QUOTE(merga @ 2009 09 04, 11:03)
morkos su pupelemis:
4kg morkų,
1kg svogūnų
1 litras pupelių,
cukraus, druskos,
butelis aliejaus,
0,5 l pomidorų padažo,
5-6 šaukštai acto,
truputis maltų imbierų,cinamono, muskato ir juodųjų pipirų.
Pupeles pamirkyt vendenyje (geriausia per nakti), išvirt pasūdytam vandenyje. Morkas sutarkuoti burokine tarka ar šiaudeliais. Svogūnus supjaustyti kubeliais ir kartu su morkom troškint dideliame puode supylus aliejų, dažnai maišyti. Maždaug po 15 min ipilti stiklinę vandens ir troškint kol daržovės visiškai suminkštės. Tada subert pupeles, prieskonius pagal skonį, acta, pom. padažą ir dar 5 min patroškint. Paskui i stiklainiukus.
4kg morkų,
1kg svogūnų
1 litras pupelių,
cukraus, druskos,
butelis aliejaus,
0,5 l pomidorų padažo,
5-6 šaukštai acto,
truputis maltų imbierų,cinamono, muskato ir juodųjų pipirų.
Pupeles pamirkyt vendenyje (geriausia per nakti), išvirt pasūdytam vandenyje. Morkas sutarkuoti burokine tarka ar šiaudeliais. Svogūnus supjaustyti kubeliais ir kartu su morkom troškint dideliame puode supylus aliejų, dažnai maišyti. Maždaug po 15 min ipilti stiklinę vandens ir troškint kol daržovės visiškai suminkštės. Tada subert pupeles, prieskonius pagal skonį, acta, pom. padažą ir dar 5 min patroškint. Paskui i stiklainiukus.
sian buvo isbandyta
aciu uz recepta
P.S> tik dariau su perpus mazesnem porcijom.