Įkraunama...
Įkraunama...

~Mišrainių marinavimas~

QUOTE(Meja~ @ 2010 11 24, 19:40)
Sveikos, prisidariau tokios misraines ziemai bet nezinau su kuom ja valgyti gal jus kaip nors ka nors darote is jos?

Ar čia klausi apie tą mišrainę, kurios receptą parašei?
Jei taip, tai aš ją sriubai naudoju-gaunasi ryžių-pomidorinė sriuba rolleyes.gif
Atsakyti
ar esat gaminusios kokia misraine is lapiniu burokeliu, dar vadinamu mangoldais? labai daug man ju priaugo prilapojo, nebezinau ka su jais daryt g.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2011 06 08, 15:18)
ar esat gaminusios kokia misraine is lapiniu burokeliu, dar vadinamu mangoldais? labai daug man ju priaugo prilapojo, nebezinau ka su jais daryt  g.gif

jau reikia jungtis prie jusu thumbup.gif
Atsakyti
Merginos, o koki alieju naudojat misrainiu marinavimui?
Nes as kazkada dariau cukiniju ir papriku misraine tokia, viskas butu super skanu jeigu nesijaustu taaaaaip klaikiai aliejus unsure.gif todel viska atidaviau tevukui, jam suejo, bet mes su vyru valgyt negalejom unsure.gif siaip visur naudoju tik alyvuogiu alieju, bet ar misrainem jis tiktu? Galbut yra koks nors pigesnis variantas kurio skonio taaaaip smarkiai nesijaustu g.gif
Atsakyti
aš naudoju natūrą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(persikiuks @ 2011 06 08, 15:18)
ar esat gaminusios kokia misraine is lapiniu burokeliu, dar vadinamu mangoldais? labai daug man ju priaugo prilapojo, nebezinau ka su jais daryt  g.gif

dar nedariau, bet zadu det i stiklainius kartu su rugstynem, sriuba gaunas pasakiska(is svieziu), tiesiog supjaustytus mongoldus nedideliam kieky vandens pakaitinsiu 10-15min, dadesiu pjaustytas rugstynes, druska ir i stiklainius mirksiukas.gif
Atsakyti
pas mane mongoldai leliukes tad dar nesismanau kada teks isilieti i misraines...vasara juk ilga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2011 06 23, 19:50)
dar nedariau, bet zadu det i stiklainius kartu su rugstynem, sriuba gaunas pasakiska(is svieziu), tiesiog supjaustytus mongoldus nedideliam kieky vandens pakaitinsiu 10-15min, dadesiu pjaustytas rugstynes, druska ir i stiklainius  mirksiukas.gif

o as ilgai galvojau, paskui sugalvojau kad vis delto cia burokeliai ir uzmarinavau tuo paciu marinatu kaip visus normalius burokelius. kazi kas cia gausis g.gif druskos pas mane minimaliai.
Atsakyti
QUOTE(georgiana @ 2011 06 23, 22:52)
pas mane mongoldai leliukes tad dar nesismanau kada teks isilieti i misraines...vasara juk ilga 4u.gif

per menesi uzaugs 4u.gif as pati papildomai siom dienom dar pasisesiu, nezinojau, kad jie tokie skanus

QUOTE(persikiuks @ 2011 06 24, 08:25)
o as ilgai galvojau, paskui sugalvojau kad vis delto cia burokeliai ir uzmarinavau tuo paciu marinatu kaip visus normalius burokelius. kazi kas cia gausis  g.gif  druskos pas mane minimaliai.

nu ir gerai bus, virsi skania lapiene thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gekoniuke @ 2011 06 24, 10:20)
per menesi uzaugs  4u.gif as pati papildomai siom dienom dar pasisesiu, nezinojau, kad jie tokie skanus
nu ir gerai bus, virsi skania lapiene  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
o kiek tos ruskos deti i tuos burokelius ir rugstynes?na pvz ant puslitriuko?
Papildyta:
dar noriu paklausti kaip tos misraines su visokiais ryziais,perlinem kruopom ar jos laikosi gerai?as kazkada buvau sugalvojusi tokias pasidaryti bet buvau isbarta kad nesamone cia,kad kazkaip tos kruopos nebegeros buna tiek pastovejusios
Atsakyti
QUOTE(Bryana @ 2011 06 26, 23:51)
o kiek tos ruskos deti i tuos burokelius ir rugstynes?na pvz ant puslitriuko?
Papildyta:
dar noriu paklausti kaip tos misraines su visokiais  ryziais,perlinem kruopom ar jos laikosi gerai?as kazkada buvau sugalvojusi tokias pasidaryti bet buvau isbarta kad nesamone cia,kad kazkaip tos kruopos nebegeros buna tiek pastovejusios

Aš dariau ir su ryžiais ir su perlinėmis kruopomis, pagal čia kažkur duotus receptus. Galiu pasakyti stovi puikiai. Ai dar su pupelėmis mišrainę stačiau. Po to tik atidarai ir sriubon. mmmmm bigsmile.gif
Atsakyti