Salotos "Chadyženka"1kg baklažanų
500g burokėlių,morkų,svogūnų,saldž.paprikų,aliejaus,
1kg pomidorų,
200g česnakų,
40g druskos,
50g cukraus,
60g, 9proc acto,
petražolių
Baklažanus supjaustyti mažais kubeliais,burokėlius ir morkas stambiai sutarkuoti.Pomidorus ir česnakus sumalti mėsmale.Svogūnus supjaustyti plonai,paprikas šiaudeliais.
Į indą supilti aliejų,įkaitinti sudėti svogūnus,pakepinti 10-15min,paskui sudėti pomidorus ir česnakus,įpilti acto,suberti druską ir cukrų,petražoles.Pakaitinti,sudėti burokėlius,morkas,baklažanus,ir paprikas.vėl gerai sumaišyti ir maišant ant vidutinės ugnies virti 1val.Indas turi būti užzdengtas dangčiu.Baigiant virti 2-3min padidinti ugnį.Salotas sudėti į stiklainiukus,sandariai uždaryti ir šiltai apkloti.
Labai skanios gavosi,ir aštrokos,nes česnako nemažai