[quote=SmilgaS,2011 10 26, 19:43]
Paliekant puode, jos marinuojasi. Kitaip tektų įpilti vandens ir gautųsi ne marinuotos daržovės, o troškintos. Daugiau jos būtų ištižę nei traškios.
[/quote/]
Ačiū, kad atsakėt
Tik vanduo šiaip niekur nesipila, yra tokie receptai: daržoves laikom druskoj ir taip išsiskiria sultys, kurias nupylus, užkaitinamas marinatas ir verdamos daržovės; kitas variantas, daržoves irgi laikom druskoj, išsiskiria sultys, bet jų nenupilam, verdam daržoves, marinuojam; trečias variantas, daržovių nelaikom druskoj, dedam tiesiai į marinatą ir verdam.
Tai nesuprantu kame skirtumas

du pirmus variantus bandžiau, tai rezultatas tas pats.
O kaip jūs sakot, kad puode marinuojasi, tai nea, nes daržoves apipylus druska, iš jų išsiskiria sultys