QUOTE(Leilla @ 2009 09 04, 14:48)
man MB sako gal koduoti tave jau reikes, sako armija ismaitintum
Niu pas mani ir panašiai(jau pritrūkau lentynų rūsy),bet kai aplinkui bedarbių gretos didėja,kalėdom turėsiu ko dovanot
Dar keletas receptėlių:
Mišrainė žiemai su burokėliais ir obuoliais
3kg burokėlių, supjaustytų kubeliais,
2kg antaninių obuolių, nuluptų ir supjaustytų kubeliais,
1kg pomidorų, supjaustytų kubeliais,
1kg morkų, išvirtų atskirai ir supjaustytų kubeliais,
1kg svogūnų, supjaustytų kubeliais.
Į puodą dedame burokėlius, obuolius, morkas, pomidorus, svogūnus, 3 valgomus šaukštus druskos, 3 valgomus šaukštus cukraus, 0,5 l aliejaus, juodųjų maltų pipirų pagal skonį, ir troškiname 40 min.
Čia dar viena rasta tik neisivaizduoju koks kiekis gausis pagal tą kiekį
Troškintų kopūstų salotos žiemai su pomidorų padažu
Pripjaustom kibirą kopūstų ir į juos supilam pusę litro mums patinkančio pomidorų padažo. Pridedam pagal skonį druskos ir cukraus bei truputį acto. Vietoje pomidorų padažo galima dėti ir patinkančio kečupo. Viska palaikome parą ir po to ištroškiname. Tai trunka maždaug 25-30 min. Dar karštus kopūstus sudedam į stiklainiukus ir užsukam. Visas skonis priklauso nuo to, kokį pomidorų padažą ar kečupą įpilsime. Žiemą labai skanu prie mėsos.