kelias dienas dariau, na ne mano skonio jos gavosi bet galvoju po mėnesio paragausiu šįryt pastebėjau jog visi dangtukai daugiau ar mažiau išsipūtę daržovės šviežios iš savo daržo, dariau tiksliai pagal aprašymą... sustačiau į šaldytuvą laikinai kol nuspręsiu ar verst komposto dėžėn ar reanimuot jei įmanoma?
atradau užsilikusį "oranžinio stebulo" stiklainiuką-jis dar skanesnis nei buvo žiemą
reik daryt
reik daryt
QUOTE(jurginėlis @ 2012 09 15, 19:00)
atradau užsilikusį "oranžinio stebulo" stiklainiuką-jis dar skanesnis nei buvo žiemą
reik daryt
reik daryt
aš jo šiemet pasidariau,tik galvoju,o kur jį naudoti?šiaip kaip padažą ar ką nors gaminant
man patiko su žuvim, bet ir su mėsos kepsneliais labai tiko, į troškinius dėjau