Įkraunama...
Įkraunama...

~Mišrainių marinavimas~

QUOTE(georgiana @ 2011 08 10, 08:06)
labai skanu Agniskos isgirta papriku spalvine gama us medumi, jau 4 sezonas arteja siam gaminiui:)


O kaip konkreciau gal esate isivedusi vadinasi misraine? Nes bandau ieskoti per google nera... schmoll.gif
Atsakyti
Čia maniškės paprikos

O,aš dabar cukinijų mišrainę darau su ananaisais bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(indrusep @ 2011 08 10, 11:44)
O kaip konkreciau gal esate isivedusi vadinasi misraine? Nes bandau ieskoti per google nera...  schmoll.gif

Ten ne mišrainė schmoll.gif Bet be galo skanu biggrin.gif
Atsakyti
3kg pomidorų
po 1kg paprikos, svogūnų ir morkų
0,5 stiklinės acto
1 stiklinė cukraus
1 valgomasis šaukštas druskos
250g aliejaus
Daržoves susmulkinam, sudedama visus kitus produktus ir paliekam 2,5 val pasimarinuot. Tada statom virti ant nedidelės ugnies, po užviromo paverdam 20-25 min, svarbu nepervirt.
Dedam į stiklainiukus ir užsukam. Skanaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Milky-Way @ 2011 08 11, 10:06)
3kg pomidorų
po 1kg paprikos, svogūnų ir morkų
0,5 stiklinės acto
1 stiklinė cukraus
1 valgomasis šaukštas druskos
250g aliejaus
Daržoves susmulkinam, sudedama visus kitus produktus ir paliekam 2,5 val pasimarinuot. Tada statom virti ant nedidelės ugnies, po užviromo paverdam 20-25 min, svarbu nepervirt.
Dedam į stiklainiukus ir užsukam. Skanaus 4u.gif


morkas tarkuojat ar kubeliais pjaustote?
Atsakyti
QUOTE(Ingaaa @ 2011 08 11, 10:49)
morkas tarkuojat ar kubeliais pjaustote?

tarkuoju
Atsakyti
QUOTE(PATAPSA @ 2011 08 03, 12:07)
turiu ir aš šiemet žiedinių kopūstų,bet koservavusi nesu,tad ieškau visokių receptėlių. Gal turit foto kaip atrodo ši mišrainytė stiklainiuose? nežinau kokio dydžio kopūstus dėt ax.gif  4u.gif
Gal kas yra darę mišrainę agurkai+žiediniai kopūstai+šparaginės pupelės? g.gif

Aš tai darau asorti žiediniai kopūstai+ morkytės+ agurkai+paprika ir viska užkonservuoju kaip uspashiko agurkėlius ( 2 kartus užpilu)
Atsakyti
Labai skanią dariau su burokėliais,baklažanais,svogūnais,paprika,česnaku,morkom,ir pomidorais mišrainę.Pirmą kartą,bet likau labai nustebinta,maniau marmaliūzė gausis,bet labai skanu..Galėsiu vėliau nurašyti receptą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniska: 12 rugpjūčio 2011 - 07:56
Agniska, lauksim recepto
Atsakyti
QUOTE(Milky-Way @ 2011 08 11, 10:06)
3kg pomidorų
po 1kg paprikos, svogūnų ir morkų
0,5 stiklinės acto
1 stiklinė cukraus
1 valgomasis šaukštas druskos
250g aliejaus
Daržoves susmulkinam, sudedama visus kitus produktus ir paliekam 2,5 val pasimarinuot. Tada statom virti ant nedidelės ugnies, po užviromo paverdam 20-25 min, svarbu nepervirt.
Dedam į stiklainiukus ir užsukam. Skanaus 4u.gif

o jeigu per nakti paliksiu pasimarinuot per ilgai bus? g.gif
Atsakyti
Salotos "Chadyženka"

1kg baklažanų
500g burokėlių,morkų,svogūnų,saldž.paprikų,aliejaus,
1kg pomidorų,
200g česnakų,
40g druskos,
50g cukraus,
60g, 9proc acto,
petražolių

Baklažanus supjaustyti mažais kubeliais,burokėlius ir morkas stambiai sutarkuoti.Pomidorus ir česnakus sumalti mėsmale.Svogūnus supjaustyti plonai,paprikas šiaudeliais.
Į indą supilti aliejų,įkaitinti sudėti svogūnus,pakepinti 10-15min,paskui sudėti pomidorus ir česnakus,įpilti acto,suberti druską ir cukrų,petražoles.Pakaitinti,sudėti burokėlius,morkas,baklažanus,ir paprikas.vėl gerai sumaišyti ir maišant ant vidutinės ugnies virti 1val.Indas turi būti užzdengtas dangčiu.Baigiant virti 2-3min padidinti ugnį.Salotas sudėti į stiklainiukus,sandariai uždaryti ir šiltai apkloti.

Labai skanios gavosi,ir aštrokos,nes česnako nemažai bigsmile.gif
Atsakyti
o burokas zalias ar virtas? Kiek gaunasi is sio kiekio darzoviu? Su kuom si misraine valgoma?
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2011 08 12, 14:07)
o burokas zalias ar virtas? Kiek gaunasi is sio kiekio darzoviu? Su kuom si misraine valgoma?

Žalias burokas,nepasakysiu kiek tiksliai man čia gavosi,išnešiau viską į rūsį,maždaug 5- 0.7l ir para stiklainiukų 0.5l,suverda šiaip.O valgyt,tai valgėm su duona vieną,ir su mėsyte valgėm,žiemą sakiau ir sriubą virsiu,nes skanu tikrai,vaikas labai valgė biggrin.gif
Atsakyti