Įkraunama...
Įkraunama...

~Mišrainių marinavimas~

QUOTE(zlibe @ 2011 08 31, 08:49)
ar cia tas kur stiklainiuose buna?

Na taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zlibe @ 2011 08 31, 08:49)
ar cia tas kur stiklainiuose buna?

Taip.
Atsakyti
aciu kad pasaket man neismanelei. ax.gif na ka nuo rytojaus uzsiimsiu misrainiu darymu
agurku jau isidejau virs 50litru blush2.gif ryt darysiu oranzini stebukla smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zlibe @ 2011 08 30, 19:44)
o koki padaza dejot ar irgi daumantu?

as dejau savo daryta:)
Atsakyti
na siandien pasidariau cukiniju misraine ziemai, tai su mama ragavom dar nebaigta virti ir dar be acto tai labai skanu smile.gif skonis panasus kaip kiniskas sladziarugstis padazas 4u.gif
Atsakyti
Aš susimakalavau mišrainę iš to, ką turiu - pomidorai, cukinijos, moliūgas, stambiai tarkuotas morkas ir pjaustytus svogūnus apkepinau nerafinuotame saulėgrąžų aliejuje. Ant galo dėjau pjaustytas paprikas ir česnakus. Proporcijos maždaug lygios. Tik česnakų mažiau. Prieskoniai - juodieji ir kvepiantys pipirai, druska, cukrus ir actas pagal skonį. Man labai skanu. Ir mb sakė, kad kvepia, kaip Ukrainoj pas babūnę.. lotuliukas.gif

Acto pyliau vos vos.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aušrytė: 06 rugsėjo 2011 - 12:03
[quote=zlibe,2011 09 01,
na siandien pasidariau cukiniju misraine ziemai, tai su mama ragavom dar nebaigta virti ir dar be acto tai labai skanu smile.gif skonis panasus kaip kiniskas sladziarugstis padazas
Pagal kokį receptą darei,gal gali pasidalinti.Ačiū
Atsakyti
va pagal sita

Reikės:

2.5 kg. cukinijų
0,5 kg. paprikos
1 valg. š. druskos
150 gr. acto
1 stiklinės cukraus
1 stiklinės aliejaus
0,5 kg pomidorų padažo

Cukinijas nuplauti ir supjaustyti kubeliais (jei cukinijos mažos, tai odelės nulupti nereikia, nes ji minkšta), išvalyti papriką, supjaustyti kubeliais. Viską dėti į puodą, berti druską, cukrų, aliejų, padažą ir troškinti apie 40 min. Pabaigoje supilti actą, po to būtinai užvirti. Karštą masę dėti į stiklainius, užsukti dangteliais, apversti ir apkloti šiltai kol atvės.
Atsakyti
Sveikos,

esu skanavusi labai puiku recepta, dabar visur ieskau kokiom proporcijom daryti, bet niekaip nerandu
o receptas toks: smulkiai tarkuoti burokeliai, obuoliai ir mazosios pupeles. nezinau koks pilamas marinatas .
gal kas esate toki recepta dare?
Atsakyti
sveikutes as turiu geresnį receptą iš cukinijos
10 l cukinijos jau supjaustytos. 0,5 l aliejaus.0,5 l pomidoro padažo,200 ml acto. 1 st cukraus,3 šaukštai druskos , o gale dėti česnako pagal skonį. Man ši cukinijos ikra labai patinka per pietus su mėsa.
Atsakyti
QUOTE(geleasirtu @ 2011 09 08, 09:44)
sveikutes as turiu geresnį receptą iš cukinijos

uz kieno geresni ax.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
SKANESNIS u= mano atrastus receptus is cukinijos thumbup.gif 5=eisti nieko nenor4jau doh.gif ax.gif
Atsakyti