Padariau vakar adzika. Nu blin, dejau viska pagal recepta, bet astrumo tai truksta.. turejau tris ciliukus, bet idejau du kaip recepte raso, o galejau tris. Nu ner astrumo, bet vistiek superinis skonis
gal zinote koki recepta misraines su cukinija arba tiesiog is ivairiu darzoviu , kad nebutu saldziarukstis arba astrus?
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 09 08, 11:59)
Padariau vakar adzika. Nu blin, dejau viska pagal recepta, bet astrumo tai truksta.. turejau tris ciliukus, bet idejau du kaip recepte raso, o galejau tris. Nu ner astrumo, bet vistiek superinis skonis
O cili dejote su seklomis?
QUOTE(sbo @ 2011 09 08, 14:50)
O cili dejote su seklomis?
Be seklu.. as cili sriuba kai darau, tai seklu niekada nededu, nes buna ir taip astru... maniau ir cia taip bus..
QUOTE(zlibe @ 2011 09 07, 11:33)
va pagal sita
Reikės:
2.5 kg. cukinijų
0,5 kg. paprikos
1 valg. š. druskos
150 gr. acto
1 stiklinės cukraus
1 stiklinės aliejaus
0,5 kg pomidorų padažo
Cukinijas nuplauti ir supjaustyti kubeliais (jei cukinijos mažos, tai odelės nulupti nereikia, nes ji minkšta), išvalyti papriką, supjaustyti kubeliais. Viską dėti į puodą, berti druską, cukrų, aliejų, padažą ir troškinti apie 40 min. Pabaigoje supilti actą, po to būtinai užvirti. Karštą masę dėti į stiklainius, užsukti dangteliais, apversti ir apkloti šiltai kol atvės.
Reikės:
2.5 kg. cukinijų
0,5 kg. paprikos
1 valg. š. druskos
150 gr. acto
1 stiklinės cukraus
1 stiklinės aliejaus
0,5 kg pomidorų padažo
Cukinijas nuplauti ir supjaustyti kubeliais (jei cukinijos mažos, tai odelės nulupti nereikia, nes ji minkšta), išvalyti papriką, supjaustyti kubeliais. Viską dėti į puodą, berti druską, cukrų, aliejų, padažą ir troškinti apie 40 min. Pabaigoje supilti actą, po to būtinai užvirti. Karštą masę dėti į stiklainius, užsukti dangteliais, apversti ir apkloti šiltai kol atvės.
Dariau pagal šį receptą. Naudojau pirktines paprikas.Mano skoniui gavosi kartokas
O kas cia galejo duot kartuma?
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 09 08, 20:37)
O kas cia galejo duot kartuma?
Ir aš nesuprantu. Na kitą kartą darysiu iš cukinijų ir daugiau kitokių daržovių. Aišku susivalgys.
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 09 08, 18:37)
O kas cia galejo duot kartuma?
[QUOTE]
na nebent zalioji paprika
Man ir gavosi kartus sis receptas,kt karta darydama papriku nedeciau.
dariau ir aš pagal šį receptą tik vietoj cukinjų patisonus dėjau : 2kg pastarųjų ir 1kg paprikų... labai skaniai gavosi net anyta (galbūt būsima ) recepto paprašė
QUOTE(Jigsaw @ 2011 09 09, 19:50)
Man ir gavosi kartus sis receptas,kt karta darydama papriku nedeciau.
Aš dėjau pirktines raudonas paprikas. Ir skonis tikrai turi tokį specifinį kartumą.
QUOTE(Ulė @ 2011 08 23, 10:55)
Mergaites,ar sitai misrainei morkos turi buti virtos? Laaaaabai noriu isbandyti