QUOTE(RASALIU @ 2012 07 31, 14:17)
pernai dariau šitą visai nieko gavosi
Ingredientai:
2,4 kg agurkų
3 svogūnai
4 morkos
krapų
4 lauro lapeliai
Marinatui:
500 ml vandens
125 ml acto (8 proc.)
14 g druskos
45 g cukraus
0,5 šaukšto garstyčių sėklų
8 juodieji pipirai
Gaminimas:
Agurkus nuplauti ir supjaustyti griežinėliais. Svogūnus nulupti ir supjaustyti. Morkas nuskusti ir supjaustyti griežinėliais. Vandenį užvirinti su actu. Įdėti druskos, cukraus ir prieskonių. Virti apie 2 min. Agurkus sluoksniuoti stiklainiuose su svogūnais ir morkomis. Įdėti krapų ir po lauro lapelį. Užpilti karštu marinatu ir užsukti. Pasterizuoti 85°C temperatūroje 20 min
Ingredientai:
2,4 kg agurkų
3 svogūnai
4 morkos
krapų
4 lauro lapeliai
Marinatui:
500 ml vandens
125 ml acto (8 proc.)
14 g druskos
45 g cukraus
0,5 šaukšto garstyčių sėklų
8 juodieji pipirai
Gaminimas:
Agurkus nuplauti ir supjaustyti griežinėliais. Svogūnus nulupti ir supjaustyti. Morkas nuskusti ir supjaustyti griežinėliais. Vandenį užvirinti su actu. Įdėti druskos, cukraus ir prieskonių. Virti apie 2 min. Agurkus sluoksniuoti stiklainiuose su svogūnais ir morkomis. Įdėti krapų ir po lauro lapelį. Užpilti karštu marinatu ir užsukti. Pasterizuoti 85°C temperatūroje 20 min
Aciu labai! O ka reiskia pasterizuoti 85 C 20 min? Cia i orkaite juos deti uzsuktus, ar ka su jais daryti?