Įkraunama...
Įkraunama...

~Mišrainių marinavimas~

QUOTE(Milky-Way @ 2011 08 11, 10:06)
3kg pomidorų
po 1kg paprikos, svogūnų ir morkų
0,5 stiklinės acto
1 stiklinė cukraus
1 valgomasis šaukštas druskos
250g aliejaus
Daržoves susmulkinam, sudedama visus kitus produktus ir paliekam 2,5 val pasimarinuot. Tada statom virti ant nedidelės ugnies, po užviromo paverdam 20-25 min, svarbu nepervirt.
Dedam į stiklainiukus ir užsukam. Skanaus 4u.gif

o man iš pomidorų košė gaunasi tiek virus, ar taip ir turi būti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Milky-Way @ 2011 08 11, 10:06)
3kg pomidorų
po 1kg paprikos, svogūnų ir morkų
0,5 stiklinės acto
1 stiklinė cukraus
1 valgomasis šaukštas druskos
250g aliejaus
Daržoves susmulkinam, sudedama visus kitus produktus ir paliekam 2,5 val pasimarinuot. Tada statom virti ant nedidelės ugnies, po užviromo paverdam 20-25 min, svarbu nepervirt.
Dedam į stiklainiukus ir užsukam. Skanaus 4u.gif

o druskos tikrai tik 1 saukstas g.gif kazko mazoka atrodo ant tiek pomidoru g.gif
Atsakyti
[quote=ewacka,2011 08 09, 13:07]
DARZOVIU ASORTI

Agurkai, pomidorai, paprikos, ziediniai kopustai, krapai, lauro lapeliai, kvapnieji ir juodieji pipirai, cesnakai.

Marinatui: 1,5 l vandens, 4 saukstai cukraus,2 saukstai druskos, 100 g acto.

Darzoves nuplauname ir sudedame i stiklainius. Uzpilame marinatu ir kaitiname 30 min.



gal kas galetumete patarti, ar pagal si recepta marinata reikia uzvirinti, ar pilti saltu, o paskui virinti viska kartu g.gif
Atsakyti
As dariau cukiniju misraine su morkomis ir pomidorais.Radau zurnale recepta.
1,5 kg cukiniju
500 g morku
500 g pomidoru
200 g svogunu
1 l vandens
truputis druskos ir rugscios druskeles
Cukinijas,morkas ir svogunus supjaustome.Pilame i puoda vandens ir verdame,kol darzoves ima minksteti.Tada sudedam pjaustytus pomidorus,truputi druskos,rugscios druskeles ir dar kelias min paverdam.Misraine sudedam i stiklainius,kuriuos apie 20 min dar pakaitinam.
Daugiau nieko nereikejo deti,kazin ar laikysis ta misraine g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Samarija: 16 rugpjūčio 2011 - 14:26
QUOTE(Samarija @ 2011 08 16, 15:20)
rugscios druskeles

o kas čia per druskelė? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aira* @ 2011 08 16, 15:30)
o kas čia per druskelė?  g.gif

Citrinos rugstis smile.gif
Atsakyti
Velniava g.gif pasidariau pagal savo recepta turisto pusrycius. Ir idejau kazkur tris saukstus druskos. Na man jos uztenka, bet ar ne nuo druskos priklauso, kad nesurugtu? Paskaiciau dabar senus savo komentarus, tai radau parasius, kad dejau keturis saukstus.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 08 17, 17:48)
Velniava  g.gif pasidariau pagal savo recepta turisto pusrycius. Ir idejau kazkur tris saukstus druskos. Na man jos uztenka, bet ar ne nuo druskos priklauso, kad nesurugtu? Paskaiciau dabar senus savo komentarus, tai radau parasius, kad dejau keturis saukstus.

Kas per "Turisto pusryčiai"? Ir man smalsu... blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aušrytė @ 2011 08 17, 18:44)
Kas per "Turisto pusryčiai"? Ir man smalsu...  blush2.gif  4u.gif


Prasom 4u.gif

TURISTO PUSRYCIAI

Pas mane tokios proporcijos:
1 kg morku,
1 kg papriku,
3 kg pomidoru,
100 g cukraus, druskos,
2 stiklines ryziu,
0,5 l aliejaus.

Ryzius palikt keliom valandom pabrinkt saltam sudytam vandeny, morkas sutarkuot, pakepint aliejuje, paprikas ir pomidorus sumalt. Viska virinti 25 min, tada supilti ryzius, ir virti kol jie suminsktes.
Gavosi lygiai lygiai 10 puslitriniu stiklainiuku.
Atsakyti
Oranžinis stebuklas
Pasišokinėdama atnešu šį receptuką čia, iš morkų, pomidorų ir česnako toks puikus užtaisas, skaičiau apie jį viename forume, lieptą buvo daryti iš dvigubos normos ir tikrai nė nereikėtu mažinti, aš kartosiu dar smile.gif

user posted image

2 kg. morkų
3 kg. pomidorų
sauja lupto česnako
200 gr. cukraus
2 šaukštai druskos
200 ml. aliejaus
arbatinis šaukštelis pipirų
4 šaukštai obuolių acto

Morkas smulkiai sutarkuoti. Pomidorus supjaustyti riekelėmis.

user posted image


Užpilti cukrų, druską ir aliejų, išmaišyti ir virti maišant apie valandą. Suberti pipirus, actą ir dar patroškinti 15 min.
Supilstyti į iškaitintus stiklainius.
Gaunasi apie 4 l.

Skanaus!!

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ulė @ 2011 08 18, 20:00)
Oranžinis stebuklas



Skamba skaniai,manau turėtų tikti prie daugelio patiekalų...Dėkui už receptuką 4u.gif Bet ar netrukdo pomidorų odelė? Nebūtų geriau ją nulupti? g.gif
Aš vakuoju daug,bet pomidorus visada nulupu.Nors laiko ir darbo sąnaudos padidėja,bet žiemą skaniau valgosi ax.gif
Atsakyti
Ule, o prie ko tiktu sis padazas? 4u.gif
Atsakyti