Brashke77, abi mišrainės puikios, tikrai bus skanu žiemą prie mėsos
Ulė, tie baklažanai puikiai žiūrisi Gal ragavai, koks skonis?
Šaunuolės abi
Daivute ,susluoksniuotos neragavau, bet pomidoru marinatas su medum ir actu nerealusss, as padidinau medaus ir acto kieki, nei originale, man daugiau skonio norejos,tai saukstais kabinom,tikiu bus labai skanu
braske, rodos net skoni jauciu kaip tu moki perteikti
braske, rodos net skoni jauciu kaip tu moki perteikti
Ulė, bandysiu aš tas salotas, tik vėliau
Dabar su pomidorais kovoju
Dabar su pomidorais kovoju
QUOTE(brashke77 @ 2011 08 26, 15:24)
drasiai galiu rekomenduoti si recepta- pukus skonis, ne suri, ne rugsti, puikiai atytaikytas prieksoniu kiekis. Labai kvapni, skani misrainyte, gal del keptu svogunu su morkom, bet pasaka
RECEPTAS
o cia mano pagaminta:
Beje, viska dariau pagal recepta, gavosi 5 puslitriukai ir nei gramo daugiau, kaip tik!
RECEPTAS
o cia mano pagaminta:
Beje, viska dariau pagal recepta, gavosi 5 puslitriukai ir nei gramo daugiau, kaip tik!
manau cia tai turetu buti super reis butinai isbandyti
Brashke77, dėkoju už receptuką, tikrai bandysiu, būtent tai , ko ieškojau. Ačiū
QUOTE(Ulė @ 2011 08 26, 19:49)
Daivute ,susluoksniuotos neragavau, bet pomidoru marinatas su medum ir actu nerealusss, as padidinau medaus ir acto kieki, nei originale, man daugiau skonio norejos,tai saukstais kabinom,tikiu bus labai skanu
braske, rodos net skoni jauciu kaip tu moki perteikti
braske, rodos net skoni jauciu kaip tu moki perteikti
O apie kokį čia jūs marinatą? Dar turiu kaip tik pomidorų...
Vkr draugavau su oranziniu stebuklu,man jis toks skystokas gavosi,sakau gal kad pomidorus lupau,dar neragavau...
QUOTE(adra @ 2011 08 26, 20:43)
manau cia tai turetu buti super reis butinai isbandyti
Gaminau pagal sita recepta,nesuprantu ka blogai padariau,bet gavosi kartu tiek dirbau o viskas suniui ant uodegos
QUOTE(Jigsaw @ 2011 08 28, 09:53)
Gaminau pagal sita recepta,nesuprantu ka blogai padariau,bet gavosi kartu tiek dirbau o viskas suniui ant uodegos
Taip gyrėte oranžinį stebuklą. Gaminau ir aš. Gavosi puikiai. Odelių nenuiminėjau- jos ir taip per 1 val virimo laiką sumažėja. Skonis gavosi kaip tik. O jei jums gavosi kartu- gal padauginot pipirų, o morkos nekarčios?
QUOTE(saulyte33 @ 2011 08 28, 10:14)
Taip gyrėte oranžinį stebuklą. Gaminau ir aš. Gavosi puikiai. Odelių nenuiminėjau- jos ir taip per 1 val virimo laiką sumažėja. Skonis gavosi kaip tik. O jei jums gavosi kartu- gal padauginot pipirų, o morkos nekarčios?
Kai kaimynas paragavo manaja,irgi pasake,kad kartu. Nuo žmogaus priklauso. Bet juk ja ne su šaukštu kirsim įsidejau tiesiai i lekšte su agurkiene,labai pagerino skoni
QUOTE(Jigsaw @ 2011 08 27, 12:16)
Vkr draugavau su oranziniu stebuklu,man jis toks skystokas gavosi,sakau gal kad pomidorus lupau,dar neragavau...
Mano irgi buvo skystokas, tiesiog samčiu nusėmiau prieš dėdama druską, cukrų ir t.t., iki norimo tirštumo, o nusemtą skystį sunaudojau troškiniui. Viskas liuks pavyko
http://www_neringa-b...-cukinijom.html
Sitas gavosi man kartus,oranzinis liux-ragavau.....
Papildyta:
tiesa gal kas paprasta burokeliu su actu ziemai receptuka imestu?
Sitas gavosi man kartus,oranzinis liux-ragavau.....
Papildyta:
tiesa gal kas paprasta burokeliu su actu ziemai receptuka imestu?