Įkraunama...
Įkraunama...

~Mišrainių marinavimas~

QUOTE(Leilla @ 2009 09 04, 10:02)
morkos su pupelemis turetu irgi butu skanu, jei pabandysi daryt pasakyk koks skonis, ir as gal pasidarysiu smile.gif

Jo,čia turėtų būti skanu.Savaitgalis suplanuotas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Terija:) @ 2009 09 04, 14:27)
Jo,čia turėtų būti skanu.Savaitgalis suplanuotas  doh.gif


Pasirodo ne vina esu pasinešusi savaitgalį praleisti tarp stiklainių doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 09 04, 13:33)
Pasirodo ne vina esu pasinešusi savaitgalį praleisti tarp stiklainių  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

man MB sako gal koduoti tave jau reikes, sako armija ismaitintum lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 09 04, 14:48)
man MB sako gal koduoti tave jau reikes, sako armija ismaitintum  lotuliukas.gif


Niu pas mani ir panašiai(jau pritrūkau lentynų rūsy),bet kai aplinkui bedarbių gretos didėja,kalėdom turėsiu ko dovanot mirksiukas.gif biggrin.gif

Dar keletas receptėlių:
Mišrainė žiemai su burokėliais ir obuoliais
3kg burokėlių, supjaustytų kubeliais,
2kg antaninių obuolių, nuluptų ir supjaustytų kubeliais,
1kg pomidorų, supjaustytų kubeliais,
1kg morkų, išvirtų atskirai ir supjaustytų kubeliais,
1kg svogūnų, supjaustytų kubeliais.
Į puodą dedame burokėlius, obuolius, morkas, pomidorus, svogūnus, 3 valgomus šaukštus druskos, 3 valgomus šaukštus cukraus, 0,5 l aliejaus, juodųjų maltų pipirų pagal skonį, ir troškiname 40 min.

Čia dar viena rasta tik neisivaizduoju koks kiekis gausis pagal tą kiekį blink.gif g.gif

Troškintų kopūstų salotos žiemai su pomidorų padažu
Pripjaustom kibirą kopūstų ir į juos supilam pusę litro mums patinkančio pomidorų padažo. Pridedam pagal skonį druskos ir cukraus bei truputį acto. Vietoje pomidorų padažo galima dėti ir patinkančio kečupo. Viska palaikome parą ir po to ištroškiname. Tai trunka maždaug 25-30 min. Dar karštus kopūstus sudedam į stiklainiukus ir užsukam. Visas skonis priklauso nuo to, kokį pomidorų padažą ar kečupą įpilsime. Žiemą labai skanu prie mėsos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo merga: 04 rugsėjo 2009 - 18:33


Dar keletas receptėlių:
Mišrainė žiemai su burokėliais ir obuoliais
3kg burokėlių, supjaustytų kubeliais,
2kg antaninių obuolių, nuluptų ir supjaustytų kubeliais,
1kg pomidorų, supjaustytų kubeliais,
1kg morkų, išvirtų atskirai ir supjaustytų kubeliais,
1kg svogūnų, supjaustytų kubeliais.
Į puodą dedame burokėlius, obuolius, morkas, pomidorus, svogūnus, 3 valgomus šaukštus druskos, 3 valgomus šaukštus cukraus, 0,5 l aliejaus, juodųjų maltų pipirų pagal skonį, ir troškiname 40 min.


o burokėliai virti 4u.gif
Atsakyti
sužinojau,kad visgi alyvinius obuolius galima dėti į mišraines,uogienes -žodžiu galima smile.gif
Atsakyti
Marinuotos saldžiosios paprikos su cukinijomis
2kg. jaunų cukinijų
2šaukštai druskos,
1kg.įvairių spalvų papriku
500ml. pomidorų padažo,
Marinatui:
230 g.aliejaus,
200g. cukraus,
4-5 pipirai,130ml. acto.
Cukinijas nuplauti ,supjaustyti į keturias dalis .ir išimti sėklas.
Užbarstyti šaukštą druskos ir palaikyti valandą.
Paprikas išvalyti ,supjaustyti šiaudeliais ir sudėti į indą.
Susidaris sultims cukiniju nupilti ir lengvai paspauti
Cukinijas supjaustyti kūbeliais ir suberti į indą su paprikomis.
Įpuodą supilti aliejų,suberti likusią druską,cukrų,pipirus.
Kaitinti ant silpnos ugnies ,kol cukrus,druska ištirps.
Marinatą supilti į indą su paprikomis ir cukinijomis,gerai išmaišyti ir ant silpnos ugnies troškinti 20min.
Supilti pomidorų padažą išmaišyti ir 10min. troškinti.
Supilti acta išmaišyti ir dar patroįškinti.
Masę sukrėsti į stiklainius užsukti.
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 09 04, 07:33)
Tas pats ,tu auksas  clap.gif  yahoo.gif  yess.gif  assa.gif  assa.gif  oro_buckis.gif


Smagu, kad pagelbėjau 4u.gif

Alyvinius obuolius ir aš dedu į mišraines smile.gif

Ačiū už naują temukę 4u.gif
Atsakyti
sveikos, as siandien planuoju adzika pasidaryt, bet nesumastau pagal koki recepta doh.gif , noreciau cili imalt,tik neaisku kiek reiktu kad nebutu per astru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilla @ 2009 09 05, 08:35)
sveikos, as siandien planuoju adzika pasidaryt,  bet nesumastau pagal koki recepta  doh.gif , noreciau cili imalt,tik neaisku kiek reiktu kad nebutu per astru  doh.gif

Nežinau pagal kokį receptuką tu ruoši,bet tai priklauso nuo kiekio,nuo to ar,tu mėgsti aštriai.
Man patinka aitrioji paprika.
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2009 09 04, 22:43)
Marinuotos saldžiosios paprikos su cukinijomis



Geras receptėlis ,šiandien bus išbandytas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Leilla @ 2009 09 05, 08:35)
sveikos, as siandien planuoju adzika pasidaryt,  bet nesumastau pagal koki recepta  doh.gif , noreciau cili imalt,tik neaisku kiek reiktu kad nebutu per astru  doh.gif


O aš visada improvizuoju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2009 09 05, 09:52)
Geras receptėlis ,šiandien bus išbandytas 4u.gif
Papildyta:
O aš visada improvizuoju blush2.gif

Noriu tavęs paklausti,ar neesi dariusi adžikos su svarainiais+saldžioji paprika+aitrioji paprika+česnakas.?
Pasidalink,jeigu žinai 4u.gif 4u.gif
Atsakyti